Van képem hozzá

Paggy

Re: Van képem hozzá

HozzászólásSzerző: Paggy » 2022. április 21. 12:14

Lányok!Annyira érdekes ez a könyvszerű kiadvány,hogy nem tudok választani belőle.Vegeztem a főzéssel és a kertészkedéssel.Holnap "tanárkodom",így nem érek rá.Hozom a"könyvszerű kiadvány"mai részleteit..
Ezek viszont még az én teknőseim at erkélyen napoznak a palántáimmal együtt. :))
Kép
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2022. április 21. 12:42

Kép
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2022. április 21. 12:54

Kép
Kép
A felső cím.
Tiszta szívű földművesek
Kép
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2022. április 21. 13:01

Még egy fejezetJön :-bd :) ,azután csak címszavak.
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2022. április 21. 13:15

Kép
Kép
Este már csak képeket és fejezetcímeket hozok.
:-h Paggy
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2022. április 21. 17:30

Rengeteget dolgoztál Paggy, egyébként az ember azt gondolná, hogy evidens hogy vigyázunk a környezetre akár itthon akár külföldön, de sajnos inkább illik a magyarra, hogy olyan mint a cigányok, csak szemetelni tudnak..tisztelet a kivételnek!
Ezzel akkor szembesültem először, mikor NDK-ban voltunk nyelvtanfolyamon, illetve virágkiállításon anyuval.
Na meg Jugóban, szintén ez a helyzet állt elő.
Bár már szigorodtak a szabályok, még a büntethetőség elérése még mindig hagy kivánni valót maga után. Ki van téve a térfigyelő kamera, de csak dísznek, azt aki rongálja az újjáépített szigetelést a házon az vigan megteheti, bármivel szemetel, rongál, S hiába a jó szó meg a odaszólás még bejönnek a lépcsőházba és összetörik bezúzzák a postaládákat! mint mára is.
Csak kapnám el az ilyen rohadékokat...kloffolóval tenném rendbe az izületeit...az tuti!
Nem fogok mégegyszer postaládát venni!!!! Megjegyzem az enyém véletlen kimaradt a szórásból most!

Megyek vissza olvasni, még nem tértem magamhoz a két nap eseményeitől... :x :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2022. április 21. 17:52

Teknőckén jó vigyorogtam, hogy mennyire tudják ők is élvezni a jó időt. Örülök hogy jól sikerült a Lillanapod, sokat tudtatok nevetni! Ez is egy fajta turbó behatás :))
Kell az ilyen az ember lelkének.
Egyedül voltunk s csak két telefonunk volt max 3. de ez van. Aludtunk, ettünk, filmeztünk
Nem volt semmi húsvéti már nem is emlékszem mit ettünk..
Ki vagyok merülve de már csak 6o ezret kell majd utaljak és letudva a megállapodás a rokonnal. A bank meg volt olyan szíves 2oezret levonni. Most már mindegy!!
Csak éppen annyi a családi pótlék így nézve ez nagy összeg.! De legalább az autó javítás is ki lett fizetve meg lesz pénz gerendára!
Muszáj helyzet volt mert a vihar a hátsó részt lerántotta a szomszéd telkére.
Csak én maradtam tartalék nélkül és minuszban. De sebaj, amíg van alapanyagom amiből főzhetek.
Ezért voltam mérges magamra a tegnapi torta miatt, de hát megigértem neki, s így viszont ma meg megjártuk az Apekot, azon is túl vagyunk, nagyon aranyos és türelmes volt.
Annyira elfáradtunk, hogy evés után a két film végeztével lefeküdve fél négyig aludtunk. pontosabban Samu 4-ig, de legalább addig meg megcsináltam a csilis babot.
A spárba vettem narancsot, de szerintem közelebb van a citromhoz olyan savanyú! A kánya csípje meg kétkilós hálóban vettem.

