Van képem hozzá

f.ági

Re: Van képem hozzá

HozzászólásSzerző: f.ági » 2021. szeptember 24. 18:40

Paggy, komolyan azt hittem, ahogy olvastam a lábujjam, hogy kezdek s zenilis lenni. =))
Aztán rájöttem, hogy nem a lábujjamat irtam, hanem a kezemen a nagyujjam volt elvágva. :-)
Szerencsére lúdtalpam nincs, remélem ez igy is marad.
Megnéztem az aukciós képeket. Hááát, ha 5-6-ot az egészből ki tudtam válogatni, ami tetszett. Ilyen vagyok, ami nem ragad meg, azt tekerem.
Nagyon kiváncsi leszek viszont a Bálnára, mit találsz érdekesnek majd!
Paggy, a holdsütik nem marcipánosak. Ezek tészták, amilyen izű pl. a zöldet machaporral szinezik. A ciklámenszinű amit vettünk még, az meg valami virágizés volt. A babpasztásat láttad sima tés ztaszinűnek.
Végre abbamaradt a nagy szél. Iszom még meg a migrénteát, ami borzadály, bár azt hittem nincs nála rosszabb, de a Gyuri bácsi emésztésteája, na az valami ütős. Katasztrófa ize van.
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2021. szeptember 24. 20:03

Jaj Lányok, úgy megnevettettetek, hogy visítottam.. Samu meg átmenekült a másik szobába =)) =)) =)) =)) =)) =))
ez a borotvás operás dolog ütősre sikeredett..ahogy a lábújj-kéz kombó is! Komolyan, még a szemüvegem meg kell töröljem mert a könnyeimtől maszatos lett...pill. :)) :)) :)) na már átlátok rajta :)) :)) :)) :))

Hát igen, egyébként Ági is, és Ildikó is olyan csodás képeket csináltok, hogy bármelyik büszkén viríthatna az én szobám falán is! többre értékelném mint akármelyik nagy festő festményét!
Mert az személyes és gyönyörű! :littlehearth: :flower1:

Paggy, milyen jó hogy jól sikerült az unokázás, na meg hogy most te leszel az ügyeletes nagymama!
Milyen szép a gerbera! Igazán szép bocsánatkérés! :D ;)
Egyébként króm tablettát és szemvitamint borzasztó fontos lenne szedni a párodnak a cukorháztartás és a szemvédelem miatt!!!!

Én is szedem, azt mondták a kardiológián is egyszer, hogy eszembe se jusson nem szedni!!!
Persze mellett szedem a ADEC féleségeket is!

Mennem kell Samuelnek az esti gyógyszert beadni! Jó éjszakát mindenkinek! :x :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth:

Kép
szerintem ez is ütős! =)) =)) =)) =))
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2021. szeptember 24. 20:07

gyorsan visszajöttem ezt is kitették! Csúcs!!!!!!!!!

Kép
=)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2021. szeptember 24. 20:12

Kata, én is olyan jót nevettem, hogy nevettél. :))
Jó a Jeti! :-) Ha tudná... :))

Paggy, elfelejtettem irni, hogy nekem is tetszettek a gerberáid!
Mentem vizszintbe, mert még kóvályog az agyam a fejfájástól.
Kata, ez nagyon jóó! :-)
Szegény nem magyarok, mikor a nyelvünket tanulják. :-)
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. szeptember 24. 20:13

HÚÚÚÚÚÚÚ Kata!Ez nagyon jó!!!KÖSZÖNÖM SZÉPEN: :-bd :-bd :-bd :-bd
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2021. szeptember 24. 20:19

Hát Paggy, muszáj volt visszajönnöm, mert ismét meghallgattam az operát és elképzeltem a jelenetet!.
Persze végig vigyorogva megint és ezt újfent le kellett irnom. :-)
Azért kiváncsi lennék mit éltél át közben :-) Meg hogy mindenkinél ugyanezt énekelte-e?
:-)
Na, jó, tényleg lefekszem, mert szédülök kicsit még.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. szeptember 24. 20:29

