Sziasztok Kislányok!Már hónapokkal korábban rám tört a fordíthatnék, de nem akartam semmibe belekezdeni, mert vagy én mentem
hosszabb időre Angliába, vagy a gyerekek jöttek, és utáltam volna, ha menet közben kell leállnom a fordítással.
Most azonban én se megyek egy darabig, és ide se jön senki, szóval elérkezettnek láttam az időt, hogy keressek
fordítani valót magamnak. Nem könnyű feladat! Sokan fordítanak, azonnal gazdára lelnek a sorozatok, még a nem
túl jók is.
Végül tegnapelőtt rátaláltam egy thai sorira, ami szerintem tetszeni fog nekem is, és a nézőknek is. Csak két részt
néztem meg, nem volt többhöz türelmem, égtem a vágytól, hogy fordítani kezdjem, ezért tegnap belevágtam.
Jó nagyon az angol felirat, így gyorsan fogok tudni haladni vele. Szóval hétfő óta a sorozatok világában múlattam
az időmet, és ott is ragadtam.
Erről a soriról van szó. Jó értékeléseket kapott, optimista vagyok:
Egy hat éves kisfiú szülei balesetben meghalnak. Az édesanya bátyja, azonnal magára vállalja az apa szerepét, és
örökre gondoskodni akar a fiúról. Az édesapa húga is ugyanezt szeretné, de ő még soha nem találkozott a kisfiúval.
Nehezíti a helyzetet, hogy a nagybácsi egy szerényebb körülmények közt élő kávéültetvényes, míg a nagynéni
családja nagyon gazdag. Valójában évekkel ezelőtt pont azért tagadták ki a kisfiú apját a családból, mert vidéki
lányt vett el feleségül. A balesetig csak a nagynéni tudott a kisfiú létezéséről, míg a nagybácsi mindig is részese
volt a fiú életének, és nagyon szeretik egymást.
https://mydramalist.com/684251-aom-fah-oab-dinMost tényleg jövök vissza, csak muszáj mennem. Nem kell semmit vásárolnom, kajám is van még két napig. Táska
nélkül szeretek menni a leginkább, szabadon, minden nélkül, de az előbb felhívott a nászasszonyom, hogy a piacon,
ahol eddig 2000 forint volt kilója az áfonyának - itt volt a legolcsóbb eddig is - , most csak 1500 ft, úgyhogy visszafelé
veszek két kilót és teszem be a fagyasztóba.
Szóval jövök vissza, és olvasok.
Most ezt eszem három napig:
Gombás lecsó zöldséges bulgurral feketebabbal
Mivel keresztesvirágú nincs az ebédben, se a vacsorában, a déli turmixomba teszek nyers brokkolit vagy karfiolt,
hogy meglegyen a napi tucat. Mivel egy ideje nem kívánom a zabkását estére, ezért szinte minden nap hummuszos
abonettet eszem egy paradicsommal, egy paprikával, és uborkával.
Egyszer már írtam, hogy majdnem mindegyik Abonett kenyér beilleszthető a TÉNÉ-be.