Helyzetjelentés: Ramos elment aludni, bár a vacsi előtti bentlét alatt úgy horkolt,hogy ihajj, azt se tudta hol van, mikor modntam, hogy itt a husika.
Kicsit meg kellett érte dolgoznom, hogy bemenjen a házába miután én kint hagytam, de ha már bent van, akkor minden oké.
Mindig félős volt, azután ahogy elhoztuk az állatotthonból, de túlélt már egy szilvesztert, most a viharokat, remélem ez is menni fog, csak az a baj nem tudom mitől volt.
Paggy, Fruzsi megtalálta a legjobb helyett a csontnak.

Ramos is bent a hintaágy párnájára telepedett le, mert egy bent maradt felállitva a falhoz.
Nagyon aranyosak a cicák is, Lukréciának tényleg milyen szép szeme van!
A múltkor elfelejtettem irni, hogy a céklasalátába mindent nyersen teszek bele - direkt-, igy a család kedvence, bármihez megesszük.
A hidrogénperoxidnak most néztem utána. Amit mi tanultunk róla,hogy a 3 %-os fertőtlenitésre jó. Emellett 4-12 %-ig használjuk , van, hogy a 12%-ot dupla arányban a festékhez képest. Én azért kihagynám a fogyasztását, mert pl szempllánál is 3 %-ot használok és ha belemegy a szembe, csip, mint a veszett fene. Ez persze az én saját véleményem.
Közben ránéztem Ramosra, de nem jött ki a házából...
Meg hoztam a rakott krumplit, vacsizok irás közben.
Rita, most né ztem a villás kalligráfiát. Hát csodás!!
A sütőtökös, krumplis pgácsád is!
Valamelyik nap megcsináltam a cukkinis pörköltet - nem tudom a normális nevét, cukkini, hagyma, fokhagyma, kapor, fűszerek, tejföl- torillával. Megette a ház ura és azt modnta, finom volt
Tegnap nagy munka volt nálunk. Az esőviz ki van vezetve a tóhoz, hogy ne öntse el az udvart a tetőről lezúduló viz. Na most ez évek alatt eldugult és a kennelben levő vizlefolyónál lehetett látni, hogy mindjárt kiönt. De meglett a cső, ki is lett bontva, akadály elháritva.

Kedden a Konfúciusz Intézetben előadás volt: Konfuciusz Teaház - Hogyan lett híres Petőfi Kínában?
- A Konfuciusz Teaház februári vendége: Li Zhen Árpád, az EUOBOR Gazdasági és Kulturális Egyesület elnöke, Petőfi kínai műfordítója. -
Érdekes volt, jó volt. Természetesen a kinai helyzettel nyitottak, utána még másfél órás beszélgetés volt, kinai tea mellett.
Ilyen fantasztikus teát még nem ittam.

Gondoltátok volna, hogy 2004-ig kötelező tananyag volt Petőfinek a Szabadás, szerelem c. verse?

Rendeltem egy szájmaszkot, még jó, hogy csak egyet. Fodrászkellékes webáruházból.
A festészeten aki kint volt most Kinában ő küldött ki csomagot, próbáltunk maszkot találni, hát normális nem igazán volt már, mindent felvásároltak a világvége miatt. Az az igazság, hogy én az influenza járványtól jobban tartok, igy hallgattam rá, hogy mindenféleképpen szerezzek be itthonra.
Megjött a maszk, hát nem tudtam,hogy sirjak, vagy nevessek.
Ime: Nem igazán vagyok szalonképes rajta, de bánja kánya

A mostani képek, amik már szabadon szinesek.
Hát nem a szivem csücskei, szerdán viszem véleményeztetni őket.

Ezekre mondta a tanár úr, hogy jók:
Ezt most nem forgattam:

Paggy,
teljesen megértem amiért a szűréseket támogatod. Irtad már hogy hogy jártál. Ez az amire biztos , hogy megyek, ha gond lenne. A többiről meg a véleményem egy ideig biztos az lesz, amit leirtam. Én totál másképp működök a normál gyógyitás terén és gyógyszerek terén, mint a normál ember. Nálam biztos, hogy minden mellékhatás jelentkezik, amire azt modnják nem attól van. De ugyanigy érzem a bolti dolgoknál is az adalékanyagot és rosszul is vagyok tőle. Ilyen szerencsém volt, az aloe vera géllel, ami ugye mindent gyógyit, mert csodaszer. Nem mentem volna bele, az aloe vera miatt, ha nem gondoltam volna, hogy nem jó. A lényeg viszont, hogy aszkorbinsav, citromsav is volt benne, amitől én lettem olyan rosszul. Pedig szóltam, hogy azokat nem birom. Egy szóval se szólt az illető, hogy van benne. Igy maradok én a megszokott kis dolgaimnál...