Kata!Olyan sokat fejlődtél a fényképezésben.Sokkal élesebbek a képek és MINDIG-MINDIG lekapsz egy-két különleges ÉGEN ÚSZÓ VALAMIT.A mostani képek CSÚCSOK!!!!!!!A színek!!!!! :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause:
Nagyon aggódva olvastam ,amit Samuról írtál!!!Nem a gyógyszertől fáj a feje?A páromnak a cukrát próbálták beállítani és folyton remegett.Mindenképpen hívd fel az orvost!!!!
ÁGI!!!!Jó éjszakát!!!!!
Újra megnéztem mit írtál:
...... belevágtam ma a nagyujjam párnás részébe, annyi is lett a tésztagyártásnak.--Hát nem logikus az biztos,bár kicsit igen,hogy ha belevágsz a lábujjadba,miért lesz annyi a tésztagyártásnak????De mondjuk,nem tudsz állni??? =)) =)) =))
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2021. szeptember 24. 20:37

Örülök, hogy én is egy picit hozzájárultam egy kis vidámsághoz! :))
Ági nem irigyellek a fejfájás miatt, mikor migrén van az tripla egy sima fejfájáshoz képest!Magnezium B6 B12 B1 és valamilyen fájdalomcsillapító,...
Na megyünk is mi is lefeküdni, pedig van még amit ma meg akartam nézni, de majd holnap, most jön a fürdés, és mese..stb. :x :D :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. szeptember 24. 20:39

Szép álmokat/KATA/!Rózsás csókokat,bajszos angyalkákat!Vagy nem bajszosakat,de szép koreai-kínai hapsikat a párnádra!!! :)Emlékszel Ha Ji Won OSKA-t ábrázoló zoknit hordott a SECRET GARDENBEN????
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2021. szeptember 24. 20:40

Kép
Kép
Kép
Na itt fordultunk vissza, csak a másik oldalon...
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. szeptember 24. 21:06

Ági!A srác teljes átéléssel énekelte az áriát és minden hangosabb hangnál egy jó adag egyebet lekopasztott rólam.Olyan szépen énekelt és olyan hangosan,hogy a másik ágyon szülő nők két jajgatás közben BRAVÓÓÓ,BRAVÓT kiabáltak,csak az én lábam közül kimosolygott és megköszönte az éljenzést,majd elegáns mozdulattal megtörölte a borotvát,kezet csókolt nekem és elsuhant,otthagyva engem hasig felhajtott hálóingban és folyó magzatvízzel.Ekkor bejött a szülésznő és ránkparancsolt,hogy legyünk már csöndben,mert ez itt NEM CIRKUSZ,hanem egy kórház.Mi nem bírtuk ki hangos röhögés nélkül.Na és kibújt egy kisbaba ,a szülésznő pedig gyorsan ott termett,Ez történt.Mindenki jókedvű volt.Majd áttoltak egy vajudó szobába ,egyedül voltam 8 órát.Csak a takarítónéni volt a közelben és 1/2 óránként bejött a szülésznő.4,2 kg -mal született a lányom.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. szeptember 24. 21:17

Kedves Ildikó!Nagyon köszönöm a részletes beszámolót és az igazán gyönyörű képet és fotókat.Nem is gondoltam,hogy ennyi dolgod van.Azt hittem,hogy csak kedvtelésből elfőzögetsz,elfestegetsz és kertészkedsz.Nem gondoltam,hogy TE főzöl be,szárítod a paradicsomot,gesztenyét szedsz/ezt irigylem!!!Gratulálok az állóképességedhez!!!!!!!!!!! :-bd :flower1:
Nekem mindenfajta ruhanemű fajtából max 5 db van .Igaz itt rengeteg turkáló található.Kb 2 évente kicserélem a ruhatáram,de addig el is hordom azt a 4-5 pulóvert,nadrágot/ebben benne van az otthon hordott 3/pólót.Biztos jó mindent tartalékolni,ha nincs a közelben bolt,ahol vásárolni lehet.
Fantasztikus ,hogy újra festőórád lesz!!!Frissentartanak az új dolgok!!!Ildikó szépséges a nagy fád!!!Minden évszakban mást mutathat.Köszönöm szépen a Kálvint ábrázoló fotót is.Mindjárt megnézem,hogy hol áll.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. szeptember 24. 21:28

