Samuka:

.Én meg egy gazdsági oldalt néztem meg és nézd mit találtam...xddd Köszönöm a kitett képeimet is!

Kellemes napot ma is mindenkinek. Rita jót nevettem a fiad reakcióján hogy vidd gyorsan a gépedet...., hogy le tudd fényképezni az újabb vendéget.
.Úgy látszik azért a fiad is nagyon értékeli amiket a gépeddel produkálsz. Nagyon hálás az a kis masina, hogy olyan klassz dolgokat örökít meg. Sokkal több mindent mutatva, mint ahogy éppen az adott pillanatban látjuk. Milyen jó hogy erre "rákaptunk"
. Tegnapi kilépésünket majd délután küldöm el két jópofa lyukas felhőt kaptam le amíg elvoltunk bevásárolni...
Samuka is olyan aranyos volt tegnap..ma pedig elmegyünk ebédelni a sógornőmmel ...Sajnos csak ennyi ideje lesz most ránk, de mégis tudunk pár szót váltani ,mert a telefonon is néha nehéz, mert munka közben nem lehet telefonálni.
megyek kávét inni..és kezdődik nekem is a nap!

A rózsa az egyetlen egy szál ami megmaradt a virágoskertből...Túl jó fűnyírók voltak a bárányok
..

.Milyen jó hogy lefényképezted! tényleg ritka pillanat!Nagyon készülődik az ősz, nagyon formálódik. Mekkora köd volt nálatok huh..libabőr lettem...nagyon nem szeretem a ködöt na meg a jeges utat ezt a kettőt utálom a legjobban a világon. Amíg vezettem mindig volt dolgom egykét önjelölt öngyilkossal, aki meg akarta mutatni hogy kell gyorsabban vezetni. De sajnos nagyon sok villanyoszlopon látni, és fán, hogy nem sikerült bevenni kanyart! hiába volt kint a figyelmeztető tábla ..vagy akár a vasútátjáró...áááááá nem is érdemes ragozni...ma is a sziránázó mentő lélekjelenlétén múlott, hogy nem lett karambol...de félelmetes volt. Ilyenkor persze rendőr sehol.brrrrr. Na tényleg szép álmokat mindenkinek....

nildiko írta:Megnéztem a gyönyörű felvételeket. Gratulálok a fotósoknak.
Nekem is vannak fotóim. Majd egyszer hozok belőle.

...ma nem csináltam képeket, báránybordát sütöttem... 

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 19 vendég