Kellemes ünnepeket Mindenkinek!
Írtam már egy választ, de nem ma, DE egyszer csak kilőttem valahogy, még az elküldés előtt.
Nem tudom mennyire tudom összeszedni magam, lehet, hogy hiányos lesz.
Kata a bejglibe, ami összesen 1 kg lisztből készül és 6 rúd, abban 4o-4o dk dió és mák van, tehát összesen 8o db. a mák így is nagyon sok, legközelebb nem teszek bele ennyit. A dióból kell. Már fogy.
Paggy, azóta remélem már megrendezted a szép karácsonyt. Megnéztem az ereklyédet, nekem is van még pár db. és filléres emlékeim is vannak. Tele van vele egy-két fiók. Selejtezni kellene. Köszönöm a felénekelt karácsonyi dalt. Az elveszett válaszlevélben már írtam róla, de hát valahol az éterben kering, a karácsonyfámmal együtt. Mikor a kutyát kiviszem, az erdő alján nincs senki, akkor énekelni szoktam, mostanában éppen a karácsonyit.
Rita, semmiképpen sem tenném fel a yt-ra a videót, nem szeretném más gyermekét ott mutogatni, bár éppen elég sok fotója van a Fb-on, de ő van a kutyával. Lemondtam róla, azt hiszem ezt még megírtam.
Köszönöm a sós tál receptjét, még meggondolom, hogy megcsinálom-e mert igazán nem sok helyem van. Ha már meglenne ez a gyönyörűség, nagyon sajnálnám megszüntetni. nekem valahol megvan Buldózer oldala, de már régen jártam ott. Majd megkeresem az elmentettek között, bár az nagyon hosszú lista.
A sapkát nem most vettem, az régi, és itthon fényképeztem le. Én varrtam rá a szőrmét. A vásárban sokkal szebbek voltak.
A zöldséges ételek nagyon szépek.A képeslap kísérleti jellegű volt. Köszönöm hogy megnézted. A jó kívánság viszont igazi, és aktuális.
Kata, láttam megvetted a kis világító fácskát, nekem egy angyalkám van, amit tegnap kaptam.
Köszönöm a kar. jókívánságokat.
Dorina köszönöm a Lackfi féle írást. Jó volt olvasni.
Vidéki Éva, igazán nagyon tetszik a karácsonyi lapod, a telefonomon is rajt van, annyira kedves és hangulatos.
Tegnap megtartottuk a szent karácsony estét, ahogy szoktuk. Vacsora 6 személyre, erre több napig készültünk a lányommal. A fiam és párja, valamint unoka és barátnő, valami új játékot játszottak /neked kellett volna megtanulni Paggy/ és közben még sütöttem a husit. Hagyományos étel volt. Akkorákat nevettek, mostanában nem is hallottam még ilyen nevetéseket.Jól esett hallani. Ma nem kellett főzni, mindenből maradt.Fiamék is vittek magukkal. Sokat főztem/tünk.
Szép idő volt nálunk sütött a nap, nem volt eső, és fagy.
Délután festéshez készülődtem, de mire összeszedtem a hozzávaló cullangokat, elment a kedvem tőle, majd holnap, most már minden összekerestem hozzá, és kivázlatoltam. Aztán majd meglátom. Filmeztem, aludtam, kutyával mentem.
Mindenkire gondoltam, Ágit nem láttam.