A szobrot nem találtam meg, csak mellszobrot említenek Zalaegerszegen DE HÁT EZ FANTASZTIKUS!!!!Lányok!Olvassatok bele,hogy milyen nagymúltú helyen lakik ILDIKÓ!!!
https://hu.wikipedia.org/wiki/Zalaegerszeg
Alig győzöm görgetni az egeret!!!!!!! :-bd :-bd :-bd :-bd :-bd :-bd :-bd :-bd :-bd :-bd
Kedves Ildikó!Azért írtam a panaszoló sorokat,mert tényleg 4 év óta rengeteg mindent bemutattam Budapestről.Azt érzem,hogy én elárulom a legféltettebb titkait a városnak,szinte ezzel kérkedek,.Ezek nagy része a város igazán belső dolgai,amit csak az tud,aki itt lakik.Pld. egy igazán jó kávézó,egy egy hangulatos pici zug,egy szoborka.Felfedezni való dolgok.Ugyan mindannyiunk közös kincse,de nem úgy hogy én elárulom.Mindenkinek magának kell felfedezni az ő BUDAPESTJÉT.Miközben féltve őrzitek a TI saját intim városotokat ,falutokat.Nektek van igazatok.ÉN CSUPÁN /énnel nem kezdünk mondatot-MÉGIS-azt szerettem volna,ha közelebb kerül egymáshoz a vidék és a főváros azáltal,ha picit belekukucskálunka titkos zugokba.Szóval nem szeretném a városom nimbuszát ,ami mint főváros ugyanúgy a TIETEK,de mint lakhely ,az enyém,CSÖKKENTENI.Mert EZ EGY NAGYON GYÖNYÖRŰ HELY!!!IGEN!!!!IGEN!!! A TI LAKHELYETEK IS UGYANILYEN SZÍVBÉLI,szépséges .Elismerem!!!!! :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth: Tehát Ildikó,egy kicsit visszafogottabb leszek,távolságtartóbb,hogy megmaradjon BUDAPEST NIMBUSZA.Remélem megértitek! :)) :littlehearth: :flower1:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. szeptember 24. 21:43

Lányok!Köszönöm szépen a sok képet és hozzászólást.Mindenkinek jó éjszakát kívánok!Paggy %%- @};-
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2021. szeptember 24. 21:58

Paggy, még csak annyit mondanék hogy igazából szerettem volna mint a vizek városát Győrt bemutatni, de hát sajnos ez nem jött eddig össze! Pl Samu nem volt hajlandó lejönni a vízhez! Most azt találtam ki, hogy legközelebb lemegyünk az ágyuk mellett, nem tudom ott megvan e még a folyó melletti séta lehetőség, max visszafordulok!-lunk!

na mentem én is aludni, jó éjszakát! :x :ymhug: :littlehearth: i-) i-)
nildiko

HozzászólásSzerző: nildiko » 2021. szeptember 24. 23:03

Jaj lányok, ezer bocsánat!!

A szobor Luther Mártoné a szentirások doktora. /miért más nevet írtam???/

https://www.facebook.com/egerszegiszobor/

Paggy ne légy titokzatos, csak csinálj mindent úgy ahogy eddig szoktál.
Jó éjt, mert már álmos vagyok, remélem sikerül elaludni. Reggel 5-kor felkeltem, - nem dolgoztam 8-ig semmit/.
Sikerült megcsinálnom amit akartam, még az előkertet is eligazítottam. kis kapálás, virághagymák felszedése, stb.
Minden napom be van osztva, mondjuk nem előre, hanem ahogy jön. Van kávézós időm is, de ma nem is kávéztam, mert a szívem parancsolt NE IGYÁL, ugy is nagyon zakatolok. Nagyon is hiányzott, de így a déli elmaradt.
Hozzál csak fotókat, szeretjük. Budapest a legnagyobb "falu" az országban. :flower1:
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2021. szeptember 25. 6:32

