Van képem hozzá

Paggy

Re: Van képem hozzá

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. február 11. 11:08

Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. február 11. 11:09

Ilyen idő van:
Kép
AZ ÁLLATOK IS BENT SZUNYÓKÁLNAK.
Kép
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. február 11. 11:17

LÁNYOK! a HÉT VÉGÉN JÖVÖK NÉHÁNY ÉRDEKESSÉGGEL.mOST PEDIG MEGYEK OLVASGATNI.mÉG ELŐBB MEGNÉZEM A SÜTŐBEN A SÜTŐZACSKÓBAN SŰLŐ CSIRKÉT.óRIÁSI TALÁLMÁNY EZ A SÜTŐZACSKÓ-GRILLSÜTŐ HELYETT IS JÓ.hATALMAS HÚSOKAT LEHET SÜTNI BENNE-VAJPUHA LESZ.nA KIMERGYEK MEGNÉZEM ÉS JÖVÖK VISSZA OLVASGATNI.mÁR ALIG VÁROM.Paggy
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2021. február 11. 11:22

Sziasztok! Már sütőben van az almáspite, igaz dupla adaggal dolgoztam, hogy nem kelljen az almákat kidobnom. :D
Milyen rossz az ilyen se hó se eső idő! Nagyon nem szeretem ezt. :-o
Itt is egyre erősebb a szél. De hó még sehol, bár ha erős a szél jobb is ha nem esik semmi! Ez is több a soknál. :-o

Milyen jó hogy furulyát tanultok, Samu menekül tőle. A Gordonkát, zongorát, és a filmekben használt Húros hangszereket szereti. A dobot meg én is, az egyik kedvencem...

Milyen aranyosak a kutya macsek csendéletek, kellemesen bevackolva!
Jövök majd a kész képekkel.. :x :ymhug: :-bd :flower1: :littlehearth:

Paggy, most olvasom hogy mit sütsz, a rántott hús is meglehet így sütni és nem szárad ki! Egy próbát két kisebb szelettel megpróbálható! :D
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. február 11. 11:31

Kép
Kép
Kép
Ennyire puha,omlós.Leesik a csontról a hús:
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2021. február 11. 11:35

Nagyon guszta! Samu egy ültében megenné a kétharmadát :)) :)) :))
Azért is nem merek egész csirkével ilyen finomságot csinálni, mert a csontot is megpróbálná lenyelni! :(

Kép
Kép
Kép

hamarosan kész, még pár perc....Samu már a hátam mögött dekkol, hogy mikor szólok hogy mehetünk enni :)) :)) :))
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. február 11. 11:35

Kép
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. február 11. 11:38

Hú,de finomnak néz ki Kata!Most megyek olvasni.Kipróbálom a rántotthúst.
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2021. február 11. 11:50

:D ;)
Kép
Kép
Kép
~o) :-bd :flower1: :littlehearth:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. február 11. 12:42

