Van képem hozzá

Kata58
Kapcsolat:

Re: Van képem hozzá

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2018. június 25. 18:05

Köszönöm ezeket a gyönyörű kinti képeket! lehet bennük gyönyörködni....Öröm az embernek ennyi jó hírt olvasni.... :D
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
ezek voltak az elmúlt napok, az utolsó 3 este fél tízkor készült... ;)
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2018. június 25. 18:13

Kép
sikerült kifognom az ebédidőt, de nagyon aranyosan várakozott.. :littlehearth:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
:x :ymhug: :-h :-bd :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2018. június 25. 18:15

Ritám, olyan gyönyörűségesek a képek, hogy bármelyiket el tudnám képzelni bekeretezve, vagy tapétaképként a szobában! ínagyon profi képek lettek, Olyan jó ilyent is látni.... :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth: ;) :D :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth: :-bd
Szilvia333

HozzászólásSzerző: Szilvia333 » 2018. június 25. 19:50

Paggy!!
Bizonyára nagy élmény volt a múzeumok éjszakája,a képek nagyon szépek!! Jót kacagtam a bibliai idézetre sikerült sirámodon a lemerült akkuról!!!
Dédinek újfent jobbulást kívánok!!

Ritám!!
Nagyon sok boldogságot kívánok a lányodnak,neked pedig gratulálok!! Elindultál a nagymamasággá válás útján !!! :-bd :-bd :-bd

Kata !!
Most is sokat,és szépet alkottál !!!
Szilvia333

HozzászólásSzerző: Szilvia333 » 2018. június 25. 20:13

Végre én is újra elmondhatom hogy Van képem hozzá!!!
Itt hozom az ígért képeket,és némi pluszt is,ugyanis találtam a telefonomon két képet amiről szerintem elfeledkeztem.Az egyik,egy kis múlt idéző,tavaly őszi kép,kokastaréj ágyás, háttérben némi érett szőlővel:
Kép

Ez év tavasza : ...Rengeteg Tulipán fa van a sétáló utcánkban,sajnos mind egy színű,íme egy közülük:
Kép

Nyárelő,és a beígért 3 Tuja fácska !!! ...Pokoli kis teremtmények,mivel apukám nem akar beinvesztálni egy motoros nyíróba,így idén tavasszal kézzel nyírtuk meg őket,és mondanom sem kell,hogy össze vissza karistolta a kacsóimat,valamint a gyantája rosszabb mint a fenyőé !!
Kép

Íme az egy szem szeder bokrocskánk (bokrocska mert most csak még 3 vesszőből áll ) !!! Tavaly még csak egy árva vesszőből állt,de már volt rajta egy kis csokor termés.Most tavasszal apukám kordonra futtatta azt az egy szál vesszőt,íme az eredmény,jobbról,balról,középről :
Kép
Kép
Kép

Végezetül,KATA kérésére,és az én dicsekvésemre,a már sokat emlegetett Batáták !!
Persze,ez csak egy rövikre részlet a majd 4 méter hosszú úgynevezett Bakhátnak ))
Kép

Remélem sikerült beraknom a fotókat,ugyanis a G+ a frászt hozta rám,mert minden képnél frissítenem kellett,ugyanis úgy tűnt hogy a feltöltött fotóim az Éter martalékai lettek :ympray: :ympray: :ympray: :ympray: :ympray: :ympray: :ympray:
Szilvia333

HozzászólásSzerző: Szilvia333 » 2018. június 25. 20:20

Szóval sikerült !!!!
Hurrá !!
Annyit még elmondanék,hogy a batáta kép azóta változott,mert a két oldalt látható kigyomlált gyom kupac azóta már a komposzton rohad,én meg persze elfeledtem hogy frissíteni kellene az állapotok bemutatásán ... na majd !!! [-x [-x [-x [-x
Na és persze a szeder sem teljes pompájában virít mert a szemek még csak most kezdenek nyúlni,ugyanis most még nem látszik,de nemesített fekete szeder!! :ympeace: :ympeace:
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2018. június 25. 23:16

Rita! Csodálatosak Zsuzsi képei, olyan jó nézegetni őket. Azért az Angliai házak nekem is jobban tetszenek. Na, majd Te küldesz onnan ha kint leszel.
Kata! A habcsókos felhőid nagyon klasszak.
Paggy! Sajnálattal olvastam, hogy a nagyi nincs még jól, de bízzunk az életösztönében, akaratában, hogy meggyógyul, ezt kívánom neki.
Szilvi! Bakhátban a batáta! :) Csinálj róla képet, ha majd virágzik. Meglepődve olvastam, hogy a szulákfélék nemzetségébe tartozik, és a hajnalkáéhoz hasonló a virága.

