Kata, te nemrég feküdtél én most keltem fel.

Fáradt voltam, jól esett az alvás, még Ramos ugatása sem zavart. Játékra hivta a szomszéd gyerekeit.

Vannak páran, igy elugatgathatott nekik.

Sikeresen bevásároltam a piacon, meglett a kacsa is, házi tojás is. A tészta készités még várat magára. Olyan finom ennek a kacsának a húsa. Lett a fagyóba is meg most leves, ami isteni finom. 7 órát főtt, most zártam el. Ez már csak holnapra lesz, mert nálunk délben van az ebéd. A sült húshoz nálunk dinsztelt káposzta szokott lenni. Abból is maradt.
Hazafele meg egy régi úszós ismerős pasival találkoztam, annyit beszélgettünk, hogy féltem a húst a LIDL-ből elviszik. Hát majdnem igy is lett 22 kg-t tudtam csak hozni, de néztek is rám, mintha a Marsról jöttem volna. Mondjuk nem érdekelt, mert holnap is mennem kell még, hátha kapok. Ez csak egy hónapos adag, de ilyen akció másfél havonta van kb. Igy még 16 kg-t varászolnom kell. Jobban megeszi ezt, mint a mellhúst. Mondjuk olcsóbb is.
Igy az 1 kg 30 dkg szinhús és a farhát együtt 800 ft.-ba van. Ez szuper, mert ha jóminőségű táppal etetnénk, annak min. 1200 ft. kilója. Egy nagytestű kutyánál számit az hol és mikor veszem neki a kaját, igy most nagyon örültem, hogy ennek is letudva a nagyja.
Nagyon jó idő van nálunk, monjuk én elaludtam a napsütést, de nem bánom. Fiúk is Ramossal együtt a hűvösben deleltek, mert nem volt magas UV sugárzás, azt megnéztük.
Paggy, általában ilyen utakon tekerek, mikor kimozdulok,mert nem kell bemennem a városba, vásárolni a környéken be tudok mindent. Látszik a PICK Szalámigyár száritó tornya. Itt vannak a szalámik felsorakoztatva.