A nyáron nekem is sikerült egy DUPLA jelenséget lekapnom egy felhőszakadás után!! Sajna csak a telefonom volt kéznél,és nagyon meg kell nézni a képet,de halványan látszik a második szín ív is,vagyis a dupla szivárvány:

. És életemben nem láttam és nem is hallottam még fordított szivárványról! A tobozfelvétel és a méhecskés katicás is mennyi mindenkit előcsalt máris ez a pirinyó kis jó idő... Nekem a szomszédom hozott kenyeret..Jó dolog a jó szomszéd az biztos...! Milyen kedves volt tőle is éppen jókor nézett ki szerencsére, hiszen akár ő is lemaradhatott volna erről az élményről...f,áginak meg a minitanfolyamot...
.

Paggy írta:MEGSZÜLETÉS: 1,2,12

szürke gépem a Tüskevár óta nem láttam az pedig igencsak régen volt!
Üdítő látvány...ha elcsíped még küldj kérlek még képeket!. Kedves Paggy ne aggódj, Ritát ha akarnánk sem tudnánk legyőzni,...így marad az egészséges örömködés egymás képei iránt.
, viszont szó ami szó, tényleg csodákra képes egy szuper kis masina!
És örülök, hogy ezzel is egy kicsit még jobban kitárul nekünk is a világ olyan szinekben és olyan fókuszban, amiről mi csak álmodozhatunk..de legalább így is megcsinálhatjuk! Én személy szerint hálás vagyok az új gyönyörüségekért
Jó ez a kis fotósarok...érzéseinket, gondolatainkat is meg tudjuk időnként jeleníteni képekben...vagy legalábbis amit kivált belőlünk és az dupla sőt sokszoros öröm, ha más is örül és tetszik nekik!

-Paggy írta: lehet "SAJÁT FRÉZIÁTOK/
Most fülig ér a szám.
Ebben az a jó, hogy nem mi locsoljuk, mert nekem az se menne. Tuti kiszáradna
..Úgyhogy ne szerénykedj, tényleg nagyon szépek nekem az utolsó 3-ból mindegyik nagyon tetszik...én is beszállok egy kis játékba...de ha sikerül vennem végre egy cserepest magamnak, biztosan küldöm a fotót.
.ű

...de legalább hamarabb hazaértünk, és most már fent van az ebéd és a vacsora egyben! még van egy rövid fél órám aztán ehetünk is! Ja annyira tetszett neki a dr. néninél a bőr fotel, hogy ki sem akart szállni belőle
. Na megyek irány a konyha...sziasztok!

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 27 vendég