Kép

Sőt ez a lombjával díszítő növény a lámpaoszlop mellett is batáta fajta.

Kép

A lányomnál is kezd érni a szeder.

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2018. június 26. 18:20

sziasztok! Szilvia! Köszönöm a jobbnál jobb és étvágygerjesztő képeket., nagyon szeretem a szedret, de itt nem tudod leszedni, mert mire leszednéd, egykét agyament személy lerázza és összetapossa, ugyanez igaz a vadmeggyre is. A batáta képnek nagyon örülök, majd megkérdezem aput, hogy felkupacolta e egy kicsit a helyüket. Már nagyon várom, hogy a négy darabból mennyi batáta lesz őszre... ;) :D . apu szerzett be fodormentát és elültette, igaz csak 3 cseréppel, de magától csinálta...nagyon örülök neki, mert így nem fogja állandóan az orrom alá dörgölni hogy miért ültettetem el. Így meg büszke lehet magára! :D :)) .
Jó lenne ha a szeder is eszébe jutna-.Azt mondta, hogy annyi szőlő lesz, hogy nem fogjuk tudni megenni...mondtam nem baj, majd csinálunk gyümölcsnapokat!
Szilvia még elfelejtettem, hogy nem is baj, ha elmarad egy két kép, éppen idejében elő is került, és kaptunk egy kis őszelő hangulatot, bár azt mondjuk nem siettetem annyira! :))
Nagyon vágyom egy szedersorra én is, de ami van igazából a szomszédé...csak átnyúlik. Hát majd meglátom mit tegyünk, most körülöttünk sok a kérdőjel???!!!
Gabóci, olyan szép képeket tettél fel megint, és ki gondolta volna, hogy a batátának is ilyen szép virága van.... Milyen jó hogy lányodéknál már van szeder, legalább azért nem kell már pénzt sem adni és tuti egészséges.
szép estét lassan itt most olyan felemás idő van, pirinyó eső volt de még szinte az ablakok sem lettek vizesek. Elkészült a szemüvegem, holnap mehetünk is be érte! Csak az a baj, hogy nem délben, hanem zárás előtt mondta, mert akkor azonnal bementem volna,így marad a holnap. Annyi baj legyen a lényeg hogy kész! ;) :D :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. június 27. 6:55

Kata! Látszik, hogy Samukát jókedvében találta a séta...bár az utolsó képen... jót nevettem
a lebiggyesztett száján... fogyóban a türelem...

Napkelténk és naplementénk még mindig nincs normális, de végre valahára vannak felhőink!
Ki is teszek majd egy párat. Ahogy látom, a legszebbek még mindig ott vigyorognak felettetek.

Zsuzsi nevében is köszönöm a dicséretet. A telefonjával szokott fényképezni. Korábban állóképeket
küldött többet, de mondtam neki, hogy a fekvők sokkal szebbek, azóta csak olyat küld, ő is látaj,
hogy óriási különbség. Ez a fényképezőgépnél is így van, én sem csinálok soha álló képet.

Irigyellek a sok szőlő miatt. Nagyon szeretem, egyik kedvenc gyümölcsöm. Apukám a fagyok előtt
levitte a pincébe, szárnál fogva felfüggesztette őket. November, december környékén is lehetett
csipegetni róluk az összeaszott szemeket.

Tegnapelőtt reggel indulás előtt az udvaról fotózva:

Kép

Hazaérkezvén ugyanott fotózva:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. június 27. 6:55

Szilvia, köszönöm szépen!

Csodálatosan mutat a kakastaréj a szőlőháttérrel! És azok a színek...!

Én is észrevettem, hogy ez a fajta színű magnólia most a divat. Meg is lepődtem, mikor a pár házzal
odébb lévő szomszédasszonyommal beszélgettem, és kiderült, hogy mindkét magnólia, amit ültetett
fehér virágú lesz.

