Van képem hozzá
Re: Van képem hozzá
Ennek a videónak az elejét érdemes megnézni!A tepsi kipapírozása profi módon ÉS!!!narancskarika cukorszirupban:
Köszönet a klassz recepteket, jó lenne tudni melyik a 3 legjobb gesztenyemassza..
A Luxtol jön vendég.
Az előbb 3.szorra sikerült elindítani a gépet! még most is heves szívdobogásom van...phűűű

A Luxtol jön vendég.
Az előbb 3.szorra sikerült elindítani a gépet! még most is heves szívdobogásom van...phűűű

Itt van,nyisd meg!
Paggy
https://szupermenta.hu/gyorsfagyasztott ... redmenyek/
Valószínűleg elkerülte a figyelmetek,de feltettem egy elég fontos dolgot:
https://termalonline.hu/wellness-hirek/ ... -hotelstol
Érint minket,mint állampolgárokat,hogy mi lesz az idegenforgalommal?IGEN,mert ebből is lesz/asz adókból/ nyugdíj és egészségügy fejlesztés.Minden jó ötlet segíthet.
Nézzük hogy állnak mások!!!
https://kitekinto.hu/cimke/turizmus/

https://szupermenta.hu/gyorsfagyasztott ... redmenyek/
Valószínűleg elkerülte a figyelmetek,de feltettem egy elég fontos dolgot:
https://termalonline.hu/wellness-hirek/ ... -hotelstol
Érint minket,mint állampolgárokat,hogy mi lesz az idegenforgalommal?IGEN,mert ebből is lesz/asz adókból/ nyugdíj és egészségügy fejlesztés.Minden jó ötlet segíthet.
Nézzük hogy állnak mások!!!
https://kitekinto.hu/cimke/turizmus/
Paggy, szuper videókat tettél fel!
A virágaid pedig úgy nőnek, mint a gomba. A szembeszomszéd azt hiheti a fény miatt, hogy folyamatos buli van nálatok
Nagyon régen ettem hókiflit. Még mamám csinált azt hiszem.
Szintén nagyon régen volt szó a gesztenyepürék minőségéről, meg hamisitásáról. Mi nem igazán szeretjük. Bár a fiúk szerintem megennék a gesztenyepürét, ha eléjük tenném, de ha választani kellene egy somlói galuska meg a püré közül, a somi győzne
Gesztenyét sem sütöttem még sose. Lehet venni itt nálunk a piacon, igy legalább tudom hogy kell sütni.
Az a narancsos tekercs egy csoda! Nagyon agyalok, hogy meg kellene csinálni.
Ami változtatás nálam biztos lenne benne, az a hély leszedés, mert tele van vegyszerrel. A piacon csak kezeletlen citromot lehet kapni egy helyen, narancsról nem tudok. Ezért nem reszelek én semmibe sem a hélyából sose.
A papir bevágása, az egész tészta ráhelyezése, meg elkészitése nagyon preciz munka. Nagyon meg kellene erőszakolnom magam, hogy igy csináljam.
A piskótáim meg sosem sikerülnek, mindig egy centis a végeredmény. Csinálhatom én bárhogy. A kelt kalácsaim, viszont szuperek. Ki érti ezt?
Holnap még mehetek a piacra, mert a kacsás nénike hoz tojást, meg a csirkét is holnap hozza a pasas. Ramosnak is kellene még venni pár farhátot levesnek, mert ma elfelejtettem. Mondjuk van a fagyóba, de akkor frissen megcsinálnám.
Szerencsére eltörölték a vásárlási sávot, igy nem kell hetekig járnom a boltba, egyszerre el tudom intézni amit akarok.
A virágaid pedig úgy nőnek, mint a gomba. A szembeszomszéd azt hiheti a fény miatt, hogy folyamatos buli van nálatok

Nagyon régen ettem hókiflit. Még mamám csinált azt hiszem.
Szintén nagyon régen volt szó a gesztenyepürék minőségéről, meg hamisitásáról. Mi nem igazán szeretjük. Bár a fiúk szerintem megennék a gesztenyepürét, ha eléjük tenném, de ha választani kellene egy somlói galuska meg a püré közül, a somi győzne

Gesztenyét sem sütöttem még sose. Lehet venni itt nálunk a piacon, igy legalább tudom hogy kell sütni.

