Kedves Ildikó! De jó hogy bejelentkeztél! Ez a vérnyomásdolog nem éppen a kedvence az embernek, néha én sem akarom elhinni, hogy annyi amennyi, mert néha még akkor sem érzi magát topon az ember, ha norm. a vérnyomása, annyira be van állva arra, hogy esetenként egy magasabb tartományban van. De mikor átmegy a 15o tartományon akkor már én sem lejtek örömtáncot.
Amúgy szerintem a délutáni alvással és fekvéssel nincs semmi gond, ha nem déltől estig egyhuzamban van.
Most mi is rapszodikusan élünk, csak egy dologra próbálok odafigyelni az a rendszeres étkezés, de ez is inkább Samu miatt van.
Most visszafeküdt egy kicsit aludni, én meg azért tudok nyugodtan írni, mert még nem kell a reggelivel és a gyógyszereivel foglalkoznom, a magamét már bekaptam.
Gyönyörűek a képek, a pitypangot én is nagyon szeretem! Az akácos meg mintha lehullott volna a hó az erdőrészre!
Gyönyörű a gyöngyvirágod is a kerítés háttérrel.

A bazsarózsa a füge, mind mind szempihentető látvány, az íriszek is, azzal szerencsére azért gyakrabban találkozom itt a betonrengetegben is.
szépen nődögélnek az uborkáid, milyen jó lesz majd szedegetni róla, de meglepett hogy ennyire száraz a föld, azt hittem felétek több eső volt.
Itt volt egy reggeli eső, és csodás az illata, a nagyszoba tárva nyitva.
Mindenkinek nagyon szép hétvégét kívánok! Ildikó vigyázz magadra, csak annyit csinálj, ami jólesik, és esetenként halaszthatatlan.