irigyellek a nagy hó miatt. Itt nálunk eső esett, amikor északon hó. Bár még van az udvaron fagyott állapotában, ami nagyon jó, mert könnyű megtalálni az ödönkakit.

Köd, szürkeség, mégis tetszik, jól elkapott pillanat. 

Kellemes hétvégét!
A hozzáértők viccelődtek is miatta, mondták, hogy igazán szólhatnék a mérnök fiúknak itthon, gyártsanak nekem le olyan ülést, amit fűthető szálak melegitenek, mikor tekerek. Persze, a fenekem meg ropogósra sül közben. 
.

Már évek óta január a havas hónap. Kicsit csúszhatna visszább decemberre, hogy fehér karácsonyunk legyen.
Nálunk ma lesz. 
Olvastam a neten, hogy agresszivebbek, mint a vörös mókus. Meg fifikásabb is a jelek szerint.

az Utolsó kép meg akár a havasokban is készülhetett volna. Jót nevettem a deresedő szempillaemlítésről is...el tudom képzeni.
..de a mókus levadászása a gépről nem semmi helytállást kívánt Ágitól sem...Gratulálok! Paggy képei is nagyon szépek, a két majdnem sziámi cicák látszik, mennyire jól érzik és biztonságban is magukat...kint akármilyen hideg van nekik jó bent. a frézia illata is majdnem átjött. Köszönöm hogy kiélvezkedhettem magamat a képekkel...

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 22 vendég