Győzzétek meg a papát, hogy nem olyan drága a sövénynyíró. Mert most még aranyos kicsik a tuják,
de mi lesz pár év múlva? Egyébként szépen sikerült a fodrászolás!

Komoly termése van a szedernek, és szép egészségesek. Apukám mániája volt. Neki rengeteg volt,
és azt folyamatosan szedte. Lekvárt is csinált belőle. Én nem szeretem, bár tudom, hogy nagyon
egészséges gyümölcs.

Nagyon meglepődtem a batátán! Írtam, hogy direkt nem néztem utána. Gabi írta, hogy rokona a szuláknak,
és ez a levelén azonnal meg is állapítható. Hihetetlen ez a rokonság! Kiváncsi leszek a fejleményekre!

Gabi!Fogok küldeni jó sok fotót! A szeder jó fotóalany. Angliában úton-útfélen ott van. De szó szerint
kell érteni. Meg a nyári orgona. Ez olyan lehet, mint nálam a bodza. Ahol leesik a magja, ott meg is
ered.

Tegnap reggeli csalánon napozó darázs. Hajnal volt még (6 óra), és ő mozdulatlanul tűrte, hogy fotózzam.
Szerintem nem is tudott volna mozdulni, 12 fok körül lehetett:

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. június 27. 6:58

Még tegnapról a buszmegállóba menet:

Kép

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2018. június 27. 19:30

sziasztok! Hoztam egykét felhőképet, mást nem . Rita, gyönyörű a kalászkép, valamint a kétféle felhő. Mindegyiknek más az összhatása...A virágot és az árvacsalánon napozó méhecskét sajnáltam, szerintem is kevés volt még neki a hő- A kúpvirág viszont úgy nézett ki, mintha már elvirágozna...pedig még korai lenne. :D
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
hát most csak ennyire tellett, mert ugye mondanom sem kell, hogy a legjobb felhők akkor kerültek az orrom elé mikor már a buszon ültünk...sziszegtem is rendesen, hogy ezt milyen kár volt kihagyni.-De hát nem állíthattam meg a buszt... :)) :)) :)) :)) :))

Jó éjszakát mindenkinek! szerda este van, megyek hallgatni az Istentiszteletet.! :x i-) :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth: :-bd
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2018. június 27. 20:57

A tegnapi jó idő és mutatós felhők után mára hideg, szeles és esős idő lett. Reggel még tudtam virágokat fotózni, de délután a moziból hazafelé esett az eső és majdnem elvitt a szél. Remélem holnap este nem ilyen vacak idő lesz a "Musical varázs" szabdtéri előadásán. Eső esetén a színházban.

A tegnapi fotón körben állnak a lámpaoszlopok, csak nem tudom miért, mert nincs ott semmi.
Kép

Rózsa a megunhatatlan.
Kép

Tölcséres jázmin.
Kép

Kék léggömb virág
Kép

Kerti mályvarózsa
Kép

Kép

Hazafelé a buszmegállóból.
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2018. június 27. 22:25

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2018. június 27. 22:26

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2018. június 27. 22:27

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2018. június 27. 22:29

Szombat este jövök .D :YMPRAY: :YMPRAY: édihez járok a kórházba..........
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2018. június 28. 10:01

Gabóci, gyönyörű virágképeket hoztál. Látom nálatok is esett. Estére ide is megjött az eső, de nem volt annyira komoly mint nálatok vagy Pesten.
Paggy, jobbulást dédinek, remélem minél hamarabb kijöhet onnan! Azért a kiszáradás nagyon veszélyes ebben a korban. Pláne, hogy nem csak nem érzi, hanem esetleg elfelejti, hogy ivott e elegendő folyadékot. ~o)
Itt most per pillanat nem esik, de úgy néz ki, hogy nagy kedve van folytatni...Hát majd meglátjuk! Szép napot mindenkinek! :ymhug: :x :-h :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Szilvia333

HozzászólásSzerző: Szilvia333 » 2018. június 28. 20:17

Szép estét lányok!!

Gabó!!
Gyönyörű virágok!! Nekünk most a rózsák valahogy nem szeretik ezt az időt,nyílnak,aztán mire lefotóznám,már meg is adta magát!!
Amúgy szép Novemberi napjaink voltak ,most meg Monszun van!! Pár perce leszakadt az ég,pár 10 percig esett,és szó szerint nem lehetett levegőt venni olyan meleg pára volt kint!! Partra vetett halak lettünk !!!

