A polgi meg semmit nem segít, még fóliát sem.
Viszont ez egy régi vályogház, és a ház egyik része megroggyant, ahogy megsérűlt a tető. Kegyetlen világ van arra is.

Ne tarts tőle!!!Biztosan jó lesz és élvezni fogod az együttléted.nem rögtön,majd fokozatosan alakul."

.
.

Lányok!Tudom, nincs lehetőségetek eljönni,de pont ezért megyek el néhány helyre.Nem szívfájdítónak ,csak a "jó kis eseményekről" tájékoztatni.
Néhány embert pedig azért,hogy kifejezzem a jókedvet,amit a személyisége gyakorol rám.pld Ágika itt.Ritka dolog a jókedv ,meg kell becsülni.Biztosan írtam,hogy anyukám mindig színes ruhákat hordott idősen is.Kellett is neki,hogy egyensúlyban legyen. Ő erről nem tudott, nem is ismerte volna el,mert KOMOR ,SZIGORÚ,KATEGORIKUS ítéletekkel rendelkező ember volt.A lelke elintézte vagy az ÉGIEK,hogy a tarka tetsszen neki.
Megyek ide meg oda..Főzök,porszívózok,nyulakat takarítok.Sziasztok.Ja még a furulyát is gyakorolnom kell,mert nagyon ellustultam.Szeptembertől újra tanulunk Lillával,sőt még az egyik barátnőm is "'feliratkozott".FUTOK?futok Lányok!!Paggy

how to make screen shot

Köszönöm nagyon a képeket.
.Most is nagyon görcsölök.NoSpát vettem be és fekszem az ágyban.Szóval IHAJ_CSUHAJ van a beleimben.MEGÉRDEMELTEM.Sőt még egy kis kenyérkét is befaltam hozzá!!!Finom friss MELEG!!!!!
volt.Na azután.....!

. Szóval már én is számtalanszor megígértem magamnak hogy nullszalldós a gomba
. Kellett nekem ezt a receptet megtalálni!

Pedig már nagyon rezeg a léc !!!
Nem érdekes ennyiféle ember szemüvegén át kukucskálni?Nekem meg nagyon nagy élmény járni Budapestet ,nézelődök mindenhol.
de ismerem hamarosan néhányat biztosan kipróbál.Ismerem.Visszafelé is igaz.Nagyon sokszor igaza van a dolgok megítélésében,csak zavar,hogy állandóan kritikus mindennel és mindenkivel szemben.Egyébként jóindulatú .Biztos írtam,hogy anyukám is ilyen volt.ŐŐŐŐŐŐ,mindenkinek megmondta a véleményét/JESSZUS MENNYIRE HASONLÍTOK MÁR RÁ ÉN IS-ujujuju
/--Most már tényleg megyek.Sziasztok.Ne sajnáljatok,már megérdemeltem a görcsöket!!!
HŰHA SZAGOK JÖNNEK A KONYHÁBÓL---a sárgaborsó fő!!!!!!!!SIETEK....

wells fargo atm locations near me

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 27 vendég