ellátni.
Nálunk is vacak idő van, de ha kisüt a nap jó meleget áraszt. Kell is, mert én már nem vagyok hajlandó
befűteni. Nagyon fel kell öltöznöm itthon, de akkor se...
Örülök, hogy megoldódni látszik az ágy gondod. Most már tényleg viselkedjen!

Dorina, a snidlingnek a virága is ehető. Még nem kóstoltam, de láttam már tányéron. Külön a szirmát
is szokták enni, de az egész virágfejet is.
Paggy! Ha jól látom, sárga frézia még mindig nem nyílt. Van még esély rá? Van olyan virágod, ami még
nem nyílt ki?
Te vagy a mestere a különleges megvilágítással készült fotóknak. Hangulatos képeket tudsz így készíteni.
A kék eges fotó az épp virágzó jezsámen bokromról úgy készült, hogy egyszerűen aláálltam.

Észrevettem Ildikó köszöntését és gyönyörű fotóját, meg is köszöntem neki az előző hsz.-ban.
Lehet, hogy lemaradtam, de miért akarja a szomszéd kivágatni a fenyőt? Mi baja van vele?
Nagyon jó ötlet a cseréplugas! Lopom, bár még nem tudom felhasználni. De majd egyszer...
Ildikó, az nem füge, hanem juharlevél. Mint ahogy sok mindent vagy a szél, vagy a madarak hozták el
hozzám. Belenőtt a szomszédom kerítésébe, de hozzám is áthajlik.
A fehér virágú bokor, jezsámen. A kapum előtt nyílik. Van az udvaromon is, de az mindig két héttel le van
maradva, pedig csak két méterre vannak egymástól. Más fajta lehet. Csodás illata van és ontják a virágokat.
Nem én ültettem őket, már itt voltak, amikor megvettem a házat.