Sziasztok!Végre itt vagyok.
Paggy, most olvasom, hogy honnan vetted észre, hogy valami nincs rendben Kobakkal, meg hogy egyre drágább az
állatorvosi kezelés, meg hogy milyen kezeléseket kapott. Haladok sorban az olvasással, ezért még nem tudom, hogy
írtál-e még valamit róla a későbbiekben, így csak annyit írok, hogy nagyon remélem, hogy már sokkal jobban van
szegényke. Mennyi idős egyébként? Azt tudom, hogy nem gyerek már, de nem is nagyon öreg még, igaz? Maradjon
még jó pár évet veled!
Jót nevettem a levesek elszenesítésén, és a kenyér Níluson is.
Szívesen megszagolnám a zöld tea parfümödet. Érzem, hogy "ízlene". Megjegyeztem a képét, hátha valahol találkozom
vele. Manchesterben a repülőtéren van egy hatalmas illatszeres rész, ahol minden parfümöt ki lehet próbálni. Hátha
ezt is.
Istenem, most olvasom, hogy egyszerre kell birkóznod a pároddal és a beteg cicával, Csoki meg érzi a feszültséget.
Nagyon sajnálom! Nem jut eszembe egy okos gondolat se, hogy mit lehetne a pároddal tenni.
Csak ritkán szoktunk ebbe a nagy hipermarketbe elmenni. A kisebb párja, itt van tőlünk pár száz méterre. A lányom
látott egy ruhát, amit szívesen megvett volna, és már nem volt az ő méretében ebben a kisebben, azért mentünk el
a nagyobba.
Nincsenek virágboltok, én se értem, hogy miért.
A fáraós könyveben nem találtam meg, hogy ki tervezte a borítóját.
Mindkét nagyanyámnak voltak otthonkái. Anyukám már nem hordott ilyesmit.
Ez nem ér! Hogy lehet elvenni a szórakozásunkat? Miért csonkítottad meg a verset? Úgy élveztem! Miközben olvastam
megelevenedett előttem az egész történet, mintha képek is lettek volna hozzá. Nagyon jó! Kérem a többi részt is!
Olvasom, hogy ma mentek a tesóddal kiállításra. Jó nézelődést, töltődést!
Na, de jó, hogy a cica és a párod is evett végre! Maradjon így!
Nagyon jól kijön az alma a banánnal, elhiszem, hogy fincsi lett a rétes. Anyukámtól tanultam, hogy az almás süti
töltelékje alá darált diót szórunk és ezek is nagyon finomak együtt.
A gyógyteán, a parfümön és a füstölőn kívül minden másnak éreztem az illatát.

Átjött, ahogy Péli Barna mondta
régen a Megasztárban. Az egyik fél narancs fotója egészen jin-jangosra sikerült.
Ildikó, itt is vannak csúnyaságok, mint más városban, de azokat nem akaródzik fotózni, de majd ezután azokból is
hozok ízelítőt. A város maga rendezett, a parkosítás eleve sokat dob rajta, de nem mondhatom, hogy tiszta lenne.
Pedig minden reggel, miután elvittem Lilykét mászkálok a városban, és több helyen is látok ilyen kis utcaseprő-tisztító
autókat a sétáló utcákon, a járdákon és a tereken takarítani. Az emberek szemetelnek, és ezt nagyon utálom. Nem
mindenki természetesen, de itt is van az a típus, aki otthon is mindig eldobja a szemetet.
A körték elég kicsit, olyasmik, mint otthon az úgynevezett "búzával érő körte". Nem tudom, mi lesz a körtékkel, még
soha nem figyeltem meg.
Jaj, a ti Negrótok is?! Neki is jobbulást kívánok. Tudom, hogy beteges, de neki is azt kívánom, hogy maradjon még egy
kicsit veletek.
Hű, de szép naplementét tudtál elkapni! Séta közben voltál, vagy csak kiléptél a kertbe? A két naplementés kép után
a harmadiknál is kerestem a színes égboltot.

Nem találtam, nem véletlenül. A te festményeden még nappali
világos van. Nem az én stílusom a tájkép, de szívesen elnézegettem.
Mi még egy picit sem fedeztünk fel Lilykében a családunkból.

De tényleg. Te vagy az első, aki szerint hasonlít tőlünk
valakire, ebben az esetben rám.
Nem díszmákot kaptál? Majd mutasd meg nekünk is! Nem emlékszem, hogy sárga színűt láttam volna valaha.
Én se szeretem a zöldet, de van pár árnyalata, amit viszont imádok.
Emlékszem a második festményedre, és arra is, hogy a világvége címet adtad neki. Be is írtam a fórum keresőjébe a
világvége szót, és meg is találtam. Nem pont ugyanaz, mint a fenti, de talán még varázslatosabbak a színei. Én a virradat
a tanyán címet adtam neki. És közben megtaláltam a napraforgós festményedet is, aminek annyira tetszett a kék és a
zöld háttere. Jó keretet adtak a sárga napraforgótányérnak.
Egyetértek veled Yoo Ah In ügyben. Minek kell mindenkitől bocsánatot kérnie? Ki nem állhatom az ázsiai típusú rajongást.
Ha a rajongónak úgy tetszik felemel az égig, ha meg úgy tetszik, elás a föld alá. Egyik sem helyes. Kábítószerezett,
lebukott, majd megbűnhődik érte az ottani törvények szerint. Ha alkoholista lenne senkit se érdekelne, se a rajongókat,
se a hatóságokat, pedig az alkohol se jobb a drognál.
Már több éve is annak, hogy koreai sorozatot láttam. Bele kéne néznem egybe, hogy lássam, hogyan öltözködnek most.
Kata, mid fáj ilyen nagyon? Írtad a húgysavat meg a koleszterint, hogy magas, ezek a gyógyszerek ezekre valók?
Én se kívánkozom ilyen nagy hipermarketbe. Fentebb írtam Paggynak, miért is mentünk oda. A szupermarketeket se szeretem
addig, amíg ki nem ismerem magam benne. Aztán meg azt utálom, ha átpakolják a polcokat, és keresgélhetek újra.
Pár napja itt is eseget az eső. Annak örülök, hogy a legnagyobb esőzés éjszaka zajlik, napközben inkább csak csepereg,
szitál. Első évben, amikor idejöttem nagyon fura volt, hogy senkit nem érdekel az eső, nem tart senki esernyőt a feje fölé.
Ma már megszoktam, és én is csak a fejemre húzom a kapucnit, ha esetleg elkapna.