Van képem hozzá
Re: Van képem hozzá
Spoiler: mutasd
Szent László kápolna. Lotz Károly freskóciklusa jeleníti meg a lovagkirály éltét, mint vitéz lovag, egyházépítő uralkodó, mint a nép Istentől rendelt vezére, aki szomjazó seregének, akár Mózes vizet fakaszt a sziklából. A másik falon László halála utáni csodákat idézi fel, mert nagyváradi sírja mindig csodás események színhelye volt. Az oltár fülkéjében Szent László, az „Elegantissimus rex” a legelegánsabb európai uralkodó győri fejereklyetartójának másolata áll.
A második oldalkápolna III. Béla és felesége nyughelye. E királyi pár az egyetlen, akinek sírját a török nem tudta feldúlni.
[
Most mindjárt jönnek a videók,csak leviszem pisilni a kisebbik kutyám+ főzök kávét.Kb 20 perc
Kezdjük,mert esik és csak kiszaladt pisilni. Ez a 2 videó múlt vasárnapi
Kezdjük,mert esik és csak kiszaladt pisilni. Ez a 2 videó múlt vasárnapi

Tanult zongora és orgona a Presbiteriánus Főiskolán és a Teológiai Szemináriumon anyanyelvén Koreában, Szöulban. További tanulmányok Németországban és Svájcban. Posztgraduális tanulmányait a zeneiskola Freibug (orgona Szathmáry Zsigmond) és Trossingen (Early Music Lorenzo Ghielmi) és a Conservatoire de Musique (Genf szerv Lionel Rogg). Szólista vizsga megkülönböztetéssel. 2004 óta a "Youngnak" templom szervezője Szöulban, Koreában. 2003-tól 2005-ig a szöuli Presbiteriánus Kollégium és Teológiai Szeminárium professzora volt. 2000 óta tanít a „Koreai Nemzeti Művészeti Egyetem” A „Ewha Női Egyetem” és a „református Kollégium és Teológiai.” Számos nemzetközi versenyen díjazott. Gyakori koncertek Svájcban, Hollandiában, Dániában,
JIN KIM
A következő videó az ő előadásának részlete.
J.S.Bach:Allein Gott in der Höh sei Ehr.A videó után beteszek egy linket,az egész darab ,csak más orgonajátékéval.Nekem unalmas volt.A következő darab/linken/,mert vacakolt a fényképezőm videós része, sokkal izgalmasabb lett volna.
J.S.Bach:Allein Gott in der Höh sei Ehr.A videó után beteszek egy linket,az egész darab ,csak más orgonajátékéval.Nekem unalmas volt.A következő darab/linken/,mert vacakolt a fényképezőm videós része, sokkal izgalmasabb lett volna.
Ez az egész a J.S.Bach allein Gott....
Ez is volt,nekem jobban tetszett,csak nem tudtam felvenni.Nagyon szép,csak hosszú.
Most pedig jönnek a képek és egy pici videó az esküvőről.Lányok!Nézzétek el nekem,ha ilyen sokat teszek fel és nem baj,ha csak az kommenteli ,akit érdekel.!Hiába próbálom nem megy másként.Az ilyen nagy esemény ,ennyit vár tőlem.Csak a múltkor azt kértem,aki látta és érdekelte egy szmájlit tegyen,hogy tudjam,rajtam kívül mást is érdekel.kb havonta vagy 1,5 havonta teszek fe3l ennyit,mert már kiválasztottam hová akarok elmenni.Mindjárt!!!
Nem direkt homályos ,de ide pont jó:
Végül a kutyás barátnőim 20 éve:
Akik végignézték,azoknak köszönöm.És MINDENKINEK ÜDV:Paggy
Akik végignézték,azoknak köszönöm.És MINDENKINEK ÜDV:Paggy
Paggy! Nagyon köszönöm a képeket, videókat és a sok információt. Gyönyörű a Mátyás templom kívül, belül. Sajnos még személyesen nem láttam, de nagyon szeretném egyszer megnézni.
Ha már említetted a szept. 22-i Koreai Kulturális Fesztivált, szeretném megkérdezni, hogy közülünk lesz-e ott valaki?
Valószínű én megyek.

Ha már említetted a szept. 22-i Koreai Kulturális Fesztivált, szeretném megkérdezni, hogy közülünk lesz-e ott valaki?

Paggy, köszönöm a sok videót, és a templomi beszámolót ...az esküvőnek is szépen átjött a hangulata, azért ez az ember életében egy nagyon komoly életre szóló esemény. Már maga a felkészülés is az...van ideje az embernek átgondolni, hogy mibe is vág bele. Gyönyörű a menyasszonyi ruha is! Én egy kicsit sajnáltam, hogy homályos lett a kép, biztosan nagyon szépek voltak együtt. Sok boldogságot kívánok az ifjú párnak így ismeretlenül is...

Kedves Paggy! Régen jártam a templomban jó volt ismét látni, olvasni a tudnivalókat róla, mert bizony időnként fel kell eleveníteni. A menyasszony nagyon szép volt.Nekem azok a képek tetszettek a melyekről az írtad, nem szándékosan életlenek.