Paggy, én olyan vagyok, hogy minden élethelyzetemhez nagyon könnyen és gyorsan alkalmazkodom.
Egyébként még mindig többet (31 év) éltem városon, mint falun (28 év). Imádtam itt lakni, de nyugdíjasként
már nem imádnék. Nagyon jól döntöttem.
Én "nagyika" vagyok Lilykének, a másik nagymama pedig "nana".
Azt olvastam a téné csopiban, ahová hisztaminosok is szoktak írni, hogy először nagyon szigorúan kell venni
a diétát, majd szép lassan, egyesével vissza lehet engedni a kritikus élelmiszereket, de csak kis lépésekben,
és közben figyelni kell a szervezet reakcióját.
Valamikor én is tanultam furulyázni, de már semmire nem emlékszem. Ügyesek vagytok!
Biztosan nagyon szép lesz megint a virágos kertetek. Más lakó nem szól bele, milyen virágot ültessetek?
Nem érdekli őket?
Láttam a fokhagymádat, kíváncsi leszek, mi lesz a vége, majd tudósíts róla. Én megszűntem létezni a növények
számára, vagy ők az én számomra... nem is tudom. Az utazós életmódhoz még a szobanövények se passzolnak.
Sajnos a színházzal épp úgy vagyok, mint a mozival vagy a tévével. Nem tudok csak úgy ülni és nézni. Elaludnék
közben. Ha tudnátok, hogy elálmosodok az értekezletek alatt....
Gyönyörű az a frissen kinyílt lila frézia!
A második várbeli képen a barna fű és az egész kép színezettsége olyan hatást kelt, mintha barna vagy vörös
szűrővel készültek volna a képek. Nagyon tetszik. A télhez illő hangulata van. Milyen szép lett a sikló tetejéről
készült fotó a ködbe vesző látképpel.
Kata! Nagyon nehéz sors jutott neked, de az a csodálatos benned, hogy soha nem hallunk panaszkodni. A nehézségek
ellenére is, megelégedett ember benyomását kelted. Teszed, amit tenned kell. Az a nagyon jó, hogy megtaláltad
magad számára a vigaszt, a gyülekezet formájában. Azok az emberek, akik nem tudnak vigasztalódni hamar
megkeserednek, mert nem tudják elfogadni a sorsukat. Ezáltal jó nagy teherré tudnak válni a környezetük számára.
Jó ég, Kata! Van még almád?

Hát ez az adag is jól néz ki.
Ági! Jó, hogy betetted spoilerbe az eredetiket! Így látszik, hogy mennyire ügyes vagy már! Legalább a felénél
jobban tetszik a te munkád, mint amiről másoltad.

De az is látszik, hogy van munka egy-egy képpel. Klasszak!
Ez a melegedés nekem is megfájdította a fejem.
Annyit tudni, hogy a kiutazáshoz kell egy 48 órán belüli negatív teszt, de ennek ellenére tíz nap karanténban kell lennem.
Új dolog, hogy a karantén alatt, a második és a nyolcadik napon is teszteltetni kell majd magam. Ennyit tudok egyelőre.
Szép helyekre utazol! A betettek közül elsőként Vietnámba, de rögtön utána Kirgizisztánba szeretnék elutazni, de igaziból.