Van képem hozzá

nildiko

Re: Van képem hozzá

HozzászólásSzerző: nildiko » Ma, 11:01

Szia Kata! Remélem rendben vagytok, teljesen soha nem leszünk, csak úgy átlagban, hogy ne kelljen futni orvos után, vagy éppen elé.
Nálunk nagyon meleg van, nehezen viselem, de majd csak vége lesz egyszer akkor jön az ellenkezője. Nagy a szárazság, bár igyekszem locsolni.
Sokat gondolok kis Volt Csapatunkra.
Köszönöm Rita,hogy nem szüntetted meg ezt az oldalt,hisz olyan sok érték van benne. Mostanában nagyon kevés filmet sorozatot néztem meg.Édes kis Unokád biztos nagyon örül, hogy ott tartózkodsz náluk, és talán a Mo-i otthonodban is minden a helyére állt. Én azt a zöldet egyszer nagyon szeretném kikeverni, amit te mutattál be egy bútorodon.
Mostanában keveset festettem. Legutóbbi egy pasztellkrétás. Terv van.... kivitelezéshez kevés az idő,vagyis elfutnak napok, hogy valahogy nem tudok nekiállni.

Mindenkinek, boldog nyarat kívánok.
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » Ma, 19:01

Sziasztok!

Kicsit több, mint két hetes késéssel, múlt héten vasárnap jöttem haza. Indulás előtti napon belázasodtam, majd a
lázcsillapítók ellenére, éjjelre már negyven fokos lázam volt, ami reggelre se ment le. Muszáj volt orvoshoz menni.
Tüszős mandulagyulladásom volt, de a gyakorlaton lévő fiatal hölgy, aki megvizsgált, olyan csúnyának találta a manduláimat,
hogy egy orvost is behívott, hogy ő is nézze meg, és erősítse meg, hogy megfelelő antibiotikumot ír-e fel nekem.
Napi nyolc tablettát kellett beszednem tíz napon keresztül. Ez egy pénteki nap volt, vasárnap meg öt napra Párizsba
repültek a lányomék. Fő uticéljuk a Disneyland volt, ami Lilyke szülinapi ajándéka volt. De nem voltam egyedül, a "kinti"
fiam jött minden nap munka után. Egy hónap múlva megyek vissza, mert jön a nyári szünet.

Ildikó, nem fogom bezárni az oldalt, hiszen nem magamnak készítettem a feliratokat. Amúgy sokan vannak még, akik
jönnek nézelődni. És nem is hagytam abba még a fordítást, csak már nem csinálom nagyüzemben.

Az a zöld a "békatutaj zöld" nevet viseli, és én is nagyon kedvelem.

A lakásomban még mindig vannak pótolni valók, de ezek már csak dekorációs célokat szolgálnak.

Milyen csini vagy a fotón! Én most szedtem magamra, mert elhanyagoltam a tornát. Nem régen kezdtem újra.

Kata, a fákon fagyöngy látható. Karácsony előtt a piacon szokták árulni nálunk.

Gyorsan visszaolvastam egy keveset, látom, hogy jól vagytok. Hála istennek!

Nekem itt az új lakásban kerámialapos a tűzhelyem. Nem tudtam megszokni. A gázhoz képest baromi lassú volt. Vettem
egy hordozható indukciós lapot, meg ott van a kuktám, úgyhogy nem használom többet, csak a sütőjét, mert az tökéletes.

Lilyke Disneylandben, és az osztályában. Az iskolája neve Tölgyfa, a Tölgyfa utcában van, és az osztályok nevei is
a tölgyfához kapcsolódnak. Az övének a neve tavaly a barka volt, most meg a makk.

Spoiler: mutasd
Már elege volt a fényképezésből :D :

Kép

Kép

Középen guggol rózsaszínű kabátban (múlt héten még hideg volt náluk, de van, akin már a nyári zöld kockás egyenruhája van):

Kép
nildiko

HozzászólásSzerző: nildiko » Ma, 19:45

Drága Rita, köszönöm a választ.
Sajnos a fotók nem jönnek elő, egy kék táblaszerűn fehér szöveggel valami.
Örülök, hogy meggyógyultál. Jól elkapott.
Ne aggódj a súly miatt, én most az enyémért aggódok, mert rengeteget fogytam 2 év alatt.

Vissza: “Társalgó”