Ildikó, nem baj, ha nincs sok kép, de olyan jó nézegetni őket. Jó érzés a ti szemetekkel látni. Nemcsak átlapozom
alaposan szemügyre is veszem őket, főleg a városi fotókat. Azokon sok kisebb nagyobb nézni- és észrevenni való van.
Az én fotóimon keresztül ti is megismerhettetek engem egy kicsit. Ha nem is minden oldalamat, de egy egész nagy
részemet.

Én is csináltam hasonló "kacsaszigetes" fotót a Tisza-tónál. Jól használjátok, a tőkés réce a hivatalos neve a vadkacsának.
De jó lenne, ha a húgod csodás mézeskalácsairól is tudnál hozni képeket, főleg így, hogy elárultad, hogy most másmilyeneket
csinál. Gyönyörűek voltak a múltkoriak is.
Most nem a dokumentum sorozatra gondoltam, hanem a erre a sorira. Ez szólt a selyemhímzésről.
https://forum.ezoritusubs.com/viewtopic.php?f=10&t=244
Szeretnék nagyon a Tésztaúthoz vagy a Só útjához hasonló dokusorozatokat fordítani, de vagy nincs angol felirat, amibe
dolgozhatnék, vagy nagyon rossz a minősége.
Milyen érdekesek azok a légies padok ott a Mura partján. Mintha mindkettő árnyékát látnám a ti hármótoké mellett.

Mondom, hogy mindent megfigyelek...

Paggy, direkt nem néztem képeket a kiállításról, hogy általad ismerhessem meg. Mondjuk eddig se kutakodtam előre,
szeretem a meglepetéseket.

Jogos a méregkeverés! A párod mérgét kell hatástalanítanod. Valójában "ellenméregkeverő" boszi vagy!

Kata, én is imádtam fát vágni, amíg oda nem jutottam, hogy injekciózni kellett a könyökömet. "Favágó könyököm" lett.
Utána már a gyújtósokat is óvatosan hasogattam. Szerencsére ügyes vagyok a bal kezemmel, tudtam váltogatni.
A válásom után 45 évesen, december 22-én költöztem az én házamba a gyerekekkel. Akkor, a tél közepén kellett megtanulnom,
hogy hogyan kell fával fűtenem. Előtte egy gázzal működő padlófűtéses házban éltem, ahol hozzá se kellett érnem a
rendszerhez.
Persze télen vettem a fát is, közvetlenül a beköltözés előtt. A szállító pontosan tudta, hogy egy tudatlannal van dolga,
ezért odahozott nekem több köbméter gyertyánt, amit képtelenség felvágni, ha már kiszáradt a vágási felülete, meg
a víztől szinte csöpögő csertölgyet, ami persze nem égett, csak sistergett. Én meg sírtam a kazánházban. Drága jó
szomszédom, Margitka férje, Feri még éjjel is képes volt átjönni, hogy segítsen. Tőle mindent megtanultunk.
Pont én is arra gondoltam a zacsis sütőtöknél, amit írtál, hogy nem képződik rajta az a finom réteg, amit a cukortartalma
karamellizációja okoz. Inkább csak párolódik a zacskóban.