Ritám !!
Meg bocsájtod a vétkem ugye,de én az efféle darázskákat jófajta darázs spray-vel lefújom,hogy az örök virág mezőkön kössenek ki,vagy ahol akarnak,csak ne nálunk!! Összeférhetetlenségünk oka a múltban gyökeredzik,mikor is egy példánya eme agresszív rovaroknak nem átallott megcsípni,ami révén kiderült hogy allergiás vagyok a csípésükre.Ráadásul tavaly ősszel volt képük beköltözni a redőny tokba,vagyis mire észre vettük,már egy terjedelmes fészek akadályozta meg a menetrend szerinti őszi ablak puccent.Majdnem megcsípték anyukámat is,szóval nem ápolunk baráti kapcsolatokat)))
A tuják már nem lesznek magasabbak,ugyanis takarosan ki van vágva a közepük,csak az oldalsó hajtásokkal van meló)) Nem látszik ugyan,de nem kevés horgász zsinór is közre játszik abban,hogy a lányoknak most ilyen csini a kinézetük!!!

Kata !!
A szomszédoddal köthetnél valami megállapodást szeder ügyben)) Rossz olvasni hogy még mielőtt teljesen beérne,"gondos" kezek idő előtti szüretet rendeznek!!

Kissé megint rendszertelen leszek mostanában,ugyanis hét eleje óta ambuláns kezelésre járunk apukámmal,és hát a finom infúziótól alszunk mint a mormota)))
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2018. június 29. 16:40

Szilvia! Egyetértek darázsügyben....ha látnád nálunk mennyi van! Jobbulást kívánok, úgy látszik bejön a koreai módi infúzió és az ember máris egészséges.... ;) ;;) :ymhug:
De azért tényleg, remélem nem túl komoly a helyzet.... :x :movingflower: :flower1: :littlehearth:
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2018. június 30. 13:50

Sziasztok!

Rita! A jún. 24.-ei 2. felhőképed alján olyan, mintha épp teleportálnának egy fantasztikus filmben. :-)
Kétszer végig tekertem, de egyszerűen ma kicsit túlpörög a látókám és nem találtam, hogy mikor is lesz Zsuzsi esküvője. Augusztust jegyeztem meg, mert aznap van a szülinapom, de ha mégsem, vagy mégsem?
Tényleg mennyivel másabb Wales, mint Anglia. Tetszett ott a hamisitatlan angol épület ablakmegoldása és a halálfejek rajta :-)
Az a tengerpart pedig hú de csodás. Ilyet még csak filmeken láttam eddig.
Azért a csalánmező közötti sétával ovatosan bántam volna. :-)
Olyan jó, hogy ennyit tudnak kirándulni.
Újra megnéztem a Kanári szigeteken levő sárga mályvát. Nagyon tetszik.
Olyan jó, hogy közeli képeket csinálsz, szeretem nézegetni őket. A rózsaleveles esőcseppes kép is egy a sok közül, ami nagyon nagyon szép.

Kata! úgy tudom csak beazonositani, mert visszatölteni lusta vagyok, hogy az ebédidőben várakozós Samukás képed és az alatta Samuka is nagyon jól sikerült. Az elsőn szépen mosolyog, a másikon meg az a nézés, hát mindent visz. :-)
Változatlanul szépek a felhőitek. Az a lámpa, meg ami ferdén áll felül, az is nagyon jó. :-) Csak le ne essen. :-)

Gabóci, néztem azt a felhőképed, amin kicsit kivirit a nap. Nálunk ugyanilyen sárgás-szürkés felhők szoktak lenni.

Szilvia!

Szépek a tujájaitok, és minden más is!
Én is kézzel nyirom, metszőollóval a tujákat. Ez egy nagyon régi kép, mert még a gyümölcsfák igen vékonykák voltak. Itt még Arthurunk vigyázta a munkám, Ödön csak gondolat volt..
Kézzel, mintha férfihajat vágna az ember, emberfeletti munka a 3 m-es tujákat hátulról, aztán előlről, oldalt, majd ugyanez létrával a tetején. Régen az egyik oldalt amit 50 tuja egy nap alatt csináltam meg. Na ez már nem működik.
Ruha kesztyű és hosszú ujjú valami kell, mert oylan szinten csip a levele, hogy kétszeresére tud majdnem bedagadni a kéz tőle.

