Kedves Mikaz (Zsu)! Kedves Zsuzsik (Rita Lánya, én lányom), Zsuzsannák, mindenki aki ma ünnepli a nevenapját! Névnapotok alkalmából kívánok nagyon sok boldogságot és nagyon jó egészséget. Marcsi
Kedves Gabi! Gratulálok ehhez a gyönyörű szép kerek évszámhoz! Mennyi tapasztalat, életbölcsesség jár vele, és nálad még aktivitással is párosul. Még mindig szereted keresni az újat, kipróbálni, amiben addig nem volt részed. Minden tiszteletem a Tiéd!
Még nagyon sok boldog szülinapot kívánok! Isten éltessen sokáig!
Drága Gabóci, Isten éltessen nagyon sokáig, nagy szeretetben közöttünk! /Én is most lettem kész a tortával... sajnos nem működött a képfeltöltőm, az fb-n is telóról küldtem./ Ebben a zord hidegben, már a tavaszra áhítozván küldöm szeretettel a kedvenc virágodat is.
A MAI NAP ÖRÖMHÍRE. 2 ÉVE,HOGY MEGSZÜLETETT A FÓRUM. Hálás köszönet RITÁNAK, hogy itt lehetünk együtt, és hogy megteremtette ezt a barátságos és otthonos légkört, amiért nagyon jó itt lenni. Marcsi
Igaz, hogy hivatalosan csak 28-án nyílt meg a fórum, de nem baj, hogy Marcsi egy nappal előrehozta, így legalább már ma kitehetem a Woman of Dignity első két részét!
Nekem úgy tűnik, mintha legalább kétszer ennyi ideje lenne már meg a Fórum.
Kedves Rita! Ilyen gyorsan és észrevétlenül eltelt ez a 2 év. Annyi sok mindent kaptunk itt a fórumon. Köszönöm, hogy nyitottad és, hogy mindig jöhetünk. Boldog második szülinapot! Éva