Sziasztok!
Süt a nap Szegeden, de meg lehet fagyni.
Paggy, elképzeltem a jelenetet, amit leirtál. Az ugatás már csak hab a tortán.
Akkor nálunk nyugisnak mondható,mikor Ramos betrappol földes lábbal. Már egy párszor megigértem neki, hogy agyoncsapom.

Ma fekszek a mágnesen, addig a fiam felügyelte, mert a mágnes az ő helye. Ki vagyunk túrva. Ráfekszek, utána a lábujjaimra fókuszál, igy teljes volt a relax. Szúr a szivem még mindig. Egy hét, mire rendbehozom kb.
Szól a férjem, hogy ne jöjjek le ha végeztem róla, mert rögtön jönne, ugyanis utána indul a harc a helyért. Igy mindenki szépen gyógyult, Ramoska meg feküdt mellette.
Paggy, a képen az ebédlőasztal van. Ehhez ragaszkodtam, mikor beköltöztünk, mert olyan szép volt. Kiállitási darab volt a Balaton Bútornál, igy magkaptuk olcsóbban, de a férjemnek úgyis kikerekedett a szeme az árán. Nyolc személyre bővithető ha annyian lennénk simán elférünk mellette még többen is. Ezen szoktam festeni.
Ma mondom a férjemnek, hogy holnap festészet. Mondja, hogy igazán semmit nem jelent, mert ha bármikor festek, neki akkor csend van.
Kata, jól néztek ki
Fiinom sütiket kapott Samuka.

Ehető virágok! Hú, még sosem ettem ilyet.
Igazad van a rendeléssel.
Jól néz ki a kék kabát is. A másik nem lett meg ugye?
Selyem ágyneműm van. Csúszik, mint a veszett fene és hideg télen.
Elindulok Ramossal sétálni azt hiszem.
Zoltán zh-t ir, várjuk a barátnőjét, valami vacsi-sütit kellene csinálni, de olyat ami rágcsa is. nehéz ügy.