Szeretem a kihivasokat es torekszek is a megvalositasokra.Valoban,a gyakorlat sokat szamit.
Nemcsak kepkent lehet ezeket a himzeseket felhasznalni,mutatok ra peldat is.

Koszi az egerket,nagyon cuki.

Gabóci5 írta:Kedves Boszorkány/Éva!![]()
Gyönyörűek a kézimunkáid, gratulálok, nagyon ügyes vagy.![]()
Van tehetséged meglátni a szépet és formába önteni.
Az sem lehet véletlen, hogy olyan gyönyörű várost választottál lakhelyedül, mint ahol most élsz.
![]()
![]()
![]()
Valamikor divat volt a subázás. Egy faliképen örökítettem meg az akkori foxi kutyánkat. Sajnos már a kép nincs meg. Fotó valahol van, de nagyon keresgélnem kellene.![]()
boszorkany írta:Kedves Rita,orulok,hogy meg nem untad meg a dolgaimat.
Szeretem a kihivasokat es torekszek is a megvalositasokra.Valoban,a gyakorlat sokat szamit.
Nemcsak kepkent lehet ezeket a himzeseket felhasznalni,mutatok ra peldat is.
Rita írta:Éva!
Hogy unnám meg, amikor mindig újabb érdekességekkel szolgálsz! Valóban mindent fel lehet
dobni egy kis hímzéssel, néha elég egy szép monogram. Nagyanyám stafírungjának darabjai
voltak a nevének a kezdőbetűivel díszítve. Olyan klassz vászon anyagok voltak, hogy idős koráig
maradtak meg a lepedőkből, konyharuhákból, zsebkendőkből, száraztésztás zsákocskákból.
A bekeretezéssel arra akartam utalni, hogy így hosszú időre meg lehet óvni azokat a munkáidat,
amelyek nem napi használatra készültek. Míg a kötésnél ilyesmi nem jöhet szóba.
Kata58 írta:Nagyon szép a pulóver...nem tudom apué megvan e még, igazi erdélyi gyapjúból kötöttem...sokáig büszkén hordta...
Rita! Úgy rákaptam arra, hogy azt figyelem, hogy van e megörökítendő...hogy már majdnem gyanús lettem egyeseknek hogy mit akarok lekapni.../lehet egyeseknek vaj van itt a fején/ hogy gond, ha felismerik,?
Ha minden igaz ma kijutunk a papához, van dolga Győrben és kivisz bennünket! Ha sikerül küldök képet! Annyira nem jutok ki hogy már az is unicum....
Legyen szép napotok ma is!
![]()
Rita írta:Sajnálom, Éva! Összement, igaz? Én is jártam már így. Mindig megnézem a címkén
lévő utasításokat, egyszer nem tettem meg, mert biztos voltam a dolgomban. Nem
is tudtam többé felvenni az új pulcsimat.
Szép napot kívánok a mai napfelkeltémmel. Semmi különös nincs benne, voltak ettől
különlegesebbek is, de olyan szépre színezte az odaszemtelenkedő szürke felhőpamacsot:
Kata58 írta:Nagyon szép a pulóver...nem tudom apué megvan e még, igazi erdélyi gyapjúból kötöttem...sokáig büszkén hordta...
Rita! Úgy rákaptam arra, hogy azt figyelem, hogy van e megörökítendő...hogy már majdnem gyanús lettem egyeseknek hogy mit akarok lekapni.../lehet egyeseknek vaj van itt a fején/ hogy gond, ha felismerik,?
Ha minden igaz ma kijutunk a papához, van dolga Győrben és kivisz bennünket! Ha sikerül küldök képet! Annyira nem jutok ki hogy már az is unicum....
Legyen szép napotok ma is!
![]()
boszorkany írta:Szia Rita,nem ment ossze,regen ezek a feltekeros(motringos) fonalak jol birtak a strapat.Inkabb ellagyult,olyan plötty lett es a nyaka kinyult.![]()
Viszont a maradek fonalakbol(ugyaz a fonal)kotott bluzom meg allja a sarat.![]()
ez az:
Szep a fotod,tetszik.
Kata58 írta:Köszönöm Rita, hogy kitetted a képeket! Nem sokáig voltam ott kint, mert rekkenő hőség lett fél11-re és apu úgy döntött hogy inkább hazahoz bennünket, mert az állatok is bemenekültek a hűsre....de azért nagyon örültünk hogy kijutottunk.Szegénykém nem sokáig tudja feltalálni magát...de a nyári jó időt kihasználjuk hogy amint tudunk kimenjünk....legalább addig is buszozik!
![]()
![]()
![]()
Rita írta:Köszi, Éva! Én nem gyapjúhoz való mosószerrel mostam ki az új pulcsit, azért ment össze.
Egyszer jártam úgy is, hogy a mosószer megfelelő volt, de a program nem. Szerencsére
ritkán csinálok ilyen butaságokat, mert tényleg be szoktam tartani az előírásokat, csak
azt ne kérjék tőlem, hogy mossak kézzel, mert arra nem vagyok hajlandó.
Itt sem látom a képet, és a Csevegőben sem, sajnos. Én is jártam már úgy, hogy rajtam
kívül más nem látta, amit kitettem.
Szép napot Mindannyiunknak!
A mai kapásnak gyönyörűek a színei:
Rita írta:Köszi Éva a linket! Még csak bekukucskáltam, de már
most látom, hogy fogom folytatni! A neten is olyan jó
dolgokat találni "decoupage" címszó alatt:
Rita írta:Köszi Éva a linket! Még csak bekukucskáltam, de már
most látom, hogy fogom folytatni! A neten is olyan jó
dolgokat találni "decoupage" címszó alatt:
Kata58 írta:Sziasztok! Tegnap nem voltam...így most válaszolok a kérdésre..Apu most lett 86. éves...tegnap volt a szülinapja...
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 30 vendég