Kedves Lányok!Bár írtam,hogy nem jövök karácsonyig és nyugiban leszek,de ma felülírta a SORS az elhatározásomat.AMIT AZÉRT MIDENKÉPPEN MUSZÁJ LESZ megtennem.
Tehát a SORS:
Állateledelt akartam vásárolni.Húzóskocsi,az utolsó villamosjegy.Beálltam a villamosmegállóba ,mert mégiscsak olcsóbb a kutyakaja a CSARNOKBAN.Tehát villamos-CSARNOK-vásárlás-Majd,gondoltam HAZA GYALOG.ÁM!!!!!!!!Átnéztem a túloldalra,ahol a Váci utca kezdődik és azt láttam,hogy a MI FORGALMAS,TURISTÁKTÓL NYÜZSGŐ UTCÁNKKAL VAN VALAMI BAJ.
Szóval teli szatyorral,nagyon teli húzóskocsival nekiindultam ,hogy körülnézzek.Legalább "járatom a lában".Ennek köszönhettem,hogy ma sok szépségben volt részem.A mostani sétámat,ha összeraktam,felteszem.AZUTÁN NÉMA CSEND LESZ A RÉSZEMRŐL,mert már megkaptam a büntetést az ÉGIEKTŐL az állandó izgágaság és rohangálás miatt.Ismét jó mélyen elvágtam az ujjam az éppen megélesített késsel.Csurgott a vér tócsába,alig akart elállni.

ODA AZ ESTI MOSOGATÁS,pedig szükséges lenne,mert a sok hazahozott és elrendezett véres hús után,a nagy lábosok,melyekben az állatoknak főtt az étel,bizony IHAJ-CSUHAJ VOLNA MIT CSINÁLNI.A párom 3 napig éjszakás.12 óra munka után és pár órát alszik közben és megy vissza,nem kérhetem,hogy mosogasson el.Szóval lábosonként fogok vacakolni.De úgy kell nekem,megérdemlem a tanítást!!!!Mégis Lányok!Örülök,hogy elmentem sétálni.Tehát összerakom a sétám képeit és hozok hozzá olvasnivalót,majd felteszem.Lányok!Kövezzetek meg,ha ebben az évben még aktív leszek.

Csak várni fogom a képeiteket és kényelmesen dolgozgatok itthon.Semmi lófrálás!!!!!!
Megvettem a karácsonyi husokat és elraktam.A csirkemellcsontból jó csirkepaprikás fő a tűzhelyen,mert nem tudtam a vérző ujjammal rendesen levágni a húst,úgy hogy csirkepaprikás lesz a páromnak reggelre,amikor hazajön.Most kinézek ,ne hogy elfőjön.Azután jövök vissza.Nem javítom a szöveget,mert megyek ki.

Paggy