Jövök majd még..addig is mindenkinek szép napot továbbra is..lassan végez a mosógép is.. :x :ymhug: :-bd :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2022. április 21. 19:35

Sziasztok!Most jó dolgom van,mert a párom levitte a kutyát,így előbb ideértem.
Sok a mondanivalóm.Gyorsan beteszem az a pár oldalt,amit ígértem.Már írtam,hogy csak azért a sajátomat mindig,mert a fejemben van és ha leteszem a gondolatot ,sokkal jobban tudok figyelni,amit olvasok.DE!!!!Hallgattam egy irtó jó előadást arról,hogy mennyire jó lenne összekötni jobban a vidéket a várossal/nem idealisztikusan!!!/és azonnal eszembe jutott a zalaegerszegi mostani és a régebbi városkalauz,amit Ildikó adott.Emlékszem majdnem mindenre.És Kata győri sétád a kedvenceim.Egyre többet tudok meg a városról.Remélem ez még bővül KATA!! :littlehearth: :flower1: \:D/ Legutóbb pld.a szépséges rózsaablakok a zsinagógában.Az TITEKET ne zavarjon,hogy megnézve a tudósításotokat még utánaolvasok,mert ilyen vagyok,csak azt jegyzem meg ,amit rendesen megértek.Viszont örömmel teszem és főleg hogy általatok van,mint ahogy Rita szokta mondani./Főleg áttételesen érdeklik a dolgok-általunk/Örömmel venném,ha Titeket is érdekelne az én budapesti sétáim tartalma.Tudom,hogy elfoglaltak vagytok,de azért leírom. :x Rita miskolci sétáit szeretem és már végre Ágika is mutogatja valamennyire Szegedet.Jó lenne látni más városokat,falvakat!! :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth:
Tehát, most beteszem a fejezetcímeket,majd kényelmesen ,gyógyteával a kezemben, olvasgatok. \:D/ \:D/ \:D/ :ymdaydream: :ymdaydream: :ymdaydream: ~o) ~o) ~o)
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2022. április 21. 19:38

Spoilerbe teszem a legtöbbet,érdemes bekukkantani mögé!!Csak fejezetcímek!!!
Kép
Majd,amikor 5-t betettem,akkor teszem spoilerbe!!
[
Spoiler: mutasd
url=https://postimg.cc/xcgLprYH]Kép[/url]
Kép
Kép
Kép
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2022. április 21. 19:47

Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2022. április 21. 20:04

Kép
Kép
Kép

Kép
IZLANDI SZAVAK MELYEK MÁS NYELVEKEN NEM LÉTEZNEK
Kép
és még :
Kép
Kép
Kép
Kép
A fürdőzés mint létszükséglet:
url=https://postimg.cc/c6HLhzxg]Kép[/url]
És 1mllió érdekes dolog.Nagyon hálás vagyok a páromnak,hogy felhívta a figyelmem erre a könyvre.KÖNYVTÁRI!!!!!
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2022. április 21. 20:33

Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2022. április 21. 20:35

Na most itt vagyok.Kaptam forró gyógyteát a páromtól.Olvasgatok. :) :flower1:
Kata!Értem a tehetetlen dühödet.A szigetelést tönkretenni pár perc,aki ezt teszi, semmi felelősséget nem vállal a tetteiért.Az ösztönlény szinten létező bárminemű emberek,ilyenek.Persze megint nem lehet kijelenteni egy népre,hogy ők a bűnösök.Nyilván a sok kulturálatlan ember,a kábítószeres tesz ilyet vagy ,aki dühös a világra.Vagy jogosan vagy jogtalanul,csak indulatból.Én is félek a magukat szabályozni nem tudóktól,bárki legyen az.Még szerencséd van ,hogy a Tiéd épen maradt.A fene egye meg az ilyen embert!!!!!
Kata!Sajnálom,hogy nem telt jól a húsvét.Talán már bejön a jóidő ,így tudtok kimenni és ismerkedni.Hátha összejön egy kedves ismerős,akivel ünnepekkor is lehet barátkozni.Az idősebbek között többen vannak egyedül és szeretnének beszélgetni.Nem minden idős bugyuta!4 :)) UGYE??? :)) Mi sem vagyunk azok!!! =)) :-bd Tehát értelmes emberekkel érdemes barátkozni.Elfelejtettem,hogy még van telked és autód.Tudod használni?
Kata!Isteni narancslekvárt csinálok mindig pár perc alatt a savanyú narancsból!!!Jó az vajaskenyérre,túróra vagy müzlire.
Itt van egy recept.de én 15 perc alatt elkészítem.Az enyémet a hűtőben kell tartani,mert nem főzöm agyon és kevés benne a cukor.felteszem főni az apróra vágott,szétnyomkodott narancsot cukorral,majd picivíz alá.Kevergetem , botmixerrel pépesítem.Ismét fő pár percig és üvegbe teszem.Kész.Kb 2 hétig jó.Majd újra csinálok.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2022. április 21. 21:10

