Egy nagy rózsabokrom van, és mivel folyamatosan hozza a virágait, mindenféle
méretben és fejlettségben láthatóak. Amikor fényképeztem, a szilvafa már
árnyékolt neki, csak az ágai közt jutott át némi napsugár.
Rita írta:Kata! Azok a rózsák mind mások, csak az utolsó két kép készült ugyanarról.
Egy nagy rózsabokrom van, és mivel folyamatosan hozza a virágait, mindenféle
méretben és fejlettségben láthatóak. Amikor fényképeztem, a szilvafa már
árnyékolt neki, csak az ágai közt jutott át némi napsugár.
Gabóci5 írta:Szép vasárnapot mindenkinek. Ma reggel nálunk szép tiszta az ég, felhő alig, csak a repülők karistolják össze vissza.
Ha jobbra nézek...
....és ha balra
Rita írta:Köszi, Éva! Ezek a rózsafotók nekem is annyira tetszettek, hogy másnap, amikor már
nem tűzött oda a nap direktben újra kimentem, és kattintgattam még párat. Ezek is
csodás fotók lettek. Itt a szirmokra fókuszáltam. Micsoda vonalak, hullámok!
boszorkany írta:Szia Rita,nekem mar csak egy kis arva torpe rozsam van,a menyem ugy megmetszette 2 eve,hogy azota kipusztult.Nagyon sok viragot hozott,meg novemberben is viritott mindig.A szolot meg a parom fia intezte el,a feher total odalett,fekete meg el,(nem sok terem rajta)de annak a termese csak bornak jo.Igy a madarak jarnak jol,ok szedik le a termest.
Gabóci5 írta:Rita! Még soha nem láttam havasi cincért. Nagyon jó ez a legújabb szenvedélyünk, annyi új dologgal, szépséggel találkozunk. Nagyot mosolyogtam, hogy már a fiad is felhívja a figyelmedet a fotózásra.![]()
Gyönyörű az a rózsás kép is!
Rita írta:
Sajnos kicsit fújt a szél, nem lett szép éles a kép:
Ezt olvastam róla:
"A barnás virágcincér virágos rétek és erdők közelében él. A bogarak fészkesvirágú
növényeken, főleg cickafarkon (Achillea) virágport és nektárt fogyasztanak."
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 24 vendég