sZÉP jó reggelt mindenkinek!
Nálunk hajnal ötkor két fok volt, per pill. 3,6 van odakint. A cinegék is etetik magukat. tengeliceknek még hire, hamva sincs.
Paggy, cserpes natur joghurtot szoktam lecsepegetni amikor kenyérlángost csinálok. Eddig eszembe sem jutott, hogy fűszerezzem. De el van raktározva a gondolat.

Paggy, nem a morzsákon fog múlni, hogy az egered nem lesz meg. Ne rágd magad azon. Muszáj, hogy meglegyen, mert ha beleeszi magát ott valamibe, hát abba jobb bele se gondolni.
Én sem szeretem kinyirni őket, nem is dogom ki, ha megfogja a garázsba, de mégegyszer nem akarom átélni azt, amit a szobám takaritása után. Akkor jöttem rá, hogy ennnyi gönccel egy szekrénybe hogy a bánatba lehet élni?

Hegyekbe álltak a kimosott ruhák a nappaliban utána. Rémálmaimban jöjjön elő, mikor ültem a gép előtt és mivel hátul is van szemem, mintha láttam volna, hogy a szekrény ajtóm megmozdult. Utána az egér végtermék bizonyiték is volt.
Attól meg megint mentsen meg minden, hogy elpusztuljon valahol bent, mert beragad, mint nálunk utána a másik a kamrába - rögtön a szekrényes jelenet után, csak az a konyha felől futott be a kamrába- és beszorult a fagyasztó hátuljába a rácsba. De legalább a kamrám tiszta lett.
Tehát ne kisérletezz, vegyél egy egérfogót, amit belinkeltem olcsó, falhoz szájjal odatenni, mert az egér többségében ott fut és ha megfogta a párod kiviszi.
Totál megértem amiről irtál, de van, mikor ezt boritani kell. Lelkiismeret furdalásod lesz egy ideig, aztán elmúlik.
Na megyek melegitem a leveskét az ebzetnek, mert már felébredt és vár türelmesen a szigetelt dobogóján a konyha felől.