Mire visszaértem az olvasásból,el is készült az almás süti.Jól néz ki,biztosan finom!!! :-bd Másodiknak készült vagy ez a főétel?
Olvastam,hogy szereted a kaliforniai paprikát.Le lehet húzni a bőrét,hogy ne bántsa az epét!Olvastam sültpaprika receptet,ott is lehúzzák a bőrét.Viaszos és nehéz lebontani.Köszönöm,hogy írtál Samukáról pár mondatot,de többet is "elviselnék".Pld melyik mese a kedvence.Írtad,hogy a bibliai történeteket szereti.Könyveket nézeget?Elég nehéz lehet Neked így bezárva rossz időben.Itt nagyon hideg szél fúj.Az előbb lementem Fruzsival .Azt gondoltam,megyünk pár háznyit,de valamiért elindult szaglászni.Régen óriásit sétáltam ezzel a vagány kutyával/meg a többiekkel/most már max 1 saroknyit a daganat miatt,mert nehéz hordozni.
Rita!Aranyos Lilyke a kukucskálós képen.nagyon tetszik ,hogy milyen élénk a tekintete.vannak kisgyerekek,akik egészen sokáig csak úgy elvannak,a maguk angyalka voltukban,szinte csak vannak.Mosolyognak,sírnak,nem vesznek komolyan részt a földi életben.Mások és ide tartozik Lilyke is,már kis korukban is ,úgy tűnik,ismerkednek a világgal és így résztvesznek benne.
Rita!a szatyrodra emlékszem,mert a párom is ilyeneket hord a zsebében.A datolyát elhagytam,inkább juharszirup.Köszönöm a gusztusos ételfotókat.
Ildikó!Örülök,hogy benézel pár percre.Sokkal érdekesebb a fórum,ha többen vagyunk.Sok sikert ,szerencsét a műtéthez ! %%- %%- %%-
Lányok!Lent voltam Fruzsival és botrányosan néz ki a lépcsőház a sok behordott sár miatt.Hiába pucolunk lábat,csak behordjuk.Ma még muszáj lesz lépcsőházat takarítanom és még porszívóznom is No és még...és még...és még.állandóan kéne takarítanom,hogy igazi tisztaság legyen.Néha lusta vagyok,de máskor nem.Most megyek.Sziasztok.Paggy %%- @};-
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2021. február 11. 13:59

Én is visszajöttem pár percre, de muszáj lesz egy kicsit ledőlnöm, mert húz a fejem. Hátha egy kis szundítástól kimegy.
főételként készűlt, olyan próbaszerencse alapon, mert nem akartam hogy tönkre menjen az alma!

Köszi a paprika héj lehúzós tippet. Majd kipróbálom. Ma még csinálok majd rizst, meg csirkemellet Samukának, mert neki a desszert ha egy tepsit enne is meg egy idő múlva kevés!

Itt is hideg van, nem is mentem még boltba sem. Jövő hét közepéig tart ez a nem szeretem idő, aztán már tényleg tavasz lesz, s remélem nem akaródzik neki majd visszajönni, újra megjátszani a telet!

Már ittam 3 kávét, de majdnem bekapom magam az ásítással! Jövök majd, :x :-h :flower1: :littlehearth:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. február 11. 17:53

Sziasztok!Leültem picit,még hátravan a konyha.Rögtön felugrott ez a kép illetve egy csomó látványra gyönyörű cipő képe:
Kép
Nézzétek meg!-Mert jó nézegetni,de vajon ki tudna járni benne??Pedig egy szép cipő.....
https://deezee.eu/hu/magassarku-alkalmi ... cipo-crush
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. február 11. 18:04

Találtam néhány jótanácsot idősek ,azaz mi ,cipővásásrlásához.NEM AKAROM TUDOMÁSUL VENNI!!!!! :(( :(( :((
Mit kell keresnie az idősek kényelmes cipőjében
Spoiler: mutasd
A lábadat megfelelően támogató cipők lehetővé teszik a láb izmainak a kevesebb munkát, és kevesebb sérülést eredményezhetnek. Íme néhány olyan funkció, amelyet érdemes keresni az idősek cipőjében vagy az "idős" cipőben (azaz az idősebb felnőtteknek szóló cipőben):

