Ági! Én végül kimaradtam a bűnözésből, maradtam a zabkása vacsinál. Az történt, hogy csak este 8-ra
lett volna szabad asztal abban az éteremben, ahová mentünk volna. Másnak is eszébe jutott a Valentin
napi vacsora ötlete.

Ma is csak ötre tudtak asztalt adni, de ez jó nekünk, úgyhogy ma fogok bűnözni.
Itt Miskolcon három helyen láttam eddig ilyen bekerített futtatót, de egyik se volt ilyen nagy szerintem,
és kutyát is csak egyben láttam eddig.
Az őszapót én is elnézegetném! Cuki madárka, talán még a kékcinegénél is kisebb, törékenyebb.
Paggy, mindenkinek az az egészséges étel, amit annak hisz. Másban hisznek a paleósok, a ketósok,
másban én. Én azért ragaszkodom a magaméhoz, mert amióta így táplálkozom fájdalmak, betegségek
nélkül élek. Nem szedek gyógyszert, de esetlegesen se, mert még a fejem se fáj soha. Mivel biztos
vagyok benne, hogy az étkezésem miatt van ez, ezért foggal-körömmel ragaszkodom hozzá.
De azt tudnotok kell, hogy csak itt beszélek róla, csak titeket traktállak ezzel, mert a családomon kívül
ha szóba hoztam a TÉNÉ-t, teljesen hülyének néztek. Az emberek első reakciója minden esetben az,
hogy csakis a húsból nyerhetem a fehérjét, ezért azt enni kell, meg hogy hiánybetegségeim lesznek.
Legalább tejet igyak a kálcium miatt. Legalább olajat egyek a zsírban oldódó vitaminok miatt....
Ezeket a munkatársaim mondták, teljesen jó szándékkal, és féltésből. Meg se próbáltam elmagyarázni,
hogy sokkal több fehérjét eszem a növényekkel, gabonákkal hüvelyesekkel, mint korábban vagy hogy
eszem olajos magvakat, vagy hogy mennyi kálcium van a zöld levelesekben, mert azonnal tromfoltak.
Idegenek előtt szóba se hozom a mai napig se.
Ti elfogadók vagytok, de én is elfogadom azt, amit ti főztök. Valamikor én is ettem azokat az ételeket,
szerettem is nagyon. Némelyiket még ma is be tudnám falni.
Nagyon jó lett a videó. Úgy látom, Csoki a legagilisabb a kutyapajtik közül. Túltesz a nagyokon akcióban.
Nagyon tetszik az a fotó, ahol Pajtival ketten vannak. Mintha mosolyognának.
Első pillantásra nagyon tetszik az a Table! hangulata. Szeretem az ilyen helyeket. Ízlett amit ettél? És a
kávé?
Nincs vegán opció ebben az étteremben, ahová menni fogunk. Egyszer voltunk már itt a gyerekekkel.
Itt ünnepeltük meg a szülinapjukat (mindketten júliusiak), amikor hazajöttem Angliából. Máshol sincs
vegán opció, ha van, akkor vegán pizza az. Azt meg nem szeretnék enni, ha már étterembe megyek.
Én ezt ettem a múltkor is, és most is ezt fogom választani: "Friss házi rozmaringos széles metélt, bükki
vargánya, barna csiperke, konfitált fokhagyma, zempléni érlelt sajt".
A múltkor is csináltam pár fotót, de egyszerűen nem találom. Na, majd most.
https://vegallomasetterem.huAnnyira utálom az erőszakot, a harcot, a háborút!!!!!
Kíváncsian várom a nagy dobást!
Kata! Milyen drámai volt az égbolt felétek!
Istenem de sokszor csináltam én is reszelt almás palacsintát, meg palacsintatésztába forgatott
és kisütött almaszeleteket fahéjas porcukorral!
A reszelt almáról jut eszembe, hogy Lilyke újabban ezzel eszi a reggeli zabkásáját. Eddig áfonyával
ette, de egyszer csak elkezdte kiválogatni az áfonyákat, és csak a zabkását kanalazgatta a szájába.
Ami nagyon érdekes, hogy az áfonyát magában viszont tömi magába. Nagyon szereti, de kásában
már nem akarta enni.