Az a narancsos tekercs egy csoda! Nagyon agyalok, hogy meg kellene csinálni.
Ami változtatás nálam biztos lenne benne, az a hély leszedés, mert tele van vegyszerrel. A piacon csak kezeletlen citromot lehet kapni egy helyen, narancsról nem tudok. Ezért nem reszelek én semmibe sem a hélyából sose.
A papir bevágása, az egész tészta ráhelyezése, meg elkészitése nagyon preciz munka. Nagyon meg kellene erőszakolnom magam, hogy igy csináljam.

A piskótáim meg sosem sikerülnek, mindig egy centis a végeredmény. Csinálhatom én bárhogy. A kelt kalácsaim, viszont szuperek. Ki érti ezt?
Holnap még mehetek a piacra, mert a kacsás nénike hoz tojást, meg a csirkét is holnap hozza a pasas. Ramosnak is kellene még venni pár farhátot levesnek, mert ma elfelejtettem. Mondjuk van a fagyóba, de akkor frissen megcsinálnám.
Szerencsére eltörölték a vásárlási sávot, igy nem kell hetekig járnom a boltba, egyszerre el tudom intézni amit akarok.
Kedves Ági!Mielőtt elolvasom az előzőket megígérem Neked,hogy csinálok egy egyszerű videót többféle piskótáról,ami bombabiztos.Nagyon régen nekem se sikerült,azután megmutatták hogy kell.DE ÁGI!Ajánlom a legegyszerűbbet, a piskótatekercset ,ami ehhez is jobb mint az a kence,amit a videón csinálnak.megcsinálom ezt a narancsost és levideózóm Neked .Hidd el a normál tekercs egyszerű!!!!!!Majd megnézem milyen lesz a naranccsal.Bízzál bennem!!!
Most megyek olvasni.A gesztenyéből a MARÓNIT vedd,még ha drágább ismert a magyar olyan mint kukoricában a takarmánykukorica.Általában mindenben a magyart veszem ,de gesztenyében,mivel más a délebbi éghajlat és talaj,az a jobb.
Szegeden nem mentek le az albérleti díjak?Érdemes néha engedni egy kicsit,hogy megmaradjon a régi,jól bevált,mindig rendesen fizető.
A párom nagyon jólelkű,de ágyba kutyát azt nem!!Ebben nagyrészt igaza van.Ha egyszer felmászik az öklömnyi pár hetes kis tacskó az ágyad végébe,akkor el vagy veszve.Nyilván egy nagyobb testű kutyával ezt nem lehet megtenni.A kiskutyának,rózsaszín a haskója és "babaszaga"van.
do bettas need salt water

Most megyek olvasni.A gesztenyéből a MARÓNIT vedd,még ha drágább ismert a magyar olyan mint kukoricában a takarmánykukorica.Általában mindenben a magyart veszem ,de gesztenyében,mivel más a délebbi éghajlat és talaj,az a jobb.
Szegeden nem mentek le az albérleti díjak?Érdemes néha engedni egy kicsit,hogy megmaradjon a régi,jól bevált,mindig rendesen fizető.
A párom nagyon jólelkű,de ágyba kutyát azt nem!!Ebben nagyrészt igaza van.Ha egyszer felmászik az öklömnyi pár hetes kis tacskó az ágyad végébe,akkor el vagy veszve.Nyilván egy nagyobb testű kutyával ezt nem lehet megtenni.A kiskutyának,rózsaszín a haskója és "babaszaga"van.

