nildiko írta:Kellemes ünnepeket Mindenkinek!
Írtam már egy választ, de nem ma, DE egyszer csak kilőttem valahogy, még az elküldés előtt.
Nem tudom mennyire tudom összeszedni magam, lehet, hogy hiányos lesz.
Kata a bejglibe, ami összesen 1 kg lisztből készül és 6 rúd, abban 4o-4o dk dió és mák van, tehát összesen 8o db. a mák így is nagyon sok, legközelebb nem teszek bele ennyit. A dióból kell. Már fogy.
Paggy, azóta remélem már megrendezted a szép karácsonyt. Megnéztem az ereklyédet, nekem is van még pár db. és filléres emlékeim is vannak. Tele van vele egy-két fiók. Selejtezni kellene. Köszönöm a felénekelt karácsonyi dalt. Az elveszett válaszlevélben már írtam róla, de hát valahol az éterben kering, a karácsonyfámmal együtt. Mikor a kutyát kiviszem, az erdő alján nincs senki, akkor énekelni szoktam, mostanában éppen a karácsonyit.
Rita, semmiképpen sem tenném fel a yt-ra a videót, nem szeretném más gyermekét ott mutogatni, bár éppen elég sok fotója van a Fb-on, de ő van a kutyával. Lemondtam róla, azt hiszem ezt még megírtam.
Köszönöm a sós tál receptjét, még meggondolom, hogy megcsinálom-e mert igazán nem sok helyem van. Ha már meglenne ez a gyönyörűség, nagyon sajnálnám megszüntetni. nekem valahol megvan Buldózer oldala, de már régen jártam ott. Majd megkeresem az elmentettek között, bár az nagyon hosszú lista.
A sapkát nem most vettem, az régi, és itthon fényképeztem le. Én varrtam rá a szőrmét. A vásárban sokkal szebbek voltak.
A zöldséges ételek nagyon szépek.A képeslap kísérleti jellegű volt. Köszönöm hogy megnézted. A jó kívánság viszont igazi, és aktuális.
Kata, láttam megvetted a kis világító fácskát, nekem egy angyalkám van, amit tegnap kaptam.
Köszönöm a kar. jókívánságokat.
Dorina köszönöm a Lackfi féle írást. Jó volt olvasni.
Vidéki Éva, igazán nagyon tetszik a karácsonyi lapod, a telefonomon is rajt van, annyira kedves és hangulatos.
Tegnap megtartottuk a szent karácsony estét, ahogy szoktuk. Vacsora 6 személyre, erre több napig készültünk a lányommal. A fiam és párja, valamint unoka és barátnő, valami új játékot játszottak /neked kellett volna megtanulni Paggy/ és közben még sütöttem a husit. Hagyományos étel volt. Akkorákat nevettek, mostanában nem is hallottam még ilyen nevetéseket.Jól esett hallani. Ma nem kellett főzni, mindenből maradt.Fiamék is vittek magukkal. Sokat főztem/tünk.
Szép idő volt nálunk sütött a nap, nem volt eső, és fagy.
Délután festéshez készülődtem, de mire összeszedtem a hozzávaló cullangokat, elment a kedvem tőle, majd holnap, most már minden összekerestem hozzá, és kivázlatoltam. Aztán majd meglátom. Filmeztem, aludtam, kutyával mentem.
Mindenkire gondoltam, Ágit nem láttam.
Kedves nildiko!
Neked is kellemes ünnepeket!
Ritka, gyönyörű formás karácsonyfád van. Nagyon-nagyon tetszik.