Ági!Mi volt tegnap festésen?Mit mondott a tanárúr?Várom a tésztatudnivalót és a kalácssárgítás művészetét!
Ritának is nagyon szép napokat!Nektek is!!Megyek teregetni,mert az elmaradt.sziasztok. :-h Paggy
A párom kiteregetett. :-bd
Jaj Láényok!Nézzétek meg az izlandi videót.Ilyenek is vannak benne.Patakban fürdenek
Kép
Banánt termesztenek az üvegházakban.
Kép
Kép
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2022. április 21. 22:55

Szép jó estét mindenkinek!
Most úgy vagyok, mint Rita. Vagy olvasok, vagy irok.
Egyenlőre irok. Megint fél tizenegy, mire idejutottam.
Ramos már bent van, magától, mint tegnap. :-) Rendes pasi, nem kell hajkurászni.
Még adós vagyok Ildikó irásával, vagyis onnan fogok olvasni. Érdekel, igy nem fogom elfelejteni. Úgy, mint Paggy izlandi könyvbemutatóját!
Festek, és festek, ne kövezzetek meg érte, de most úúúgy élvezem és eltelik az idő.
Ma nagyon be voltam tojva, mert száz éve kért szemészeti rendelésre kellett mennem az SZTK-ba. Máshol is igy hivják az állami rendelést vagy csak nálunk? Jó kérdés.
Tehát időben odaértem, persze hogy nem hivtak be, de kevesen voltak, aztán a néni aki kint ült szóbaelegyedett velem, mikor megkérdeztem a kijövetelénél, hogy ugye akinek időpontja van annak nem kell megint a kartonozóban sorba állni. Megnyugtatott, hogy nem. Mert már kezdett gyanús lenni a dolog, hogy sokat várok. :))
Na lényeg, bementem, de mivel azt nem modnhattam, hogy már meggyógyultam, mert akupunktúrára jártam, mondtam,hogy 21 volt a szemnyomásom. Na kiderült, hogy mit akarok én, azzal nem csinálnak semmit , mert nem kóros. Ujjjéé. Csak akkor a tanárnő a magánrendelésen mi a bánatért nem mondta?
Lényeg, mindenem szép és jó, semmi bajom. :-)
A szemérzékenységre, meg javasolta a thealoz duo-t, ami majd ötezer ft, és felbontás után 3 hónapig jó.
Megkötöttem az évszázad üzletét, neten megrendeltem. :-)

Kata, nekem sem jut eszembe, hogy mi a bánatot ettünk húsvétkor. Valami egyszerűet pénteken és szombaton, aztán vasárnap főztem a sonkát.
Paggy, a kalács sárga szinét a tanyasi kinti kapirgálós tojás adja.Ennyit jelent az a tojás, amit ezek a tyúkok tojnak. Egy nénike hozza nekem szombatonként. Most anyutól is kaptam, de az világosabb kicsit.

Szombaton veszik ki a párom felső fogait és indul a csináltatás. Hármat ki kellett venni kb. egy hónapja vagy hogy, most CT után muszáj a többit is, ráadásul az egyiken van egy ciszta.
Nem akarta, de aztán az orvosunk elmondta az érveit és megváltozott a véleménye. Agyalhatok mit főzzek. Kész fog júniusban

Ma a szomszéd pici lánynak miután kicsit beszélgettünk, Ramos sem ugatta szerencsére, megmutattam, hogy a pásztortáskából hogy lehet csörgőt csinálni. Gyerekként de sokat huzogattuk azokat a kis mittudoménmijeit, hogy csörögjön.
Van egy kis bokor papsajt is a kertben. Meghagytam, a fiamnak megmutatom majd mit ettünk belőle meg. Fogja nézni, hogy édesanyukája biztos megőrült. :-)
A csirkéstől akitől Ramosnak veszsük a húst megtudtam, hogy nem az a csirkemáj a jó, ami világos, hanem ami sötét. A világosabban több a méreganyag. Ezt egy állatorvos mondta neki, mert a csirkés csaj is kutyás.
Májgombócot akartam a húslevesbe, igy okosabb is lettem.
Lassan indulok fürdeni, mert nagyon elfáradtam ma is.
ja és lányok! Amit az optikákban gyorsmérővel mérnek szemnyomást, az a főorvosnő szerint téves eredményt ad, lásd az enyém. Ráadásul a frászt is rám hozták, a doktornő szerint etikátlanul. Hát a frász se tudja már, hogy kinek higgyen az ember.

