Sziasztok!
Paggy, én sem tudnék labdába rugni a képeidnél azt hiszem

Viszont mindig élvezettel nézem őket végig!
Tudod, irtam már, hogy amennyit én kimozdulok itthonról, abból nem lesz fotóalbum. Egyszer levezettem az üzletig az utam, többségében ennyi a mozgás. Igaz, holnap festészet lesz.
itthon azt mondták, ha most sem lesz fűtés, akkor forduljak vissza.
Valami megtört bennem az egésszel kapcsolatban azt hiszem. Kellene hozzá már a kinai nyelv ismerete a tanár úr szerint, ha az ember behatóbban akar foglalkozni ezekkel a dolgokkal. Namármost, ha meggebedek sincs energiám rá. Van aki tanulja a csoportból, de neki lehetősége van nagyon-nagyon sokat foglalkozni vele. Na mindegy. Kicsit elment a kedvem az egésztől...
A vendéggel kap csolatban: Nem jött, lemondta, de amikor időpontot kapott, akkor már tudta, hogy a férje teszteltette magát. Na most ok nélkül nem csináltat és fizet az ember 20 ezret szerintem. Nagyon pipa voltam. Ráadásul az egész család templomba jár, tanit is hittant, a fia pap lett, nem sorolom. Nem ő az egyetlen, aki hiába hisz, nálam már nem rug labdába. Mennyit hallgatom amig nálam van, hogy hogy kellene élni és stb. Hát erről megvan a saját véleményem. Na mindegy.
A szállodát lecsekkoltam. Szép. Amikor még nagyban utaztunk és lehetett a netről már foglalni az első az ágy és matrac vastagság megnézése volt, utána a fürdőszobáé.
Kata, a vályog házakat én úgy tudtam nem lehet szigetelni. Itt nem messze tőlünk pedig azt csinálták. nem fog lepenészedni?
Nagyon sok dolgod lett volna odakint a háznál. Hacsak azt nézzük, hogy ott mindent rendbetartani és még nem is beszéltünk a bejárásról. De ezt annak idején megtárgyaltuk.
Beüzemelted a robotgépedet?
Ildikó, tegyél csak fel nyugodtan sok képet, bármiről. A kis ház pici ablakkal, alacsony ajtóval ma már olyan , hogy az ember vagy csodálattal néz rá, vagy szörnyülködik, hogy te jó ég, hogy lehetett ebben élni. Nagyon sok fiatalnak elképzelhetetlen. Már nekünk is, ha pl. nincs viz, vagy áram....
Ma kipróbáltam az előzőekben betett receptemet vacsira.
Csináltam hozzá coleslow salátát
https://www.nosalty.hu/recept/coleslaw- ... sztasalata kis változtatással. Fehér káposztát gyalultam le és lilahagymát tettem bele. A fokhagymát elfelejtettem, almaecet helyett citromot facsartam és porcukor helyett mézet tettem bele.
A tésztába zöldhagymát nagyon apróra vágtam snidling helyett és a lepiritott kolozsvári mellé még a húsvétról megmaradt vásárlás után ajándékba kapott kötözött sonkát piritottam le. A serpenyőben sütés vált be, meg a dupla feltét, mert amúgy a szendvicssütőben a hússütés részén nagyon laposra összenyomódott. Na ezt most jól megfogalmaztam. el se olvasom újra.

A fiam azt mondta, ha kiszállitást vállalnék dőlne a pénz. Ez egy dicséret volt tőle

még a páromnak is izlett, pedig ő az ilyen ételeknél jó nagy kritikus. Előtte be is töpörtőzött.