Szép jó reggelt mindenkinek!
ROhanás a kacsámért a piacra, aztán este láttam, hogy nagyon benéztem, mert most akciós a LIDL-ben Ramosnak a combfilé, hát remélem tudunk venni megint egy rakattal. kb. 50 napra kellene, de hogy hogy fogom eltenni.
Viszont Paggy! Reggel arra ébredtem, hogy az ember kezén hüvelykujj van és nem nagyujj. Igy bocsánat és bocsánat!!!! :-) De igy legalább tudok a lábtámasztékokról ujjak vonatkozásában. :-)
Ildikó szépségeit is újranézem, mert elmaradt, ma sok dolgom van, meg iszom a migrénteát, meg szinterápiával lámpáznom kell, meg mágnes, mert nagyon betett a szél tegnap úgy néz ki.
Kata, gyógyszert nem szedek, nálam a mellékhatások amiket csinál, nem növelem az esélyét, hogy még azt is kezeljem. Elég ez a vacak vérnyomáscsökkentő, ami nem sokat ér, de ha erősebb, az meg már tényleg erős. Hiába mondják sokféle van, ki kell tapasztalni. Nem vagyok kisérleti nyúl, marad ez a lecsökkentett fél szem, ezt is megérzi a gyomrom. Igy alternativ gyógyászat van, ami nálam működik. Migrénre erős gyógyszer kell, de azok sem hatottak, csak a gyomrom tették tőle. Aztán ha elolvassa a mellékhatásait az ember, ami volt hogy majd fél nm-es volt, eltöpreng, hogy akkor mi is van?
Na mentem, mert forr a viz a teáknak és Ramost is fel kell költeni kiengedni a kennelből hagy ugasson. :-) :-)
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2021. szeptember 25. 13:44

Mindenkinek szép napot, remélem jól sikerül.Ágí Te már biztosan túl vagy a bevásárláson, és remélem sikerrel jártál!
Mi is elvoltunk sütizni, és betankoltunk egy két gyümölccsel, szilva, barack banán, paradicsom, káposzta, úgyhogy ott is ottmaradt egy 5-ös. De legalább van miből csemegézni.
Tegnapról maradt a finom káposzta levesből, így azt ettük kenyérrel, s dugig vagyok, annyira laktatott!
Megyünk is most egy kicsit vizszintbe tenni magunkat, aztán majd még kimegyünk talán, de nem iszom a medve bőrére előre, nehogy már .....
Kellemes délutánt mindenkinek! :x :ymhug: :-bd :movingflower: :flower1: :littlehearth:
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2021. szeptember 25. 16:27

Kata, te nemrég feküdtél én most keltem fel. :-) Fáradt voltam, jól esett az alvás, még Ramos ugatása sem zavart. Játékra hivta a szomszéd gyerekeit. :-) Vannak páran, igy elugatgathatott nekik. :-)
Sikeresen bevásároltam a piacon, meglett a kacsa is, házi tojás is. A tészta készités még várat magára. Olyan finom ennek a kacsának a húsa. Lett a fagyóba is meg most leves, ami isteni finom. 7 órát főtt, most zártam el. Ez már csak holnapra lesz, mert nálunk délben van az ebéd. A sült húshoz nálunk dinsztelt káposzta szokott lenni. Abból is maradt.
Hazafele meg egy régi úszós ismerős pasival találkoztam, annyit beszélgettünk, hogy féltem a húst a LIDL-ből elviszik. Hát majdnem igy is lett 22 kg-t tudtam csak hozni, de néztek is rám, mintha a Marsról jöttem volna. Mondjuk nem érdekelt, mert holnap is mennem kell még, hátha kapok. Ez csak egy hónapos adag, de ilyen akció másfél havonta van kb. Igy még 16 kg-t varászolnom kell. Jobban megeszi ezt, mint a mellhúst. Mondjuk olcsóbb is.
Igy az 1 kg 30 dkg szinhús és a farhát együtt 800 ft.-ba van. Ez szuper, mert ha jóminőségű táppal etetnénk, annak min. 1200 ft. kilója. Egy nagytestű kutyánál számit az hol és mikor veszem neki a kaját, igy most nagyon örültem, hogy ennek is letudva a nagyja.

