HozzászólásSzerző: f.ági » 2016. augusztus 11. 14:29
Szia Rita!
Másodjára indulok neki, de most semmi nem fog eltántoritani, hogy végignézzem az élménybeszámolód.
A lámpás napfelkeltéd a reptéren nagyon szuper pillanatkép volt!
Szép helyen lakik a "legkisebbed".
Rita! Az állatkertről ugyanaz a véleményünk, de ez fantasztikus volt, ahol voltál. Kb. itt hagytam abba a nézelődést anno,
de reagálni már nem tudtam rá, igy most élvezettel nézem újra a képeid.
Valahogy nem is hiányoznak az állatok, mégis mondhatom áhitattal né ztem, ahogy kiépitették ezt a parkot!
Mindig lenyűgöz a régi favázas épitészet, és mennyi gyönyörű épületet tettél be!!
A hortenáziát először Hollandiában csodáltam meg, ahol kerités gyanánt voltak ültetve. Szinesek, nagyok és csodásak voltak.
Nálad meg még különleges formájúakat is láttam most! Tényleg szépek!
A templom faragott járdakövein csak néztem. Kicsit a felemelő érzésen kivül hátborzongatónak is éreztem volna, ha rajta
jártam volna.
Nem csodálom,hogy Blackpool nem nyerte el a tetszésed. Én ugyanezt Brightonban éltem át, bármennyire nagy ovációval vitt
a kinti ismerősünk el oda, valahogy nem láttam meg benne a szépséget.
A kislány ott az üveglapon: hát felállt volna a hajam minden egyes szála, ha az én gyerekem csinálta volna ezt.
Jót mosolyogtam, hogy szereted az angol humost. Hát mr. Beant is el lehet viselni, ha az ember csak a mimikájára figyel.
Az óriáskerékre viszont akkor se ülnék fel, ha fizetnének érte! Vagyis talán igen, de akkor nagyon sokat kellene fizetni.
Az anglikán katedrális a maga hatalmasságával félelmetesen - pozitiv értelemben- gyönyörű volt! Később olvastam, hogy
ugyanezzel a jelzővel jellemezted.
Rita! A dokkról és a folyópartról készült képeid és ahogy elkaptad a fényt, ami kiemelte a szint, a formát, mindent,
nagyon jóra sikeredett!
Beatles nélkül nincs Liverpool: Hú, ez is nagyon szuper!
A kerékpáros mobilfeltöltést pedig igazán nálunk is bevezethetnék, hatalmas ötlet!
Nem igazán szeretem a muskátlikat, de ezek a korallszinűek nagyon csinosak voltak. A pipacsbelső szintén!
Rita! Igaz, kicsit megint lemaradva követtelek Angliába, de élmény volt nézni és olvasni a beszámolód.
Annyira jó, hogy fényképezőgéppel a zsebetekbe kapunk szebbnél szebb képeket.
Azok a harmatos vizcseppes képek, hát fantasztikusak.
Gyomár: a Dóm képeit is élvezettel nézegettem, nagyon jó elkapott , kiemelt részeket örökitett meg a lányod!
Gabóci! : Gyönyörű naplementés, szép képeket tettél fel, amit kaptál Görögországból.
Kata: Milyen jó dolga lehet Samukának ott a természetben és az állatok között. Biztos élvezi!