Sziasztok!Azt elfelejtettem írni tegnap, hogy nagyon szívesen nézem meg Paggy a képeidet. Írtam már többször, hogy nagyon szeretem
a fotóitokat, fotóinkat. Megmutatja, hogy hogyan látjuk a kis világunkat, mit tartunk érdekesnek, megőrizni valónak belőle.
Szeretem, amikor valamit eszembe juttatnak a képeitek. Ilyenkor mindig azt érzem, hogy összetartozunk egy kicsit.
Most épp együtt nyaralnánk Mo.-on, de ezt most nem tehetjük meg korábban említett okok miatt. A gyerekek visszamondták
a szabadságukat, de ezt a hétfői napot megtartották, és eltervezték, hogy elviszik Lilykét a Gulliver's World (Gulliver Világa)
élményparkba. Már bent ültek az autóban, amikor kiderült, hogy ma valamilyen munkák miatt nincs nyitva, de hogy ne okozzanak
csalódást a gyereknek, elindultak, és majd út közben meghányják vetik, mi legyen az újabb úti cél.
Én itthon akartam maradni, mert jólesik csendben magamban pihenni e és fórumozni egy kicsit.
Itt épp változékony az idő. Ha kisüt vetkőzünk, ha eltakarja a napot egy nagy felhőtömeg öltözünk. Az évek alatt már megszoktam,
hogy itt ez így megy, de még mindig nagyon érdekesnek tartom.
Ígértem, hogy megmutatom az új beépített szekrényemet. Írtam, hogy péntek délután lett készen, én meg szombat reggel
fél hatkor indultam a reptérre. Ez a fotó délután negyed négykor készült, ekkor mentek el az emberek. Először kitakarítottam
kívül belül, majd elkezdtem pakolni. Néha visszaszedtem dolgokat, mert rájöttem, hogy másik polcon vagy lejjebb, vagy feljebb
jobb helyük lesz. Este tíz felé lettem készen.
Lilyke osztályának és a másik két előkészítős osztálynak sportnapja volt múlt hét előtti szerdán. Ilyenkor jöhetnek a szülők
megnézni a gyermekeiket. Érdekes, hogy ez a három előkészítő osztály együtt csinálta a karácsonyi és az anyák napi műsort,
és most a sportnapot is. A három osztály egymás melletti teremben van, időnként összenyitják a termeket, és a gyerekek szabadon
átjárhatnak a másik csoportba játszani, ismerkedni. Nagyon jó ötletnek tartom. Nem tudom, hogy a felsőbb évfolyamokon is
ilyen összetartás van-e, remélem, igen.
Ezt a banános-kókuszos zabsütit már olyan sokszor sütöttük együtt, hogy szinte már magától is el tudja készíteni.
Ezt a virágot még elutazásom előtt fotóztam le a piacon. Ha jól emlékszem ázsiai margaréta a neve, de nem biztos.

A kertes házak általában emeletesek itt Angliában. Drága a telek, ezért inkább felfelé építkeznek. De lehet látni földszintes
házakból álló kolóniákat is, a mi lakóparkunkban is van egy. Ezeket bungalow-nak (bungaló) hívják. A szabad piacon bárki
vehet ilyen házat, de vannak olyan bungaló lakóparkok, ahol kifejezetten csak 55 év felettiek vásárolhatnak házat. Itt általában
orvosi felügyeletet és másfajta ellátást is biztosítanak a lakóknak. Bocs, nem lettek valami jók a fotók, mert nappal szemben
fotóztam.

Kata, láttam, hogy tettél ki fotókat, mindjárt kiteszem azokat is.