Jajj, tudtam, hogy valamit el akartam mesélni! A tegnapi napom festészet előtt kész agyrém volt.
Kezdtem a cékla-répa turmixolást úgy, hogy nem tettem a lé alá az edényét. El tudjátok képzelni hogy nézett kia fehér konyhabútor?
Aztán szépen sütöm az aljnélküli túrós sütit, hát a sütőpor kimaradt belőle. Mindez akkor tudatosult, mikor a sütőben volt. ahogy veszem ki, én balga sütőpapirt megemelve, az egész kifordult a kezemből, mert szétszakadt az átázott sütőpapir és mind a konyhapadlón landolt.
A fiúk már az asztalnál ültek és ebédeltünk volna. Senki nem mert megszólalni. :))
A párom annyit kérdezett? Ugye nemrég töröltél fel, igy nyugodtan ehetjük? :-)
Hát kicsit el voltam maradva előtte a feltörléssel, nagyon ügyesen felszedtem a kőről, és nagyon ügyesen majdnem mára el is fogyott. =))
Mindezek után nem mertem nekifogni a hajam festésének, de aztán csak megtettem. Nem lett baj, hála az égnek. :-)
Festészet is jól sikerült, igy véget ért a balszrencse aznapra.

Mára ennyi, mert igy is csukott szemmel gépelek már a fáradságtól.
Paggy, egyszer régen betettem merre biciklizem a munkába és piacra. Igazi képes útvonalterv volt. Nem igazán mászkálok be a városba, mert igt a környékünkön mindent megkapok.

Jó éjt lányok, megyek fürödni.
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2022. április 22. 7:26

Paggy, Salát Gergely kinai épitészetét még nézem, mert érdekel.
A stefánia szeletről jutott eszembe, hogy anyu és igy én is úgy csináljuk, hogy előtte kolbásznak valót keverek össze. Tehát darált hús, só, bors, pirospaprika, fokhagyma, azután a téglalap alapú húsra ráteszem, erre megy a tojás sorba és felhajtom. Aztán összekötözöm, vagy hústűvel ha van összeszúrom,hogy ne essen szét. Nem egyszerű, nagyobb hús kell, kihagyva kicsit a felső szélén, hogy ne legyen rajta kolbászhús, mert akkor biztos nem nyomódik ki a ráhajtásnál. A hús nálam dagadó szokott lenni. Azt is megsózom és átkenem tört fokhagymával. Aztán lefedve vagy két jénai között irány a sütő.
Csoki és új kis barátja is nagyon aranyos!
Kata a kenyerem a szokásos kovászos, krumplis , tejfölös és öntöttvas bográcsban sütöttem a sütőben.
Úgy birom Samut, mikor irod, hogy kis haspók.
Lányok nevetős fejek meg egyebek nincsennek, mert wordbe irok és utána nem teszem rá, mert robogás van. A párom indit Pest felé, én szerencsére maradok, még piacra kell mennem, bácsikának viszek kaját, vásárlás, főzés, meg készülés a fogorvoshoz. Na nem nekem. Az én fogaim szreencsére normális csontvesztésben voltak, csak egyet kellett küretelni, nem is mozgott utána. Meg a szokásos fogkőeltávolitás volt elmúlt héten. De mind szurival, mert mélyre lemegy é s nem birnám ki. Főleg a küretelést. Enni sem kell utána 4-5 órát.

Rita! Micsoda kalapok! Nem is hallottam még ilyet! Lilyke biztos büszkén viselte a sajátját.
Ildikó, nem voltam covidos, nálunk senki sem a családból. A nyavalyáim a két oltás után vannak, igy én biztos nem oltatom magam a harmadikkal. A kinai orvos sem javasolta.
A cicusod nagyon aranyos lett. Tetszik ahogy mereng és mosolyog.
Most megvilágosodtama fejlesztő könyvekről. Kerestem, mert azt hittem Paggy a menekült családnak vett könyvet, de sehol sem találtam. Igy már tiszta a dolog….
Csodás lehetett az az élmény amit a szervezők produkáltak a régmúlt idézésével nálatok. Csak a párom „ meséiből” tudok a marokszedésről, cséplőgépről. Ezek a kastélyok is micsoda titkokat rejtenek.