Paggy, örömmel várom, de nem akarlak terhelni vlee, főleg karácsony előtt nem.
Gyönyörűen felkel a sütőben és még ott összeesik. Lehet azért, méert tudja,hgoy nem szeretem a piskótát?
A gesztenye amit irtál az püré?
megyek hajat mosni, mert holnap elijednek tőlem a piacon
Gyönyörűen felkel a sütőben és még ott összeesik. Lehet azért, méert tudja,hgoy nem szeretem a piskótát?
A gesztenye amit irtál az püré?
megyek hajat mosni, mert holnap elijednek tőlem a piacon

Kezdem.Mivel Ági itt vagy,először Neked írok.Legfontosabb a szem!!NAGYON NAGYON SOKSZOR összefügg a táplálkozással és emésztéssel a szem állapota,na meg a vérnyomással.Mennyire vagy gyorsan a plafonon?Mert ,ha az ember hirtelen haragú,az is emeli a vérnyomást.Menj nyugodtan,de akkor is megcsinálom hamarosan a piskótát,mert érdekel.
A MARÓNI az a gesztenyefajta.Nyersen is ez a neve,meg a pürére is ezt a nevet írják.Olyan mint az OTELLÓ szőlő neve.Folytatom az előző bejegyzésnél,hogy ne pazaroljak.
Kedves Kata és Ildikó!Hűha,már havas eső esik!?Persze, itt az ideje,mert tél van.Muszáj lenne egy kis fagyos idő a kártevők miatt.Szegénykék ,hagy halálozzanak el!Most az ördög beszélt belőlem!!!
Nálunk évek óta nincs karácsonyfa,csak kis cukorsüveg fenyő.Ez egy cserépnyi növényke,azt díszítjük és a másik a megnyurgult szobafenyő is kap némi díszítést.Szép lehet a normann fenyő,majd fényképezd le feldíszítve!Lányok!Mit hoznak az ANGYALKÁK???Kedves Lányok!Csináljatok szép képeket a karácsonyi készülődésről!
Kata!Jó,ha az embernek vannak barátai,mert az sokszor pótolja a családot.legalábbis nekem így volt.sajnos a legjobb barátnőm már meghalt,de azért még vannak kedves embereim.Sziasztok.Paggy

A MARÓNI az a gesztenyefajta.Nyersen is ez a neve,meg a pürére is ezt a nevet írják.Olyan mint az OTELLÓ szőlő neve.Folytatom az előző bejegyzésnél,hogy ne pazaroljak.
Kedves Kata és Ildikó!Hűha,már havas eső esik!?Persze, itt az ideje,mert tél van.Muszáj lenne egy kis fagyos idő a kártevők miatt.Szegénykék ,hagy halálozzanak el!Most az ördög beszélt belőlem!!!

Nálunk évek óta nincs karácsonyfa,csak kis cukorsüveg fenyő.Ez egy cserépnyi növényke,azt díszítjük és a másik a megnyurgult szobafenyő is kap némi díszítést.Szép lehet a normann fenyő,majd fényképezd le feldíszítve!Lányok!Mit hoznak az ANGYALKÁK???
Spoiler: mutasd
Kata!Jó,ha az embernek vannak barátai,mert az sokszor pótolja a családot.legalábbis nekem így volt.sajnos a legjobb barátnőm már meghalt,de azért még vannak kedves embereim.Sziasztok.Paggy

Paggy, én az orvosok rémálma vagyok, mert nálam semmi nem úgy működik, mint ahogy ők elvárnák. Már nem is magyarázom nálam hogy működik és hogy reagál a szervezetem bizonyos dolgokra, mert felesleges, ezért is használom az alternativ kütyüjeim és a gyógynövényeket.
Sajnos a vérnyomásom ingadozásának megvan az oka, és ahogy múlik az idő felettünk ez egyre jobban nem fog változni. Én pörgős vagyok, a párom meg egyre jobban lassul, felejt és nem hall. Mikor naponta háromszor kell megismételni ugyanazt és emlékeztetni foylamatosan dolgokra, ez mozgatja a szivem rendesen. Tudom, tudom, mit kellene és hogy kellene csinálnom, próbálom gyakarolni is, de belefáradok. Ez van.
A szemnyomás meg szintén olyan, hogy mindenem jó, nem tudják mitől van. Erre is azt mondom: Ez van és bakfitty.
A piskóta műved pedig várom!
A gesztenyét meg vadászom majd, felirom a nevét.
Még mindig nem mostam meg a hajam, de kiviszem a szemetet és most már muszáj.
Sajnos a vérnyomásom ingadozásának megvan az oka, és ahogy múlik az idő felettünk ez egyre jobban nem fog változni. Én pörgős vagyok, a párom meg egyre jobban lassul, felejt és nem hall. Mikor naponta háromszor kell megismételni ugyanazt és emlékeztetni foylamatosan dolgokra, ez mozgatja a szivem rendesen. Tudom, tudom, mit kellene és hogy kellene csinálnom, próbálom gyakarolni is, de belefáradok. Ez van.
A szemnyomás meg szintén olyan, hogy mindenem jó, nem tudják mitől van. Erre is azt mondom: Ez van és bakfitty.
A piskóta műved pedig várom!