Csúszásgátló talp: Ez elengedhetetlen a stabilitás biztosításához és a leesés megakadályozásához. Azonban a Parkinson-kórhoz hasonló állapotú emberek olyan sima talpakat kereshetnek, amelyek alkalmasak a csoszogó járásra.
Csipkék nélküli záródások, például tépőzáras hevederek: Papucsok és más típusú cipők, amelyek nem rögzülnek a lábadon, könnyen lecsúszhatnak vagy elakadhatnak. Sok idős azt akarja, hogy cipőjük szilárdan a lábukon maradjon anélkül, hogy le kellene hajolniuk és csipkékkel babrálniuk. Az idős hölgyek és férfiak tépőzáras cipője könnyebben rögzíthető, és különböző stílusokban kapható.
Széles száj: A szélesebb nyílás megkönnyíti a lábad be- és kihúzását a cipőből, különösen, ha a lábad hajlamos duzzadni. Ha kompressziós zoknit visel, győződjön meg arról, hogy a cipőben van-e elegendő hely, hogy elférjen rajta.
Megfelelő párnázás: A párnázás elnyeli és eloszlatja a talajra ható ütést, így csökkentve a csípőre és a hátra gyakorolt ​​hatásokat. Ha hajlamos a tárgyakhoz ütni a lábát, akkor érdemes lehet egy cipő, amelynek felső része több párnázattal rendelkezik (az a rész, amely körülveszi a lábát).
Megfelelő anyag: A masszív anyagokból készült cipők felső támasztékkal és szigeteléssel rendelkeznek. Másrészről a hálóból készült lágyabb felsőrész könnyebb lesz és nagyobb lélegző képességet biztosít. Néhány cipő lélegző hálós felsővel és támogató fedéllel rendelkezik, amely lehetővé teszi a cipő hajlítását a lábaddal anélkül, hogy elveszítené az irányítást.
Kivehető talpbetétek: Ha vény nélkül kapható vagy egyedi ortotikumokat tervez használni a cipőkhöz, akkor előfordulhat, hogy képesnek kell lennie a talpbetét kivitelére.
Magas hát: Ez segíthet a bokád stabilizálásában. A sarokba helyezett kemény betét szilárd szerkezetet kölcsönöz a cipőnek, és megakadályozhatja, hogy leessen. Ugyanakkor megkarcolhatja vagy irritálhatja az Achilles-ínt, ha nincs elég párnázása.
Alacsony sarok: A körülbelül másfél centinél magasabb sarkú cipők indokolatlanul megterhelik a lábujjakat és a lábgolyókat azáltal, hogy súlyukat előre tolják. De a teljesen lapos cipő is kényelmetlen lehet. Keressen egy széles, kissé megemelt sarkat, amely segít levenni a lábáról és a lábáról a megterhelést.
Megfelelő tapadás: A jó tapadás kritikus, különösen az egyensúlyi problémákkal küzdő idős emberek cipőiben. A cipő alján keresse meg a horonymintákat, amelyek egyenesen a széléig terjednek. Ezek a barázdák lehetővé teszik a víz távozását, és nedves körülmények között is stabilan tartják Önt.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. február 11. 18:11

Mondjuk,azért ez nem rossz és biztos felvehetném:
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. február 11. 18:12

Viszont Lányok,Ti tudtatok erről?EZ Is A MI VILÁGUNK!!!!!!!!

Fontos és izgalmas dolgok!!! :-bd :-bd :-bd :-bd
Most pedig sipirc nekem a konyhába!!Sziasztok.Paggy %%- @};-
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2021. február 11. 23:14

Paggy írta:Mondjuk,azért ez nem rossz és biztos felvehetném:
Kép

Paggy, ezt biztos én is felvenném! a másikat még ha egy milliárdot adnának se! :-bd :)) i-)
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2021. február 12. 6:06

Kata írta, hogy nem szereti a "se hó, se eső" időt. Hát nálunk tegnapelőtt óta folyamatosan esett
a hó, igaz, közben olvadt is. Most nem esik már, viszont jó hideg lett. A kinti hőmérőm csak a plusz
fokokat méri normálisan, a mínuszokat nem, ezért nem tudom pontosan hány fok van.

Pár tegnapi fotó. Csütörtökön viszik a szemetet nálunk, de én már szerda délután kihúztam a kukát,
hogy ne reggel kelljen vele kínlódni (ráragad a kerekére a hó, és mivel rengeteg hamu van benne, nagyon
nehéz húzni). Ennyi hó esett délután négytől reggel hétig:

Kép

Reggel hét óra előtt a szobám ablakából fotózva:

Kép

Kép

Ha kiönt a Sajó, az egyik kolléganőmmel, kocsival járok dolgozni, mivel a buszok nem mindig jönnek ki
a faluba ilyen esetben. A másik eset, ha hirtelen nagy hó esik. A sofőrök akkor is negligálnak bennünket.
Igazán disznóság. Ott állok az érvényes bérletemmel, az érvényes menetrend mellett, és nem jön a busz.
Szóval, ha biztosan be akarok jutni a munkahelyemre, autóval kell mennem.

