Rita, azt a sajtos zöldségest leírnád még egyszer, mert van minden itthon , legfeljebb igazi sajtot vagy sajtkrémet tennék rá> Mirelitből lehet csinálni? ki kell engedjem vagy egy az egybe tegyem be?

Van még almám, de most majd egy másik verziót fogok megcsinálni!
Paggy, olyan csodálatos helyeket hoztál, hogy nem győztem gyönyörködni. Képzeld, még soha nem jutottam el oda fel.
Hiába dolgoztam Pesten, ez valahogy nem jött össze. Már nem emlékszem miért! A régi még legelső metróval persze mentem nem is egyszer!
Aranyosak vagytok a barátnőkkel!
A Ruhákat amit betettél csodaszépek, kapásból tudtam volna venni 4-et is, ami kicsit rövidebb, derékban vagy mell alatt szabott, s fekete vagy fehér lengiggel nem tudom hogy kell helyesen írni, de most nem keresek utána...
vagy világos kékkel.!

Nem bírom ha összeér a két láb, annyit híztam...lábra! pontosabban combra!
Ha állok nem látszik, de ha leülök...

Képzeljétek nem lett meg a tettes, nem látszik ki tette elvágva a levelet a postaládába! Hogy mik vannak!
Ági, remélem már jobban vagy...már én is hála Istennek , Pedig olyan fejfájás közeledett, hogy szikrákat kezdtem látni.!
Juszt is lefeküdtem pihenni, s már egész héten ezt csináltam s bevált. Hiába na az ember nem 2o éves , 6o felett kicsit módosítani kell egy egy bevált szokást!
A rajzaid valami fantasztikusak, látszik milyen sokat fejlődtél! Remek, és köszönöm is, hogy betetted az eredetiket is, hogy meglegyen az összehasonlítási alapunk. Én is azt mondom, hogy nincs mit szégyellned, mert remekek, s talán csak a papír minősége az ami különbséget okoz!

Mennyire lehet most hozzájutni a kellékekhez? Nem drágultak?
Samu változatlan, tehát van egy kis hőemelkedése, de ha kimegyünk megugrik! majdnem lázig! Úgyhogy hétfőn muszáj lesz a dokit felhívni és kérni egy nagy laborvizsgálatot!

Egyébként oltásilag nekem az oroszt nem lehet beadni, de Samunak sem!
Nemsokára kész az ebéd, sült csirkecomb édesburgonyával! Jénaiban sütöm, most nem vacakoltam a sütőpapirral, mert még nem sütöttem ebben a jénaiban egész combot sem még, és ki akarom próbálni mi a különbség..de lehet megbánom, mert sütőpapírban már tálalhatnám! Egy órája van benne, de igen nyers kinézete van még.-
Dorina, köszönöm neked is hogy bejelentkeztél, ha napi szinten nem is , de hetente gyertek azért, hogy lássuk, mindenkivel oké a helyzet!

Itt most felhősebb az idő de enyhül..szép vasárnapot mindenkinek!

talán sikerül betenni ezt a szép képet a netről...irigykedem azokra akik szépen tudnak rajzolni a kávéra!