Paggy, nem is emlékszem,hogy irtad Csoki lábát. Látszik igy már, hogy tényleg volt vele valami.
A gyógynövénykertes videót is nézem majd.
Na most értem Izlandhoz, de az marad későbbre. Érdekel! Most gyors befejezem és irány a tennivaló. Mindjárt indul a férjem is….
Jajj még a teknóckékről! Annyira aranyosak ahogy ott napfördőznek és nagyon jó a kép is róluk, jók a fények!

Kata, sajnálom, hogy vandálok járnak be hozzátok. Jól fenékbe billenteném őket előlről. Micsoda emberek vannak, komolyan!

Mindenkinek szép napot, itt lóg az eső lába, szemerkél is....
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2022. április 22. 7:27

Ramos és a méhecskék

f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2022. április 22. 7:34

Földön landolt aljnélküli túrós lepény

Kép

Kép

Végre virágzik a kedvenc fám munkába menet

Kép

Valamelyik reggel látogatónk volt, szerencsére Ramos még bent aludt. Bátor cica....

Kép

Paggy, fényképeztem neked egy nagyon szép házoldalt, és valószinűleg nem ment át a telefonról a gépre, aztán a telefonról meg kitöröltem.
Hát a guta üt meg.
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2022. április 22. 8:21

Sziasztok Lányok! Most állt el az eső, de már jön is a következő hullám. De villám ne legyen, mert akkor kapcsolhatok le mindent!
Még mindig nem tértem magamhoz teljesen a heti dolgoktól, de legalább túl vagyok rajta!
Megnéztem Paggy, és Ági videóit, a beszámolókat és az élményeket!
Ági, semmi baj ha kimarad a sütőpor, pont az a jó az ilyen túrós keverteknél, hogy anélkül is nagyon finom..aztán kit érdekel, ha nem lesz tepsimagas! A lényeg hogy finom!!! De azért rémes érzés és látvány lehetett a leesése! Milyen rendesek voltak a férfiak hogy ennek dacára megették!
Ramost meg kellene tanítani a nem bántod határozott szóra, bár lehet egy méhcsipés elfelejtetné vele az ezzel való szórakozást! Milyen kis karakán cicóka tévedt be hozzátok!
Ma nem készülök sehova! Pihenek, filmezek, sütök valami kevertet, Persze túrósat, csak még nem döntöttem el hogy milyen alapanyaggal fogom csinálni! Mármint dúsítani, hogy önmagában ne legyen annyira száraz..
Paggy, köszönöm a naracslekvárt! de jó ötlet! Vannak pici üvegeim, mintha csak arra várnának!
Na ha nem esszük meg addigra, biztosan csinálok, de akkor már olyat is amit tovább eláll.!
Kicsit össze vissza írok..
Ági, ahogy elképzeltem az ivólevet lecsordogálni...Meg kellett volna hagyni tájképnek az oldalán :))
A képekkel még adós vagyok..nem felejtettem el.
Ja s hiányzik a kert és az autó, de nem tudnám karbantartani, a forgalom meg..inkább busz meg taxi, időközönként egy egy gyalogkakukk módszerrel spécelve.
Na mindegy most már legfeljebb egy icipici kis kertet kellene venni, de azt is csak azért hogy legyen hova háborítatlanul kiülni.
Csak az a baj, hogy a régi kertem útvonala olyan forgalmas lett, hogy iszonyú. Már nem mernék csak az útszélen szembemenve kimenni sem oda! Sem magam sem Samu miatt! Úgyhogy felejtős! :-q
De tegnap legalább a parkban le tudtunk ülni egy 10 percre, mert elfáradtam a cipekedéstől! :-bd
Erre mondják, hogy minden rosszban van valami jó is!
Szép napot lányok, nagyon be van borulva, igen sötét lett... :x :ymhug: :-bd :movingflower: :flower1: :littlehearth:

ui.: Köszi a tippet a májvásárláshoz, a párodnak meg szorítok! :-bd :x :flower1: :littlehearth:
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2022. április 22. 10:05