Kép

Jajj, a szeder! A gyengém. :-)
Szilvia, akkor ez azt jelenti, hogy ha hosszú hajtása van mondjuk a málnának, azt fel lehet futtatni valamire és ott is terem? De csak a végén, nem?
Na ebben amatőr vagyok. Vagy külön fajta az olyan amit igy lehet látni?
Sajnos ebben az évben megcsappant a málnatermésem nagyon és a vessző szám is. Valahogy az a kertészet ahonnan venni szoktuk nem igazán szeret minket ilyen téren, hogy meg is maradjanak a dolgaik.

A batátát itt Ásotthalmon is termesztik és küldik is szerte mindenhova az országban. Én sem láttam még a levelét, sem a virágját . Tényleg meglepő milyen, nem is gondoltam volna.

Mellettünk a szomszéd ismerőse telepitett be a kertbe jó pár méhkaptárt. Ödön is allergiás rá. Azok a nagy darazsak meg amik tapasztott fészket csinálnak a tető alatti fal részen telepedtek le, amit le szoktunk verni.

Gabóci, most nézem a lányocskád szedreit is. Hú, micsoda termés! Na ha oda beszabadulnék. :))
A lámpaoszlopos képed olyan, mint egy festmény!

Na, itt feladom.
Kertváros. De hogy mindenki máskor vágja a füvet és éli életét, hát néha kicsit sok.
Az előbb a frász tudja hanyadik szomszéd drága unokája hasitott a több százezer ft-os benzines járgányával a járdán minimum 30-cal. Kb két óra, mig a kert végén levő tó melletti füves részen kikocsikázza magát olyan zajjal, hogy megmaradni nem lehet az udvaron a hintaágyban.
Most a másik szomszédunk kezdi a szintén benzines fűnyirójával vágni a fél méteres gazt. Ez is mind szép és jó, de 10 percenként lefullad, száll a por, és bőg a motor. Este szerintem a szembeni fogja nyolckor elkezdeni ugyanezt a 100 éves fűnyirójával min. 1,5 óráig. Ugyanez a szomszéd vasárnap ebéd után fogja a kovácsoltvas kapujukat csiszolni és befújni, ami miatt mindent be kell csukni, mert olyan szag van, hogy megmaradni nem lehet bent , ha nyitva az ablak.
Erre mondják a fiúk, hogy nekem semmi sem jó. :))
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2018. június 30. 14:34

Sziasztok megjöttem.Most először kiszörnyülködöm magam magam.SPOILERBEN,majd nézegetek és legvégén rakom fel a képeket.Jó sokat,de az lehet,hogy csak este későn lesz.
Spoiler: mutasd
spoiler]:Dédi elég ,sőt, nagyon rosszul van
Rettentően sajnálom.Szeretnék mindenben segíteni,de szülni és meghalni egyedül kell/nem egyedüllétben!!!/Julika helyett Erzsike van gondozónőnek ,amig Juli kicsit kipiheni magát.Reggeltől estig ott van mellette a kórházban,mi délután megyünk be segíteni.NINCS OLYAN BETEG,AKI ILYEN KIVÉTELEZETT HELYZETBEN LENNE,de ez sem elég neki.Egy pillanatra sem hagyja leülni szegényt.mi nem felelünk meg,pedig anno sebészeti asszisztens voltam és miegymást tudok még,de nem.A halál szélén is ugráltatja az embereket.Percenként takaróigazítás,párna áthelyezés,ablak nyitás és csukás ,vízivás és mégsem kérek,hívjuk fel ezt,s azt.Enni semmit nem eszik és meg akar halni,TÉNYLEG NAGYON ROSSZUL VAN ,de közben azt is mondja Erzsike ne vegyen kézkrémet magának,mert van még otthon és minek még egy.
Egyébként nagyon birom őt,tudom nem illik ilyent mondani ,de ez fejezi ki legjobban a hozzá fűződő viszonyomat.A vejem nagymamája.Hű,de toleránsnak kell lennie Erzsikének.Próbálom kárpótolni,de ezt nem lehet megfizetni.[/spoiler

Várni kell rám,mert Ági kínai képeit is újra nézem,úgy hogy később jövök.Most nézegetek./Van új billentyűzetem!!!! és KÁVÉ VAN A KEZEMBEN(kis capuccino) :) Paggy
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2018. június 30. 15:14

Szia Paggy!