Elindulok, de a fentebbiek miatt nem a buszmegállóba, hanem a jó messze lévő főútra. Ott fog felvenni
a kolléganőm.

Kép

Megállok, és visszanézek:

Kép

Majd megyek tovább. A kanyar után kezdődik a maraton. Igen, az a végenincs fehér sáv az út, aminek a
végében, rá merőlegesen, kezdődik a főút, az nem is látszik.... Szóval csak megyek, megyek... Ma főleg
jó lesz nagy hidegben, két laptopot cipelve a vállamon, plusz a táskámat. Megjött tegnap az új laptopom,
suli után viszem Józsihoz hogy rátegye a szükséges programokat, a régiből meg szedje ki a winchestert.

Kép

Kép

Az iskolaudvaron készült:

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2021. február 12. 8:56

Sziasztok Lányok! Összesen talán ha 4 órát aludtam azt is szakaszokban, közben kétszer felébresztettek, kétszer a Samu miatt...úgyhogy nem érzem magam olyan hú de kipihentnek!
De legalább a barátnőm bevásárolt, ami a legfontosabb volt! :-bd ~o)

Itt sajnos nem esett egy szem hó sem, pedig nagyon vártuk, legalábbis a gyerekek..
Mert havasesőben csak elázni és megfázni lehet! Ahhoz nem igazán lehet normálisan felöltözni.. :-o

-9 fokot mutat a hőmérő de az már azt jelenti, hogy enyhült. Csak szél ne lenne! Barátnőm azt mondta, hogy brutál hideg van, ami nála nagy szó, mert szeret pl. síelni...már ha ki vagy eljut olyan helyre! :)

Ma szabadnapos lett volna, de kolléganője olyan sokkot kapott, hogy hazaküldték! Biztos bent leszünk a hiradóban :(( .

Rita, köszönöm a gyönyörű idillikus képeket. De azért nem irigyellek, hogy ilyen hidegben ennyit kell menni.
Viszont, a látványért meg ha szabad ezt mondanom megérte!!! Remélem baj nélkül eljuttok a munkahelyre! Visszafelé már talán zökkenőmentesen érsz haza! :flower1: x_x :-bd

Örülök, hogy megjött a laptopod, remélem hosszú ideig lesz a társad! További szép napot mindenkinek! :x :-bd :flower1: :littlehearth:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. február 12. 13:20

WAÓÓÓÓÜÓÓÓÓ!De csodás havas képek.Lányok gyorsan felteszem ,amit hoztam,s azután elmerülök a szépségekben.
De egy hülye csaj vagyok,megint oldalfekvős videót csináltam.Mentségemül szolgáljon,hogy a tűző napban és a hideg szélben nem láttam :

Ez nem is az,mindjárt felteszem a másikat.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. február 12. 13:27

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. február 12. 13:32

Remélem ez az!AZ OLDALTFEKVE NÉZHETŐ :(( :(( :((
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. február 12. 13:36

Kép
Nagyon fázott a kezem,de a nap,mire átértem,felmelegített.Érdemes volt gyalogolni!!
Kép
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. február 12. 13:48

Kép
Kép
Kép
Kép
Itt az alacsonypadlós 19-es villamos megállója.10 perc múlva jön
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. február 12. 13:54

Addig megnézem a "zsákmányom".Sikerült egy csomag japántökmagra szerttennem.
Kép
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. február 12. 13:59

Mire hazaértem kinyílott a dupla frézia 2. bimbója is.
Kép
Ez egy aranyos kép Fruzsiról .Most értünk vissza a sétából.
Kép

Vissza: “Társalgó”