Nagyon jó idő van nálunk, monjuk én elaludtam a napsütést, de nem bánom. Fiúk is Ramossal együtt a hűvösben deleltek, mert nem volt magas UV sugárzás, azt megnéztük.

Paggy, általában ilyen utakon tekerek, mikor kimozdulok,mert nem kell bemennem a városba, vásárolni a környéken be tudok mindent. Látszik a PICK Szalámigyár száritó tornya. Itt vannak a szalámik felsorakoztatva.

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2021. szeptember 26. 7:48

Sziasztok, Lányok! Nemrég ébredtem, Samu már javában fenn volt, mondjuk hajnali 3 kor is. Már túl vagyunk a reggeli gyógyszer-vitamin mizérián. Ma is csodaszép időre van kilátás. Mi nem jutottunk el a Lidlbe, de legalább a városba igen, egy kis sütizésre!
Úgyhogy a húsvásárlás elmaradt, mert most gyümölcsöket vettem. Majd ma talán, valamit muszáj lesz még, mert holnapra és holnaputánra meg viharokat igér. Mondjuk nem hiányzik!
Ági, örülök hogy Te is jót tudtál pihenni! Ma egyébként laza nap lesz, nem tervezek különösebben semmit, aztán majd meglátjuk! Így nem lesz gond sem ha valami más sül ki a mai napból, csak jó legyen. :D
várom Rita betoppanását egy megérkeztem szóra! ;) :-bd :movingflower:
Nagyon szép vasárnapot mindenkinek! :x :ymhug: :-bd :movingflower: :flower1: :littlehearth:
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2021. szeptember 26. 8:35

Szép napot mindenkinek!
Napsütés van a holnapi beigért zivatarok előtt itt nálunk.
Megjártam már a Ramosnak való húsbeszerzést, akkor pakolta ki a nő a LIDL-ben a hűtőbe. Legalább annyival kevesebb munkája volt. :-) Igy 50 napra, mig jön a következő akció bespájzoltam.
Ma van a kutyasimogatás napja. Na majd kiderül megyünk-e.
Jó pihenést Kata mára! :-)
Várom én is Rita bejelentkezését, hogy megjött. :-)
Tegnap este fél tizkor irt az egyik férfi vendégem, akinek fél óráig ecseteltem miért is milyen frizurát lehet csinálni egy közel hatvan éves felkopaszodott homlokú pasinak, aki másfél éve a virus miatt nem volt nálam. Képekkel ilusztrálva a facebookon... Hát komolyan, a nők nem hisztiznek ennyit. A végén már felhivott telefonon, hogy ne kelljen annyit irnom.
Na indulás húst darabolni, szerencsére mára a tegnap közel hét órát főtt kacsalevest esszük, a férjemnek ott a maradék másodiknak, mi meg házi sajtkrémes, laskagombás, csirkehúsos saját tésztás ebédet eszünk a fiammal.
Szép vasárnapot mindenkinek.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. szeptember 26. 8:38

