Érezd jól magad! Remélem Pannáék nagyon ügyesen fognak szerepelni!
Van egy olyan sorozatom, hogy "Ikrek", elkezdem kitenni őket. Ez még
fényképezőgéppel van csinálva. Látszik a színeken, hogy nem sütött a nap:
Kata58 írta:nagyon szépek a virág állat kompozíciók!![]()
![]()
gyomar írta:Szia Rita!
Sziasztok minden fórumozó Társam!
Nagyon nagy szeretettel gratulálok az összes elért számhoz.![]()
Marcsi
Rita írta:A lányom a napokban küldte ezt a fotót. Ő a cuki édességboltot akarta megmutatni,
de észrevettem, hogy egy nő kabátban van benn az üzletben. Megkérdeztem, hogy
jól látom-e, erre mondta, hogy igen. Sokan kabátban járnak a 14-16 fokos hidegben.
Egy kis kiegészítés: most írta a lányom, hogy aki hozzá van szokva ehhez a hőmérséklethez,
az nyári ruhában van. Különböző módon felöltözött embereket lehet látni egy időben.
Rita írta:Szia Éva! Ezt láttam Angliában is. Rólam le nem szakadt egy mellény, amit ha kisütött
a nap, azonnal le kellett venni, mert akkor nagyon meleg tudott lenni. Viszont azonnal
visszavettem, ha élelmiszer boltba mentünk be, mert ott ezerrel működtek a légkondik.
Volt, hogy én hamarabb kijöttem a boltból, mint a gyerekek, mert egy idő után, mellény
ide vagy oda, bizony elkezdtem fázni. A mellényt most is viszem.
Köszi a gratulációt!
Nagyon tetszettek Angliában a pubok:
boszorkany írta:Detto,be se kell menjek uzletbe,eleg,ha az utcan vagyok.Szerdan voltam a varosban,igen huvos volt,felvettem a kis zakomat.Mikor kisutott a nap(17 fok volt)mar melegem lett.Elbujt a nap begomboltam a zakomat.Szerintem itt is tetszene Neked,vannak itt is jo kis helyek,bar nem pub a neve.
Rita írta:boszorkany írta:Detto,be se kell menjek uzletbe,eleg,ha az utcan vagyok.Szerdan voltam a varosban,igen huvos volt,felvettem a kis zakomat.Mikor kisutott a nap(17 fok volt)mar melegem lett.Elbujt a nap begomboltam a zakomat.Szerintem itt is tetszene Neked,vannak itt is jo kis helyek,bar nem pub a neve.
Biztos, tetszene, mert Belgium építészete emlékeztetett az angolra.
Belülről még nem voltam pubban, de kívülről mindig mesebeli házikóra
emlékeztetnek.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 22 vendég