Sziasztok!
Igyekszem a lemaradásommal ezerrel. Október közepe után több időm lesz irni, vagyis utána lesz időm. Paggy, köszönöm a sok szép ismertetőt, videót, képet. Mindig elnézelődök Bp.-en a jóvoltadból.

Marcsi! Amikor olvastam a 3. szegedi hidról, nagyon el kellett gondolkodnom, hol is van. Utána megfejtettem.

Amikor Ödönt visszük a sztrádán Makóra a dokihoz, azon megyünk át.

Nagyon jók a lufis képeid. Most felettünk nem igazán jönnek át. A reptérről indultak ma este, de Alsóváros felé repkedtek.
Kata, jó volt nézni a mostani képeid apukádtól. Szépek a gyümölcsök, a rózsák is hogy virágoznak még. Nekem lassan cserélni kellene a h áz előtt a töveket, vagy pedig nem a koruk a baj, hanem a két ezüst hárs ami közé vannak ültetve.
Rita, az angliai képeid meg kell újra néznem, azt hiszem Gabócival is elmaradásban vagyok még...
Megint csak arra van időm, hogy goyrs teszek be képeket, aztán még irány az elmaradt dolgok amig le nem ragad a szemem. Filmezni is kellene.....
Tehát jöjjenek az összegyűjtött képek, innen látjátok, hogy gondoltam Rátok, csak a napi óráim száma kicsit kevésre sikeredik mostanában.
A lufik a házunk közelében: - na most fakadok sirva, megint mindent kicsinyitenem kell, mert akkorák a képek, hogy fejjel lefelé jelenik meg.-