Szép jó estét mindenkinek!
Most úgy vagyok, mint Rita. Vagy olvasok, vagy irok.
Egyenlőre irok. Megint fél tizenegy, mire idejutottam.
Ramos már bent van, magától, mint tegnap.

Rendes pasi, nem kell hajkurászni.
Még adós vagyok Ildikó irásával, vagyis onnan fogok olvasni. Érdekel, igy nem fogom elfelejteni. Úgy, mint Paggy izlandi könyvbemutatóját!
Festek, és festek, ne kövezzetek meg érte, de most úúúgy élvezem és eltelik az idő.
Ma nagyon be voltam tojva, mert száz éve kért szemészeti rendelésre kellett mennem az SZTK-ba. Máshol is igy hivják az állami rendelést vagy csak nálunk? Jó kérdés.
Tehát időben odaértem, persze hogy nem hivtak be, de kevesen voltak, aztán a néni aki kint ült szóbaelegyedett velem, mikor megkérdeztem a kijövetelénél, hogy ugye akinek időpontja van annak nem kell megint a kartonozóban sorba állni. Megnyugtatott, hogy nem. Mert már kezdett gyanús lenni a dolog, hogy sokat várok.
Na lényeg, bementem, de mivel azt nem modnhattam, hogy már meggyógyultam, mert akupunktúrára jártam, mondtam,hogy 21 volt a szemnyomásom. Na kiderült, hogy mit akarok én, azzal nem csinálnak semmit , mert nem kóros. Ujjjéé. Csak akkor a tanárnő a magánrendelésen mi a bánatért nem mondta?
Lényeg, mindenem szép és jó, semmi bajom.

A szemérzékenységre, meg javasolta a thealoz duo-t, ami majd ötezer ft, és felbontás után 3 hónapig jó.
Megkötöttem az évszázad üzletét, neten megrendeltem.

Kata, nekem sem jut eszembe, hogy mi a bánatot ettünk húsvétkor. Valami egyszerűet pénteken és szombaton, aztán vasárnap főztem a sonkát.
Paggy, a kalács sárga szinét a tanyasi kinti kapirgálós tojás adja.Ennyit jelent az a tojás, amit ezek a tyúkok tojnak. Egy nénike hozza nekem szombatonként. Most anyutól is kaptam, de az világosabb kicsit.
Szombaton veszik ki a párom felső fogait és indul a csináltatás. Hármat ki kellett venni kb. egy hónapja vagy hogy, most CT után muszáj a többit is, ráadásul az egyiken van egy ciszta.
Nem akarta, de aztán az orvosunk elmondta az érveit és megváltozott a véleménye. Agyalhatok mit főzzek. Kész fog júniusban
Ma a szomszéd pici lánynak miután kicsit beszélgettünk, Ramos sem ugatta szerencsére, megmutattam, hogy a pásztortáskából hogy lehet csörgőt csinálni. Gyerekként de sokat huzogattuk azokat a kis mittudoménmijeit, hogy csörögjön.
Van egy kis bokor papsajt is a kertben. Meghagytam, a fiamnak megmutatom majd mit ettünk belőle meg. Fogja nézni, hogy édesanyukája biztos megőrült.

A csirkéstől akitől Ramosnak veszsük a húst megtudtam, hogy nem az a csirkemáj a jó, ami világos, hanem ami sötét. A világosabban több a méreganyag. Ezt egy állatorvos mondta neki, mert a csirkés csaj is kutyás.
Májgombócot akartam a húslevesbe, igy okosabb is lettem.
Lassan indulok fürdeni, mert nagyon elfáradtam ma is.
ja és lányok! Amit az optikákban gyorsmérővel mérnek szemnyomást, az a főorvosnő szerint téves eredményt ad, lásd az enyém. Ráadásul a frászt is rám hozták, a doktornő szerint etikátlanul. Hát a frász se tudja már, hogy kinek higgyen az ember.
Jajj, tudtam, hogy valamit el akartam mesélni! A tegnapi napom festészet előtt kész agyrém volt.
Kezdtem a cékla-répa turmixolást úgy, hogy nem tettem a lé alá az edényét. El tudjátok képzelni hogy nézett kia fehér konyhabútor?
Aztán szépen sütöm az aljnélküli túrós sütit, hát a sütőpor kimaradt belőle. Mindez akkor tudatosult, mikor a sütőben volt. ahogy veszem ki, én balga sütőpapirt megemelve, az egész kifordult a kezemből, mert szétszakadt az átázott sütőpapir és mind a konyhapadlón landolt.
A fiúk már az asztalnál ültek és ebédeltünk volna. Senki nem mert megszólalni.
A párom annyit kérdezett? Ugye nemrég töröltél fel, igy nyugodtan ehetjük?

Hát kicsit el voltam maradva előtte a feltörléssel, nagyon ügyesen felszedtem a kőről, és nagyon ügyesen majdnem mára el is fogyott.
Mindezek után nem mertem nekifogni a hajam festésének, de aztán csak megtettem. Nem lett baj, hála az égnek.

Festészet is jól sikerült, igy véget ért a balszrencse aznapra.
Mára ennyi, mert igy is csukott szemmel gépelek már a fáradságtól.
Paggy, egyszer régen betettem merre biciklizem a munkába és piacra. Igazi képes útvonalterv volt. Nem igazán mászkálok be a városba, mert igt a környékünkön mindent megkapok.
Jó éjt lányok, megyek fürödni.