Ez a Fekete és a Fehér Körös összefolyásánál lévő kedvelt üdülőhely , és szabad strand.
Az iskolakezdés miatt már csak nagyon kevesen voltak akik fürödtek, de a szép időben nagyot lehetett sétálni.

Ez a Fekete és a Fehér Körös összefolyásánál lévő kedvelt üdülőhely , és szabad strand.
Az iskolakezdés miatt már csak nagyon kevesen voltak akik fürödtek, de a szép időben nagyot lehetett sétálni.

..a név hangzása alapján aztán ahogy tovább olvastam az ismertetődet, akkor esett le a tantusz...
úgy látszik még nem ébredtem fel teljesen
.

Kata58 írta:szia Rita! De jó, hogy gyönyörű idővel kezdődött az első iskolai nap.Ma talán kicsit jobban elfáradtál mint egyébként szoktál, de ez a nebulókra is érthető. Jó hogy már nem kell legyalogolni a lenti buszmegállóba, hanem felmegy egy busz...sokat jelent, pláne ha rossz az idő! Ugye mennyire sokat változik az ember rácsodálkozása a természetre, most, hogy lencsevégre kapjuk mindazokat a szépségeket, amiket eddig oly természetesnek vettünk...és kiderül, hogy sokkal több szép van bennük, mint "natura" szemmel.! Jó hogy nem hétfővel kezdődött ez az iskolai év, mindenesetre bemelegítésnek ez a két nap éppen jó is! küldök egy kis kávét frissítésnek...![]()
![]()
![]()
![]()

Gabóci5 írta:Ma Szanazugban voltam.Ez a Fekete és a Fehér Körös összefolyásánál lévő kedvelt üdülőhely , és szabad strand.
![]()

Remélem jól telik az első szeptemberi vasárnap! Rita! Nem irigylem Katit, bár biztosan sokan azt gondolják milyen jó neki tengeri utazásokon vehet részt...de azért ennek is megvan a maga nehézsége, és szépsége is.Rendkívül erős akarat és alkalmazkodás kell egy ilyen helyhez, és helyzethez. azért ez mégiscsak bizonyos értelemben nevezhetjük luxusbörtönnek. Biztos hogy ezt is szokni kell.

micsoda élmény élőben látni ilyent, ha még a képen is lélegzetelállítóan gyönyörű!
.

Lassan már kész bogár gyűjteményünk is lesz, a pillangók tényleg szépek!

át!

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 17 vendég