Sziasztok!Kétségbeejtőőőőőőőő!Most nem Fruzsi állapotáról beszélek...
Kétségbeejtő,hogy vasárnap reggel mindkét oldali rádióból üvölt az egymást egyáltalán megérteni nem akaró GYŰLÖLKÖDÉS!!!!TÉNYLEG NEM LESZ EBBŐL AZ ORSZÁGBÓL SOHA SEMMI.BUTA EMBEREK VAGYUNK,ÉRTETLENEK,VÁLTOZNI NEM AKARÓK.Ülünk a vödör kakiban és jó nekünk,csak adjon az ilyen-olyan kormány ennyi -annyi nyugdíjkiegészítést,ilyen-olyan prémiumot.Várjuk az APUKÁNKTÓL A MANNÁT/most nem a legszegényebb elesettekre gondolok!!/HÚÚÚÚÚ,de elegem van!!!!!!!!!!
Megérdemeljük a rossz vezetőinket,mert nem akarunk semmi új dolgot.---ezért most egy szuszra lehajtottam egy teljes pohárnyi kávét-most görcsöl a hasam.DE EGY HÜLYE VAGYOK ÉN IS!!!! :(( :(( :((
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. szeptember 26. 8:53

Ja és még be is telefonálgatnak/mindkét rádióban/,HOGY IGEN ,TÉNYLEG MILYEN HÜLYE,TŰZRE VALÓ A MÁSIK!!--Igaz,hogy lehet,hogy a szomszédja az a másik,de mindjárt fogja a vasvillát és belehányja abba a régi ŐSI MAGYAR EZERÉVES TŰZBE.
Hát a másik oldal???Ó,hát nem kellenek a régi értékek,semmi sem.Még azok sem ,amik nem hamisak.Mi nem vagyunk senkik és ,ha így teszünk nem kapjuk meg az UNIÓS PÉNZT.Mert mindig és mindenkor az UNIÓ CSÖCSEIN LÓGUNK.BAL ÉS JOBBOLDAL.---Na jól van,hát szörnyűűűűűű!!!
Fel vagyok paprikázva,mert egy hajléktalan,tiszta ember,ma reggel mondott egy olyan igazat,hogy csak na.Nem megy el szavazni,mert egyik oldalnak sem tud hinni.Picit lehetnének sárosak,de EZ MÁR SOK.Neki-mondta ő-ELEGE VAN,TEHET MINDENKI EGY SZÍVESSÉGET.
Szép napot!Megyek a KOREAI FILMFESZTIVÁLRA
:A NAGYIK KLUBJA c.filmet nézem meg.Üdv:Paggy @};-
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2021. szeptember 26. 14:42

Sziasztok! Én itt ülök és írok, s közben megettünk egy csomó szilvát a manóval, s annyira örülök, hogy már szinte minden gyümölcsöt megeszik. Itt sertepertél mellettem. Ma még nem mozdultunk ki, mert pechemre tegnap este megkerestem a tábornok hölgyét, és újfent megnéztem! Azért majd biztosan összekapjuk magunkat, pontosabban magamat...

Ági, örülök, hogy minden sikerült, s jót nevettem a férfi vendégeden is... hát igen, ilyenkor kell megerősíteni magunkban a jó embert, hogy nehogy már a másik énünk kibújjon a zsákból.. :))
Ugyanakkor gratulálok a finom ebédhez is, mert akkor a jelek szerint igen pompásra sikeredett! :x :-bd

Paggy, nem érdemes mérgelődni! A betelefonálós dolgokat meg pláne, mert ritka az igazán jó műsor ilyen téren!
Még a Hit rádió az oké, mert annyira jók a riportok. Bár most a pesti srácokkal is volt egy jó beszélgetés, meghívták Németh Sándort...Jeszit meg le se lehetett lőni a sok jó kérdésért! Órákig el tudnám hallgatni ... a másik két vendég semmit sem tudott kérdezni, mert kifutottak a müsoridőből... :)) :)) :)) :)) :)) =)) =)) =)) =)) =))

szóval nekem meg ilyen kellemes élményeim vannak a rádiózással! :)) :movingflower: :flower1: :littlehearth:

Remélem a mozizás kibillent ebből a helyzetből és nagyon fogod élvezni!
RITA!!!! Hiányolunk! Megérkeztél már? Csak ennyit jelentkezz be, aztán a többi ráér!!!! :x :ymhug: :-bd :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. szeptember 26. 16:14

-Koszi Kata minden rendben nalam.Jo volt a Versiro nagymamak c. film Udv:Paggy

Vissza: “Társalgó”