Kata, örülök, hogy ki tudtatok mozdulni kicsit és nagyjából elintézni mindent.
Irtam ugye, hogy a háziorvostól évente kétszer lehet beutalót kérni vérvételre és kötelessége adni.
Ma elmentem a szomszéd csaj által ajánlott nénihez itt tőlünk nem messze tojásért. Ha már ajánlotta....
Hát jó fehér tésztát fogok belőle csinálni. Egy tojást leütöttem, de alig fogom várni, hogy elfogyjon.
Lefényképezem majd, hogy lássátok mi a különbség a kalács szine és majd a csigatészta szine között.
Kata, Ramosnál esélytelen,hogy ne fogjon meg semmit ami mozog. Persze meg lehet tanitani, mikor ott vagyok, de akkor sem 100 %-osan.
A német juhász fajtamentés elnökének két gyönyörű német juhásza van csehországból. Ordasok, szuper képességekkel, vizsgákkal. Na és az idősebb, ha nyulat lát, lehet neki mondani bármit, elborul az agya és utána. Ez olyan, mint amikor bedobnak valami kaját és azt mondják, a kutyát meg lehet tanitani arra ha a gazda nincs ott akkor se vegye fel. Hát felfogja. Vannak persze olyanok, akiknél működik.
Mint az ugatás nálunk. Ha mellette vagyok rendben van, ha bent és a szomszéd dolgozik a kerités mellett, akkor ugat. Nem érek rá egsz nap mellette csittegni.
Megyek főzni valami másodikat, anyu tyúklevese májgaluskával van tegnapról, a húst a férjemnek rántom ki, mikor hazaér, mi meg eszünk rántott sajtot.
Eső elállt, nap is kisütött, most beborult, majd csinálja amihez kedve van. :-)
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2022. április 22. 14:37

Sziasztok!Ti tudtatok róla?
Meghalt Markó Iván
admin 24.hu
2022. 04. 21. 11:03
Hetvenöt éves korában meghalt Markó Iván Kossuth-díjas táncművész, koreográfus, a Győri Balett alapítója, hosszú ideig igazgatója – írja a Blikk. Azóta a művész Facebook-oldalán is megerősítették a hírt.
Kép
^:)^ :flower1: ^:)^ :flower1:
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2022. április 22. 15:11

Nagyon szerettem a Győri Balettet, igazi gyöngyszem volt mind a személyes munkái, mind a későbbiek!
Legyen neki könnyű a föld! Az égi balett megint bővült egy taggal! :littlehearth: :flower1: :((
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2022. április 22. 16:30

Kedves Mindenki!Szeretném jelezné,hogy idén is lesz BUDAPEST 100/május 14-15./,azaz a város épületeinek ünnepe.2022-ben a Várnegyed házaiba kukkanthatunk be és megismerhetjük nem mindennapi múltjukat.Julika is önkéntes ezen a rendezvényen úgyhogy megyek.Ha van kedvetek,tartsatok velem a Várba május 14-15-én!Április 30-tól a honlapjukon megtekinthetők a programok. https://budapest100.hu/Paggy
https://www.facebook.com/budapest100/
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2022. április 22. 17:14

De jó lesz Paggy, megint egy remek szépségekbe lehet majd elmerülni... :D :ymhug: :-bd :flower1: :littlehearth:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2022. április 24. 6:33

Jo reggelt Lanyok!Elvezettel olvastam Agi hosszu beszamolojat es koszonom Kata,hogy reagaltal a kertes kerdesemre.Azert kerdeztem, mert arra emlekeztem ,hogy eladtad a kertet.Remelem sikerult narancskekvart csinalnod!Majd mutasd meg milyen lett.!Lanyok ,ma reszletesen irok.Most viszont oromkodom.Miert?Hat:
szepen nonek a paradicsom palataim,az megstuccolt/regi levelek leveve/eprecskeim egy reszen mar jonnek a virsgok,kikelt a fahej illatu bazsalikomom,mar rengeteg levele van a februarban ledugott daliaimnak.Ez utobbi ki lesz ultetve.stb.....stb.Majd csinalok fotokat roluk.Most szurke az egbolt,s nem akarom "rossz szinben feltuntetni"oket =)) Es meg egyeb fotokat is beteszek.Agika nagyon koszonom a fotokat es a videot.Szerintem veszelyes, ha a szajaba veszi a mehet.Bedagadhat a nyelve.

Vissza: “Társalgó”