A gesztenyét meg vadászom majd, felirom a nevét.
Még mindig nem mostam meg a hajam, de kiviszem a szemetet és most már muszáj.
Ági!Nagy türelem és humor kell egymáshoz az idő múlásával.Sokszor idegesít engem is a párom,de akkor meg eszembe jut,hogy mit kellett neki tőlem elviselnie a sok állat miatt.Elég béketűrő,de a múltkor annyira felmérgesítettük egymást,hogy mérgében földhöz vágott egy poharat.na akkor észhez tértem,hogy nem kell szapulni,mert bár sokszor ő többet piszkálódik,de alapvetően toleráns ember.Én meg nem veszem észre milyen metszően és elvágólag jelentek ki dolgokat.Ő nem komolyan piszkálódik,csak úgy csípőből,ha rossz kedve van,én pedig "odaszúrok" ,ahol fáj.Rájöttem nem szabad,már ennyi idősen,hanem be kell menni a szobádba,amíg elszáll a mérged és egy jót röhögni rajta,hogy mi mindenen fel tudod húzni magad.
Jajjjj, Lányok!Most röptettem ki az erkélyen egy halott egeret az ágy alól.
Mégiscsak bezárom éjszakára a macskaajtót!!!Megyek szellőztetni.Sziasztok.
Jajjjj, Lányok!Most röptettem ki az erkélyen egy halott egeret az ágy alól.

Jajj Paggy, a szerencsétlenségben és röptetésben elképzeltem, ahogy valaki éppen igazolással a zsebében caplat hazafelé és a feje felett a lába előtt landol egy kipurcant egér.
Tudod, átéltem a mizériát, most már vigyorgok rajta, de mikor Ramos kinyitja az ajtót és rohanunk becsukni utána a szemem jojozik a szobámban, hogy nehogy megmozduljon a szekrény ajtó ismét.
Húzodnak be a melegre. Csak azt nem tudom, hogy a cicmód hozza fel, vgy maguktól felmennek és bemennek a macskaajtón?

Tudod, átéltem a mizériát, most már vigyorgok rajta, de mikor Ramos kinyitja az ajtót és rohanunk becsukni utána a szemem jojozik a szobámban, hogy nehogy megmozduljon a szekrény ajtó ismét.
Húzodnak be a melegre. Csak azt nem tudom, hogy a cicmód hozza fel, vgy maguktól felmennek és bemennek a macskaajtón?
Szép álmokat Mindenkinek!A párom éjszakás ,így gyorsan megcsináltam a sütit.majd holnap a lányomék elviszik maguknak,Jó kis meglepetés lesz nekik!
Jönnek a képek és a videó.
Tehát hozzávalók:
2 narancs 4dl víz. 30 dkg cukor.
6 tojás,6 evőkanál kristálycukor,6 evőkanál liszt 1 pirinyó csipet só
+ tetszőleges krém a sütibe

A szirupban jó sokáig főzöd, kb 20 percig.

Kiteszed hűlni és száradni

Tehát hozzávalók:
2 narancs 4dl víz. 30 dkg cukor.
6 tojás,6 evőkanál kristálycukor,6 evőkanál liszt 1 pirinyó csipet só
+ tetszőleges krém a sütibe

A szirupban jó sokáig főzöd, kb 20 percig.

Kiteszed hűlni és száradni

Ha picit vártam volna a papír lehúzásával,tehát langyosabb lett volna,akkor nem lenne ilyen foltos!!
Újra megfordítom és vagy a gyúrófa vagy papírtartó segítségével feltekerem.5 percig áll majd letekerem róla,kiveszem a segédeszközt és magában feltekerem.Így hűl ki

[url=https://postimg.cc/PCFNcvdd]