Sajnálom,hogy dédi nem akar javulni.
Teljesen megértem és átérzem, amit irsz.
Mamám testvére 90 évet élt, én nagyon szerettem. Senki más, talán még apu, mert Rozi nénje őt is nagyon szerette. Havonta tartottuk a kapcsolatot, messze lakott Szegedtől, évente látogattuk. Örültünk egymásnak mindig.
Ő volt ilyen, hogy mindenkit ugráltatott, nem szerették a kórházban, mikor már be került, és meg akart halni.
Jajj, nehéz dolog ez. Leirni is, meg átélni is, mert félve attól, hogy ugyan más mit gondol.
Ha már feladja az ember lélekben ezt a létezési formát, talán nem is lehet rajta segiteni. Kivánom, hogy minden alakuljon a körülményekhez képest a legjobban.
Azt hiszem nem csak magam nevében beszélek, de kicsit dédi hozzánk is tartozik az élménybeszámolóid alapján.

Jót mosolyogtam azon, hogy nem adod fel a cappuccino ivást a billentyűzet mellett, legyen az akár új, akár régi. :-)
Kedves Billentyűzet! Légy hosszú életű! :-)

A kinai képekkel kapcsolatban: még mindig van akinek itthon élménybeszámolót kell tartanom, igy hetente többször átélem az ottlétet, amit nem bánok.
szivem szerint minden évben mennék Keletre, tengerpart kivételével beutaznám, ha lehetőségem lenne rá a hegyes, vidéki területeket is. Jó kis rizsföldeket látni, egyszerű emberek életét, úttalan utakat és egyéb részeit ennek a világnak.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2018. június 30. 15:54

Lányok végeztem a nézegetéssel.SZUPER volt .2 A4-s oldalt írtam ki,amit majd spoilerben leírok,de most mennem kell mosogatni.6-ra jön az unokám.Vele leszek este és akkor átírom a papíromat ide ,amikor lefeküdt és ,ha hazaérek, felteszem a fotóimat.Üdv:Paggy :littlehearth:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. június 30. 17:03

Kata! A kúpvirág lassan kezd elmúlni. Szerintem a sok eső tett be neki, mint ahogy más virágoknak
is. Szilvia is írta, hogy nem szép a rózsájuk, az enyém sem nagyon.

Én is mindig a busz ablakából pillantom meg a legjobb dolgokat. Amíg az én falumból eljutok a Sajó
túloldalán lévő másikba, ahol a munkahelyem van, rendszeresen látok őzikéket (csapatostul), nyuszikat,
szürke gémet, fácánokat, gólyákat, de nem tudom őket lencsevégre kapni. A guta üt meg mindig!

Gabi! Írtad, hogy a színházban kellett megtartani az előadást, de azt is, hogy nagyon jó volt, ennek
igazán örülök!

Nálunk nincs olyan nap, hogy ne esne, ha csak egy kicsi is. A gyerekek meg azt mondják, hogy odakint
nagyon meleg van, de olyan, hogy az angolok csak hápognak.

Jót röhögtem a körkörös lámpaoszlopon! Most már én is kíváncsi vagyok, mit kell megvilágítaniuk este.
Mi az, ami nem maradhat sötétben.

Nagyon szépek a virágok! Egyre több olyat teszel fel, amit még nem ismerek névről.

Paggy, szeretem az újításokat, főleg az olyanokat, amik nekem nem jutnának eszembe, de mástól elleshetek.
A vizes ablakon keresztül fényképezni is idetartozik. Olyan álomszerű, szürreális lett a mögötte lévő táj.

Szegény dédi! Lehet, hogy érzi, hogy baj van, és így vezeti le a benne lévő félelmet. Ha most van itt az
ideje, hogy menni kell, akkor azt kívánom, hogy minél kevesebb fájdalommal és emberhez méltóan tudjon
távozni.

Használd egészséggel az új billentyűzetet! Jó unokázást!

Zsuzsi küldte tegnap. Este 21:35 perckor még sütött a nap:

Kép

Vissza: “Társalgó”