Esős idő van kilátásban, egyenlőre szemerkél csak.
Ülök a gépnél, nézem a madaraim, ahogy eszegetnek. Olyan érdkees, hogy a széncinegék szinte leesnek egyik ágról a másikra, úgy jutnak el az etetőkig. A tengelic meg rászáll az ágra és szökdécselve megy tovább.
Rita, jót mosolyogtam Dundi labdázási szokásain

Nagy hasznát fogom venni az ételfotóidnak most és a leirásaidnak.
Tegnap kicsit kétségbeestem már a szivem miatt, igy szép lassan nekikezdek a változtatásnak. Mára rendben vagyok egyenlőre, remélem igy is marad, de a szervezetem olyan, hogy az orvosok se tudnak vele mit kezdeni, mert nem fogadják el, hogy hogy működök. Nekem kell kitapasztalnom és rájönnöm a dolgok mikéntjére. Nem mintha nagyon orvoshozjáró lennék, de a szemem miatt muszáj volt két éve azt hiszem elindulni. Most lett elegem augusztusban belőlük.
Ildikó, nagyon tetszik a képed! A hibákról gondolkodtam most ahogy néztem a madaraim. Az én festéseim is amikor megmutatom a tanár úrnak, és miután elmondja a hibákat látom is. Néha úgy érzem minden jó, aztán utána rá kell jönnöm min kell javitanom. A sziklák, hegyek mások most. Nehéz.
De adtál egy ötletet, leirom majd, hogy lássátok hol a hiba. Csak jussak oda.
Jót mosolyogtam a hólapáton. Ez olyan, mint az indiánoknál az esőcsinálás. Aki tud, az tud.

Megnézem majd ezt a csodaszivacsot. Néha úgy csaltam a festéseknél, hogy mosogatóval átdörzsöltem és lemostam, utána goyrs száritóval megszáritottam. Nem jön ki teljesen a tus a rizspapirról, de igy már újra lehet rámenni és ha szerencsém van, akkor jó is lesz. Legtöbbször sikerül is.
Kata, nagyon szép a mikulásvirág!! Nekem sose sikerült kivirágoztatni. Már nem is bajlódom vlee. A fényviszonyok is nagyon jók! A közeli is.!
Sose csináltam még mákos gubát, de most nem is fogok az új elhatározás szerint, legalábbis egy ideig. Még a mézet is kiiktatom, ha meg használok, max egy kiskanállal. De nagyon az se kell, csak némelyik ételbe, ha főzök. Cukor eddig is csak a férjem ubisalátájába ment, én meg abból nem eszek.
Édesitó nálam felejtős. A levest viszont megkóstolnám.

Irtad, hogy a dokitól akarsz kérni teszteket csináltatni , ha jól értelmeztem.
Az ellenanyagszintre nem ad, az magánúton fizetős. Ha PCR tesztet akarsz, az meg ha elkaptad a virust - ne igy legyen-, akkor küldenek ingyenesre, ami most már pár nap, mire megvan az eredmény.
Nálatok a doki beadja az oltást, vag ymenni kell máshova?
Paggy nem a Wegerától hozza Csókost. Az interneten voltak fent képek még a kutyusról, mikor rákerestem a nevére.

Megyek teszem föl a tyúkot, de előtte lehúzom a lepedővel Ramost a mágnesről és ráfekszem.