Kata! Nem kell semmit csinálni a winchesterrel használatba vétel előtt. Csatlakoztasd a gépedhez,
és máris töltheted fel rá a sorozatokat.
Mosógépnél nálam is szempont volt, hogy legyen rajta rövid program. 57 évesen már nem koszolja
össze magát nyakig az ember, elég a ruháimat átöblíteni. Ha meg alaposabb mosásra van szükség,
ott vannak a hosszabb programok.
Nekem a frissítés után a vezeték nélküli fülhallgatómat kellett újra felismertetnem a laptopommal.
Ha a konyhában főzőcskézek gyakran hallgatok yt beszélgetéseket, ekkor van szükségem rá.
Kata, Paggy! A fiam frissíteni akart, de valamiért (még most se tudni az okát) nem sikerült neki.
Abbahagyta, és ment dolgára. Azt nem látta, hogy milyen káoszos lett a fórum belseje. Tegnap
hajnaltól dolgozott rajta, hogy mindent visszaállítson. Mondjuk nem csak ezen mesterkedett, hanem
más változtatásokon is, ami a keresőben az első helyek valamelyikén hozza ki találatként a fórumot.
Igazából azért ijedtem meg nagyon, mert nem szólt előre, hogy frissíteni akar. Mondtam neki, hogy
máskor ne hozza rám a frászt.
Paggy! Örülök, hogy tetszett a film a KKK-ban. Fruzsi nagyon jól mutat a csíkos háttérrel, Levendula
meg a kékkel.

Aranyosak!
Húsevőként nagyon szerettem a belsőségeket, főként a májat és a zúzát. A csirkemájról a szívet vagy
levesbe főztem bele, és mi ettük meg, vagy Dundi. Nem lelkiismereti okokból nem eszem húst,
úgyhogy nem zavar a látványa.
Nagyon szeretem a visszatükröződő képeket. Nagyon jól mutat az aranyló országház a villamos üvegén.
Így, kívülről még nem is láttam a KKK-t. Szép épületben van.
A videókat azért nem láthatjuk, mert privátra állítottad. Változtasd meg "Nem nyilvánosra".
Pénteken a Fővárosi Nagycirkuszban voltunk 38 gyerekkel. Erről hozok mindjárt fotókat.