Paggy! Én nagyon szeretem a színeket, akár a (másnak) vadakat is. A bátyád kiállítási fotóján
is az fogott meg, hogy mennyi szín van a képeken. Messze vannak a művei, a téma nem látszik,
de harsognak a színektől. Tetszik nagyon.
Jó ötlet a baráti zumbaóra. Jót nevettem rajta, hogy közös fellépést is szerveztek. Én magamban
szeretek tornázni, de a menőkénél nagyon jó volt, amikor a szomszédasszonyommal mehettem.
Nagyon szeretem, hasonlóak vagyunk, jó volt együtt császkálni a természetben, kár, hogy a lába
miatt abba kellett hagynia. Aztán egy kolléganőm csatlakozott hozzám, de ő hamar feladta. Úgyhogy
magam menetelek. Már megszoktam.
Imádtam és nagyon sokat sütöttem csörögét. Nem hármat, legalább ötöt megettem forrón sülés után.
Baracklekvárral ettük. De magában is kapós volt.
Ma már nem eszek ilyet, de soha nem mondanám más ételére, hogy ártós. Mindenki azt eszik, amit
szeret, ahogy szereti, ahogy jónak látja, amiben hisz. Ne becsméreld a saját főztödet.
A sörélesztő teljes neve: "inaktív sörélesztő pehely". Még azok is eszik, akik egyébként nem használnak
élesztőt, csak kovásszal dolgoznak. Nekem a sajtos ízt helyettesítette, de te nyugodtan reszelhetsz a
mártásba sajtot.
Örülök, ha megcsinálod a fasírtot, drukkolok, hogy ízeljen (hogy kell ezt írni?) mindenkinek. Azt
még gyorsan elmondom, hogy a vegán fasírtokban nincs tojás, de te tegyél bele legalább egyet, hogy
összefogja az egész masszát. ha nem teszel, sincs baj, de akkor azt fogod tapasztalni, hogy amikor
meg akarod őket forgatni a tepsiben, nem fog könnyen menni, mert túl lágy olyankor még a fasírt.
Mikor elkészültek, akkor is lágyak még, de az állás során tartást kapnak. Szerintem kell egy kis idő
a benne lévő zabpehelynek, mire megdagad. A lencsefasírt is így működik.
Ági, én nem szoktam zenét hallgatni, nincs közöm a K-pophoz, de a sorozatos csoportokban sok
szó esik róluk, így rám is ragadt valami. Annyit tudok a BTS-ről, hogy ők a legnépszerűbb koreai
együttes Koreán kívül. Világhírűek...
még a mi cigány gyerekeinkhez is eljutott a hírük. A képeken azt akartam bemutatni, hogy egy igazi
rajongónak, ha nincs pénze, az nem akadály. Megoldja olcsón.

Ez a "pacsmagolás" is nagyon tetszik. Azért azt tudni, kell, hová pacsmagoljon az ember, hogy a kész
mű így nézzen ki. Ez is csodaszép lett.
Kata! Még mindig nem ettem thai kaját. Szerintem leghamarabb én magam készítek majd valamit.
Nézegettem már recepteket, de a legjobban az zavar, hogy a legtöbbjéhez kókusztejet, kókuszkrémet
használnak, amit én nagyon nem szeretek. na, majd keresek valami olyat, amihez nem társul kókusz
íz. Nem könnyű.
Samu annyira aranyos a fotón. Látszik, hogy nagyon jó kedvében van. Bár én a morcos képeit is
szeretem. Azokon is aranyos. Azt persze sejtem, hogy neked nehezebb vele olyankor.