Valami nincs rendben a NET-tel ,mert akadozva jön .Nem a gépünkkel van baj,legalább is remélem.
Kedves Ildikó!Meglepődtem,hogy micsoda gazdag virágoskerted van.Olvastam hányféle pünkösdi rózsád van,biztosan nagyon szereted/én is/.Ő a kedvenced???Légyszíves csinálj majd róluk "szagos" fotókat!Nagyon jók a tavalyi képek is,köszönöm szépen.
Ági!Vajon hogy telt az első munkanapod?És,az emberek nem félnek,volt kuncsaft?Azt írtad,eladod az üzlethelyiséget,tehát már itthonról dolgoztál?
Tudom Ági,hogy úgy eltelik a nap,hogy észre sem veszi az ember.Tegnap pld.4-kor keltem és este 7-kor már csak másztam a kutyaséta alatt.Úgy éreztem össze fogok esni.Alig ültem 1/2 órát egész nap,így el tudom képzelni,hogy Te is fáradt lehetsz estére.DE azért ALKALMANKÉNT ne hagyd ki ,hogy benézz ide ,mert hiányoznál!

Kedves Kata!Ma tényleg meleget jósolnak,tehát már korán ki kell nyitni az ablakot.Hozok valami nagyon érdekeset,amiről ma hallottam a rádióban csak kis idő kell ,míg utánanézek.Valami finomat főzöl ebédre?Nálunk gomba lesz vadas mártásban.Samuka hogy bírja?Paradicsomka alakul?
Rita!Lilyke tündérke!!!!!!