boszorkany írta:Rita írta:Még csak holnaptól, de én már ma kiteszem!

boszorkany írta:Rita írta:Még csak holnaptól, de én már ma kiteszem!
Saenghwal írta:Szia Rita!
Úgy örülök, hogy rátaláltam az oldaladra és regisztrálni is tudtam. Eddig csak olvasgattam, de most hallathatom is a hangom.
Először is szeretettel gratulálok a honlapodhoz. Ritka szép, esztétikus és áttekinthető.
Másodsorban köszönöm azt a rengeteg munkát és időt, amit a fordításokra és üres fejeink megtöltésére fordítasz.
Köszönöm a befogadást!![]()
![]()
![]()
Saenghwal
Kata58 írta:erről a tündéri kis huncut pillantásról a Két Lotti jut eszembe.......Nem is tudtam, hogy ilyen sokáig még melóztok tanárként..és bent az iskolában?
Kata58 írta:a meccsünk 1:1 ! Szép volt fiuk!![]()
Rita írta:Saenghwal írta:Szia Rita!
Úgy örülök, hogy rátaláltam az oldaladra és regisztrálni is tudtam. Eddig csak olvasgattam, de most hallathatom is a hangom.
Először is szeretettel gratulálok a honlapodhoz. Ritka szép, esztétikus és áttekinthető.
Másodsorban köszönöm azt a rengeteg munkát és időt, amit a fordításokra és üres fejeink megtöltésére fordítasz.
Köszönöm a befogadást!![]()
![]()
![]()
Saenghwal
Kedves Saenghwal! Én is nagyon örülök, hogy eltaláltál hozzám, és hogy megtetted
a következő lépést is, és beregisztráltál!
Mivel én is szeretem hallatni a hangom, tetszik, ha más is ilyen. Mondd csak te is
a magadét!
Mióta vagy olvasgató? A fórum melyik témáját szeretted látogatni?
Köszönöm a dicséretet! A honlap és a fórum is a büszkeségem, mert olyan lett,
amilyenre vágytam, és azért is, mert a kisebbik fiam készítette.
A fordítás a szenvedélyem, ezért nem nehéz időt és energiát beleölnöm. Nagyon
szívesen teszem, és közben a magam fejét is töltöm, tömöm.
Érezd otthon magad közöttünk! További jó olvasgatást, és írogatást kívánok!
Kata58 írta:Üdv az új tagnak! Érezd jól magad nálunk...garantáltan lesz mit nézni, és olvasni...![]()
Gabóci5 írta:Így örült az unokám
Kata58 írta:Szia Rita! Mónika segítségével újra fel kellett rakni a cromot! elképzelni sem tudom hova szállt! Na mindegy, a lényeg hogy megvan! Így be tudtam jönni ide is .Phűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű! Kellemes vasárnapot!![]()
Saenghwal írta:
Kedves Rita!
Köszönöm a szavaid. Nem ígérem, hogy sűrűn írok, de a lehetőség már adott.
Abban egyezünk, hogy a szenvedélyünkre időt, fáradságot nem ismerve áldozunk. Külön öröm, hogy a tiéd a fordítás.
Tartalmas szünidőt kívánok!Ja és nagyon helyes a madárkás akasztó.
Rita írta:Éva, most ez van:
Július 5-től meg ez:
Rita írta:Kata58 írta:a meccsünk 1:1 ! Szép volt fiuk!![]()
Kata! Ide is kiteszem a képet, amit a focis hsz.-od mellé tettem ki az Easy Fortune
témájában:
Gratulálok a fiúknak!
boszorkany írta:Gratulalok en is,de a belgaknak is,3:0-as gyozelem az irek ellen!![]()
Szerdan ujra a ket hazamert izgulhatok.
Rita írta:boszorkany írta:Gratulalok en is,de a belgaknak is,3:0-as gyozelem az irek ellen!![]()
Szerdan ujra a ket hazamert izgulhatok.
Éva! Nem ismerem a csoportbeosztásokat. Lesz olyan, amikor a két
hazád egymás ellen játszik majd? Akkor mi lesz?![]()
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 41 vendég