Paggy, Ágihoz hasonlóan csak annyit jegyzek meg, hogy nem Alaszkában élünk, hogy ne lehetett volna
ezzel a nevetséges hómennyiséggel megbirkózni. Ennyi kikívánkozott belőlem. Én is mérges vagyok,
pedig semmi közöm az egészhez. Ha nem írhattam volna ezt le, megpukkadtam volna. De felejtsük
is el, mert megoldottad egymagad, és általában az van jól megoldva, amit az ember egymaga vezényel
le. Akkor minden a saját szájíze szerint történik, és ha balul sül el valami, csak magát hibáztathatja.
Gondoltam, hogy ki van herélve Csoki, azt hiszem a menhelyeken az ivartalanítás az első dolog, amit
megejtenek az állatokon.
Eddig nagyon jól viselkedik, és ez csak jobb lesz idővel. Nagyon örülök, hogy újra van kutyatársad!
Nagyon cuki ahogy birtokolja az új helyét. A két mellső pracliját kilógatja, mintha azt mondaná, hogy
még nem merem beleélni magam ebbe a nagy boldogságba, lehet, hogy mindjárt mennem kell.
Ági, nem folytatom tovább a játékot, nagyon elment a kedvem. Tegnap egy hapsi, aki a kocsijáról
törölgette a havat, egyre jobban figyelt, amikor harmadszor mentem el mellette az ablakokat kémlelve.
Két idősebb nő egy lépcsőház előtt beszélgetett, mellettük is elmentem párszor. Ezek a helyzetek
nagyon zavarnak, épp úgy, mint amikor fotózás közben vizslatnak.
Ablak nélkül is megyek minden nap, bár most épp esik nálunk az eső, és ernyővel nem olyan jó mászkálni.
Ha egész nap esni fog, biztosan nem lesz meg a lépésszámom, de ez nem baj, ezeket a dolgokat el
tudom engedni. Majd másnap bepótolom.
Kata, mióta Miskolcon lakom minden nap megfordulok a sétálóutcán, mégis képes vagyok a boltból kilépve
abba az irányba folytatni az utam, amerről jöttem. És ez nem egyszer, nem kétszer fordul elő nálam.
Már nem is bosszankodom rajta. Tudomásul vettem, hogy ilyen vagyok és kész. Ha továbbképzésre kellett
mennem egy idegen helyre, az volt az első, hogy támpontokat jegyeztem meg magamnak, hogy ha
szünetben wc-re kell mennem, vissza találjak a megfelelő folyosóra vagy terembe. Évekbe telt, mire
megtanultam Angliában a gyerekek lakóhelyén tájékozódni, holott rengeteget sétáltunk.
Szia Hesu! Neked is boldog Mikit!