Paggy, az emberekkel könnyen és szívesen kapcsolódok, de csak egy határig.
Nagyon kevés készpénz tartok magamnál, mert kártyával mindenütt, még a piacon is (a nénik kivételével) tudok
fizetni. Nagyjából ezer forint volt nálam, annyi, amennyibe a két csoki került. Legközelebb, magamnak is
veszek egyet, mert kíváncsi vagyok az ízére.
Drága anyósom mesélte, hogy gyerekkorában a szülei fizetéskiegészítésként, selyemhernyókat tenyésztettek.
A gyerekek dolga volt az eperfa leveleinek beszerzése. Kár, hogy már nem kérdezhetem ki bővebben erről.
A múzeumba vezető utat megörökítő fotók nagyon tetszenek. Szép őszi képek.
Megnéztem az sk videót, amit a jégpályánál készítettél, és megint sikerült megragadnom a lényeget. Egy apróság
szemet szúrt benne, amit tegnap itthon is észrevettem és le is fotóztam.
Tegnap vettem észre, hogy milyen érdekesen hullatják a leveleiket a gesztenyefák egy gesztenyefasorban. Az
út felé hajló ágaikon még egészen sok levél van, míg a fa többi része kopasz. Biztosan van rá magyarázat, és lehet,
hogy nem csak a gesztenyefák "csinálják" ezt, de érdekes nagyon. A te videódon is egy ilyen fát vettem észre. Pont
mellette állva videózol. (A videóban jobban látszik a hasonlóság, mint a kifotózott részletből.)

Ez a fotó olyan érdekes! Mintha egy bepárásodott ablakon vagy szemüvegen keresztül látnánk téged.

Érdekes volt ludakat látni kínai selymen. A kacsákat megszoktuk (esküvő), a darut is, főnixet is, fácánt is, de libára
nem emlékszem.
Jó, hogy mondod a videóban, hogy azok a gyönyörű ruhák már "újragondoltak", mai tervezők munkái. Amíg csak a
képeket nézegettem, az járt a fejemben, hogy mennyi modern vonás van bennük. Csodaszépek!
A két piros a kedvencem. Ha azok között is választanom kéne, ez lenne az első helyezett:

Na, látom, megjelentek a daruk is!
Most jutottam el a színátmenetes ruhákhoz! Mindjárt meg is inogtam. Lehet, hogy mégse csak a pirosak állnak a dobogó
tetején? Ezek is melléjük kívánkoznak:

A sok gyöngy négyzetre emeli a hímzés szépségét:

Nekik is volt csodaszarvasuk?
Köszönjük szépen a fotókat, videókat, kutakodást! Nagyon élveztem. Azt figyeltem meg magamon, hogy azokat a
selyemrészleteket néztem hosszabban, amiken természeti motívumok, szimbólumok voltak, a csatajelenetek,
az embert is ábrázoló hímzések nem kötötték le annyira a figyelmemet. Azokon nem legeltettem annyit a szemem.
Ez azonban semennyit nem kisebbít az értékükön.
Kata, boldog névnapot! Szedtem le tegnap a fotóidból, mindjárt kiteszem őket.