Jól elaludtam ma, fél nyolckor ébredtem. Addigra Ramos már jól kidolgozta magát, lihegve várta bent a levesét. Most is ugat. Hiába mondom neki, hogy nem kell annyit doglozni. Alkalmi süket.
Kata! Szomorú, hogy még mindig nem fogják fel az emberek, bárki elkaphatja. Vigyázzatok nagyon! Itt sok mindent megszerveznek nálunk. Időseknek gyógyszer szállitás, bevásárlás, befizetések. Mindezt az önkormányzattól, de vannak cégek, intézmények akik szintén bekapcsolódtak. Időseknek, vagy akiknek nincs szájmaszk dobnak be a postaládába. Lehet jelenteni, kiről tud az ember, hogy szüksége van rá és viszik. Varrt maszkok szerintem, ahogy láttam.
Néztem én is a házhoz szállitós bevásárlást, de mivel itt van tőlünk a külső körúton a Tesco, Lidl, Aldi meg egyebek, ezért még nem kértem. Meg a szállitási költség miatt sem.
Paggy, nem is merem leirni milyen munkát gondotlam a párodnak a leirás alapján

Elégedett volt a sorozatokkal? Ment utána zökkenőmentesen a megnézés?
Szegény Fruzsin látszik most jól a hatalmas daganat. Jól néz ki a kis csapat a fűben.

Akartam már irni, mert láttam a másik maszkodat is, a sebészit. Remélem jól láttam. Annak a felső részén van fémszál betét, vagy mi. Azt ha az orrodra rányomod, hogy felvegye a formáját, akkor nem párásodik be a szemüveg felette. Mennyit szenvedtem vele elsőnek, nem is akartam felvenni, mert nem láttam rövid időn belül a párától. Most már nincs vele baj.
Az a lilás tulipán nagyon tetszett bimbósnak, meg kinyilva is.
A lányoknak vett virág pedig csudiszép!!! Velük hogy találkozol?
Az azért túlzás, hogy leprásnak nézik az embert a házban. Ha menni kell, akkor menni kell. Állatok sétáját muszáj az esetedben megejteni. Nekünk szerencsére itt a kert.
Örülök,hogy a hűtőd tele és káosz van a sok mindentől a lakásban

Legalább a bolt letudva.
Tegnap ahogy a piacra mentem az ebzet húsáért, meg még tejtermékért, hát gondolkodtam bemenjek-e. Pétnek volt, és annyi autó a parkolóban, hogy csak na.
A polgármester szigoritott. Számláló lesz mától, 500 főnél több vásárló nem tartózkodhat a piacon belül. Szerintem az is sok még, de majd kiderül.
Szerencsére kaptam mindent, elvittem a töpit is a szeretetládához, bár nagyon rosszarcú nők ültek ott és várták a valószinűleg napi szinten vitt kimaradt kenyeret , péksüteményt a templomhoz.
Aztán ahogy jöttem ki a piacról, az egyiket a biztonsági őrök nem is engedték be a piacra. Nem álltam meg tátani a szám, de az is elég volt, amit hallottam. A nő váltig állitotta, hogy nem lopott soha. Nagyon sok a zsebes a piacon, ismerik őket, mint a rossz pénzt szerintem a biztonságiak is.
A paloták engem is elvarázsoltak. Legjobban a középső tetszett. A sétáló utca végén található, gyönyörű a belseje. Az első az egy kis eldugott részen, nem is nagyon figyelne fel rá az ember, mert a zöld fák a bejáratot is eltakarják, beljebb is van az úttól.
A Reök palotát meg most újjitották fel nemrég.
Van még egy pár, ami szembejött velem a neten, beteszem pusztán a tájékoztatás, nézelődés végett.

http://szecesszio.szegedvaros.hu/setak-szeged/
Tegnapi sztárfotó:

Ilyen volt, mikor az fajtamentésnél elvittük sétálni:

Ma már festeni is kellene, meg füvet vágni, mert tele a kert pittypanggal.
Holnapra , meg délutánra esőt is mond.