Kinyílt az előkertben a csak 1 napig virágzó/1 virág reggeltől estig,másnapra lehull.Viszont asok a bimbó rajta/DUPLA!!!!!! SÁSLILIOM

Ezek szimplák:

a művészek tehetsége iránt,az igyekezetem,hogy megosszam az örömöt ,a nagyon hiányos fotózási ismereteim-melyek a képek minőségén látszanak és a makogásom a tegnap késő este 2 órás vacakolás után feltett hang a képek alá.Lányok,annyi eszem van mint egy TYÚKNAK.Több papírra írtam az összeszedett anyagot és közben úgy kellett lapozgatnom,miközben mondtam a telefonra.Azután nem tudtam feltenni. Fontos dolgokat ollóztam össze.Minden mondatnak /nem túl sok!!/jelentősége van.Tehát a századforduló előtt még ezekben a stíusokban festettek ÉS NAGYOT VÁLTOZOTT A VILÁG A KAPITALIZMUS MAGYARORSZÁGI TÉRHÓDÍTÁSÁVAL/GÉPEK?GYÁRAK?MOTORIZÁCIÓ,ELIDEGENEDÉS az I.Világháboró.Tehát Lányok!Szeretettel és megértő türelemmel hallgassátok a makogásomat!A folytatás az oltás után.Most you tube-ra teszem.

-, tészta rá és evés. Tegnapról még maradt a halászléből jó sok, igy leves megoldva.
Ezt se felejtem el, megmarad a rejtett kis zugban az agyamban. 

A fejlett nyugati országok társadalmi válsága a 19. század végére felerősödött. Ezt a képzőművészetben azonnal jelezte a szociális érzékenységű témák megjelenése, és több új irányzat kialakulása. Az avantgárd törekvések rövid ideig tartó, forradalmi lendületű mozgalmakat hoztak létre. Céljuk a lázadás, a hagyományos művészeti formák felbontása és új kifejezésformák keresése.
Az irányzatokban többnyire nincs semmi közös, csak a lázadás, a formabontás vagy építés szándéka. Közös jellemzőjük az is, hogy nyomtatott fórumokon, többnyire saját folyóirataikban kihirdették elveiket. Ezek között a manifesztumok között legjelentősebb a futuristáké
ÉPÍTŐ
jellegű irányzatokra.

pic upload

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 37 vendég