Sziasztok!
Végig olvastam mindent!

Nem jegyzeteltem,mert arra nem volt időm, fejből meg biztos a fele se jut majd eszembe, ami akkor még megvolt, mikor olvastam.
Paggy, én meg sem próbáltam a társasjátékot megérteni. Mikor Zoltán kicsi volt előszeretettel játszottunk. Ma már idegesit. Bár nem teljesen igaz, mert a fiamék nagyon sokat játszanak baráti körben, drága társasokkal. Van, hogy kintről rendelik angol nyelven. Egyszer amit hazahozott azzal játszottunk még a nagy karanténos időszakban. Ő mondta mit csináljak, én meg léptem. Ennyi .

Ott hagytam a bba a nézelődést száz éve, hogy a múzeumi anyagot töltötted fel és azon agyaltam a háztartási eszközök mik lehetnek amire rákérdeztél. Vagyis lehet, hogy nem háztartási eszközök voltak, mert nekem egész más jutott róluk eszembe.
Örülök, hogy el tudtál menni szabadságra és lubickolhattál abban a szép környezetben. Minden téren

Viszont a nyuszik betegsége , nem evése valahogy kimaradt, vagy nem jól olvastam valamit?
Fruzsi változatlanul kis aranyos, Kobak is, ahogy társaságot szolgáltat neki. A tökök is szépen fejlődnek. Locsolni mennyit kell őket?
Hogy áll a komposzt?
A tibeti videókat újra előkeresem, mert azokat nem néztem meg, későbbre tettem, de kiváncsi vagyok rájuk.
Húha, a párod abbahagyja a munkát! Nem is sokára!
Kata, azért örülök, hogy kiderül mi Samuka rosszul létének oka.
Olvasva amiket irtál eszembe jutott az egyik ismerősöm, aki hasonló cipőben jár, de a fiát pl. az anyja olyan szinten nem fogadta el, hogy szégyellt vele az utcán, vagy bárhol mutatkozni. Meg is volt a véleményem róla.
A levegőtisztitót én sem vettem meg, jól döntöttél!
Nemrég jártunk úgy, kb. egy hete, hogy a férjemet meginvvitálták egy érrendszeri vizsgálatra. Persze, hogy engem is feliratott.
Mondtam neki, rendben, de nem veszünk semmit.
Elmentünk, vártunk fél órát, amiért a guta ütögetett, mert aztán mikor már bent voltunk nekünk meg szólt, hogy késésben vagyunk, mert itt van már a következő. Lényeg: egy karra rakott - mint a vérnyomásmérő -, műszerrel mérte meg a hajszálerek és artériák állapotát. Természetesen Jánosé nagyon rossz lett, az enyém eggyel jobb. Viszont mivel fehér köpeny szindrómám van, a vérnyomásom kapásból 200 / 120 volt, igy az is nyomott a latban sokat. Na ezek után elmondta, hogy a magyar kardiológus szövetség - direkt irom kisbetűvel, mert ilyen szöv. nincs-, ajánlásával vannak a termékek, amik GMO mentesek, csak gyógynövények és minden csuda jó. Természetesen belemnetünk a három éves időszakba, amiben van hat ellenőrzés szintén géppel. Gyanús volt, amit mondott a mágnesről, de hagytam elmenni a fülem mellett, mert olyan meggyőző volt a pasi, hogy még engem is levett a lábamról. Mindez kettőnknek egy évre 240 ezer.
A pénzt átutalással fizettük volna. Mondom este a férjemnek, hogy átutalta-e? Ő meg, hgoy nézzek már utána a cégnek. Na ezután nem kellett a pénzt befizetni.

Irt egy e-mailt, hogy nyoma legyen az elállásnak, mivel a pénz nem volt kifizetve, igy ha kekeckedtek volna, akkor sem tudtak volna mit csinálni.
Megfogadtuk soha többet nem megyünk sehova se ilyen helyre.
Ildikó, gyönyörűek a festett képeid! A legutóbbi is nagyon tetszik, meg még sok másik. Van egy búzavirágos képed vázában az asztalon. Rögtön eszembe jutott, hogy ilyet festettem.
A kék szinek sokaságán jót mosolyogtam. AMig nem rendeltem meg a 36 szines dobozos vizfestéket Kinából, addig kettővel dolgoztam. Most meg kánaán van. Nem kell sűrűn már rendelni kintről, mert a vámot ráteszik és a posta is a saját dolgát, nagyon megemelkedtek az árak pluszban. Nemrég mondta a festős csoportból az egyik társunk,hogy majd ötven ezres rendelésre egy huszast fizetett rá pluszban.
Rita! Lilyke gyönyörűséges. A kékes étele eszembe juttatta azt a szint, amivel mi festünk

Olyan imádnivaló ahogy élvezi a dolgokat.

Elcsodálkoztam az iskolai egyenruhákon, a lakóparki ablakmosáson és a tortákon az üzletekben.
Annyi minden volt eszembe mmig olvastalak, persze most elszállt az éterbe....
Jó dolognak tartom,hogy nem a kukából szedik ki az emberek a megunt dolgokat. Nem tudom ott létezik egyáltalán a lomtalanitás, mikor az utcára rakják a sokmindent?
Itt nálunk azért jobban működik a gyógyszer kiirás a felhőből leszedve, de érthető ott kint, mivel gondolom kisebbek a gyógyszertárak igy és legalább akkor előre tudnak tervezni, beszerezni a dolgokat. Főleg, ha nem azonnal megy az ember a felirt adagért.
A kaktuszok és a többi virág festése őrült hóbort. A kakis könyv, meg a benne levő szuper tartalom szintén. Aki irta a könyvet elég sok problémával küzdhet, hogy ezt olyan fontosnak tartja megismertetni ilyen korban.
Dorina! Emlékeztem a citromos-narancsos gyümölcsödre!

Remélem sokat fog teremni!

Lányok, új hobbim van.

Gyűjtöm tél utánra a fészekrakáshoz a madaraknak a bélésanyagot. Vagyis, a pihe-puha madártollakat, amit az örvös galambok itt ejtenek el a kertben.

Gyűlik szépen, meg Ramosnak a szőrét is teszem el.

Aztán majd kiderül mennyire lesz kapós márciusban.