/ köszönet Gabócinak,Béléscsabáról és környékérők egy csodálatos kisfilmet hozott Gabóci,Kata fényképezi Győrt , vele és Samukával megyek vásárolni.Gabóciról példát veszek vagányságban ,tartásban valamint szép tájakra kalauzol GYÖNYÖRŰ FOTÓKKAL KÁPRÁZTAT EL,Ágit imádom a humoráért és az állatmániájáért/velem közös/ és irigykedem a festőtudományára.vidéki Évát nagyon hiányolom,nem csak a papagája miatt,hanem az ablakbol csodaszép esti fotókat készített,Végre Szilvi is jelentkezett.Örülök,ha láthatom a kukoricáját,régebben a paradicsomtöveket,Gombóckáját és az újabban felfedett mániája nagyon tetszik és MINDENKIÉT szeretem.LEGFŐKÉPPEN PEDIG RITA,szeretem a szépséges fotóidat,legyen az ételről,tájról vagy bármiről és nagy vágyam,mivel én csak Budapest és környékét látom,hogy Veled utazzam be Angliát is.De ugyanígy szeretem a faludat
És persze örülök Mónikának,mert új színt hoz ide.Tőlem eddig minden harcos dolog nagyon messze állt.DE MOST MAJD!!!!Na megyek reggelit csinálni a páromnak,most jön haza as munkából/éjszakai műszak- du 6-reggel 6-ig/Üdv:Paggy

szilvikém én még mindig nem jöttem rá minden funkcióra..úgyhogy örökké tanul az ember..de akkor is nagyon klassz képeket hoztál.,

Mindjárt szebb a napom, ahogy olvasom. 

.

De imádtuk csinálni, ki is használták hogy ott voltunk mi unokák több hatalmas kosár kukorica termelődött, aztán következett a darálás. Apuéknél még kézzel, apósnál már villannyal működött a daráló!

,bemutatom az új Koreai Kulturális központot és az ott megnyíló kiállítást.Nagyon elfoglalt vagyok,csak átfutom aképeket és írásokat,de vasárnap este jövök nézelődni.Szép hétvégét!Paggy

Kata58 írta:szia Paggy, de aranyos a kis Lilla, hogy a kisszéken állva éri még el a tábla tetejét..mellette meg a kutyus sziesztázik..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 21 vendég