Sziasztok!

Melani vagyok és köszönöm szépen a befogadást!

Körülbelül két és fél éve vagyok oda a koreai sorozatokért, erre az oldalra pedig csak nemrégen találtam rá. Hogy őszinte legyek a videán keresztül találtam az oldalra, amikor a The King: Eternal Monarch című sorozatot néztem. Éjféltájra járt az idő és véletlen frissítve az oldalt láttam, hogy a legújabb részek is fent vannak már, és ez abban a pillanatban elképzelhetetlenül nagy boldogságot adott nekem. Akkor döntöttem el, hogy regisztrálnom kell az oldalra már csak azért is, hogy köszönetet mondjak. Köszönöm! Köszönöm a gyors és igényes munkátokat. Köszönöm, hogy éjjelente is azon fáradoztok, hogy ezeket a sorozatokat elérhetővé tegyétek számunkra. Köszönöm, hogy megadjátok a lehetőséget nekünk, hogy a saját anyanyelvünket olvasva nézhetjük ezeket a sorozatokat. Elmondhatatlanul hálásak vagyunk nektek és le a kalappal előttetek. Nem vagytok kötelesek ezt tenni, nem muszáj ezt tennetek, de ti mégis itt vagytok és azért dolgoztok keményen és fáradoztok annyit, hogy megoszthassátok a sorozatok által nyújtott különleges élményt velünk. A lekötelezetteitek vagyunk. Nincs annyi karakter melyben ki lehetne fejezni pontosan mit érzek és ezzel szerintem nem csak én vagyok egyedül. Csak szeretném ha tudnátok, a munkátok igenis nyomot hagy bennünk. Megérint minket. Szeretnék nektek továbbra is jó egészséget, türelmet és kitartást kívánni, hogy még több remek felirattal tudjatok megajándékozni minket, noha éppenséggel még csak meg sem érdemeljük azokat. Most pedig jó éjt kívánva búcsúzkodom és küldök egy virtuális ölelést mindenkinek!