Kedves Lányok, mindent elolvastam. Mindjárt itt lesznek a fiamék ezért csak kevés időm van most.
Nagyon szépek a fotóitok.
Kedves Éva a papagájod nagyon szép. Valamikor nekünk is volt de csak hullámos papagáj. Kérlek bízz magadban, én úgy érzem te mindent megteszel azért, hogy egészséges legyél. Tedd amit kell, nem tudom milyen betegséged van, de azt hiszem mindnyájunknak van valamilyen nyavalyája.
Rita, azok az ételek? Most azt kell mondjam nem volna türelmem és időm elkészíteni. Annyira kifutok az időből, vagy nagyon lelassultam, nem tudom.
a fényképezőgép kezelést most tanulom, tegnap csináltam éjszakait is.
Rita nem is tudtam, hogy a borzaska ilyen hasznos, kb fél méter magas lett az idén, jaj nagyon szeretem még a pillangóvirágot is.
Kata vegyél csak egy futópadot, Samunak biztos nagyon fog tetszeni, és neked is jó lesz. Nálunk szobabicikli van,de senki sem használja mostanában. Én annyit járkálok kint az udvaron a kertben, a kutyával /udvaron belül/ hogy elég az én lábaimnak.
Ma kerti sütögetés lett volna, de hát itt az eső, olyan permetező. Most mégis megtartjuk, megesszük amit elterveztünk, itt bent fog megsülni a sütőben.
Örülök, hogy tetszett a kígyó, többféle festék van rajta, lehet, hogy kicsit zöldes lett. A kannát már tavaly festettem. Van még egy, de az fehér maradt. Ezen kívül a padtámla lett befestve, rózsák borítják, amilyen én tudok csinálni. Nagyon megnézném azt a fekvő alakú fát. Nemrég volt egy krokodilféle fa, és egy szétágazó fadarab, aminek nem tudtam kitalálni a hasonlóságát, Így tűzön végezte.
Szép napot, most már mennék, mert biztos ideérnek a gyerekek.
Legutóbbi régi telefonos fotó ....felhővadászat, ..... nem értem el.