Van képem hozzá

Rita
Adminisztrátor

Re: Van képem hozzá

HozzászólásSzerző: Rita » 2025. augusztus 4. 22:49

Szia Ildikó! Még itt vagyok Angliában, nem Magyarországra jöttem haza. Egy kiránduláson voltunk szombaton és
vasárnap is ugyanabban a közeli kis városkában. Annyira szép, és olyan jól éreztük magunkat ott szombaton, hogy
vasárnap is visszamentünk. Onnan érkeztünk haza későn. Most készülök lefeküdni. Szerintem hétvégén lesz időm
képeket betenni, de akkor biztosan jövök.
Szeptember vége felé megyek majd haza.

Jó éjt mindannyiunknak!

Tegnapi kép. Két eső közt sétáltunk egy nagyot.

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2025. augusztus 10. 7:31

Sziasztok!

Szombat délután kezdtem írni, vasárnap reggel folytatom:

A család vásárol és játszóterezik-parkozik, én meg itthon maradtam ma délután. Jó öt "munkanap" után egy délután
magamban lenni. A fejemen fejhallgatóval épp rendet raktam Lilyke szekrényében. Vagyis inkább kiválogattam a kinőtt
ruháit.

A hétköznapok hasonlóan telnek. Sokat játszunk, de minden nap főzök is. Van, hogy busszal bemegyünk a városközpontba
és bekukkantunk adományboltokba, mi úgy hívjuk félig angolul, félig magyarul, hogy "cseritizünk". Ha nem esik szeretünk
a kertben lenni, ott játszani. Vizeskedni, homokozni, festegetni, koktélparadicsomot, borsót, áfonyát eszegetni. Most, hogy
szünet van, egyre kevesebbet játszunk iskolásat, viszont egyre többet babázunk. A lányom sok ruhát, cipőt, kiegészítőt vett
a Vinteden a babáinak, úgyhogy nagy élvezettel öltöztetgetjük őket. Utána vagy "utazunk" a tengerpartra, vagy Manchesterbe,
Liverpoolba vagy iskolába megyünk vagy fodrászhoz... :D

Spoiler: mutasd
Fodrásznál:

Kép

Készülünk a tengerpartra, pakoljuk a bőröndöt:

Kép

Hol az egyiket visszük babakocsival, hol a másikat:

Kép

Kép

Dhalia és Savannah:

Kép

Kata képeit este fogom kitenni.
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2025. augusztus 10. 18:14

Sziasztok! Köszönet Rita a beszámolóért, most itt a szobában is besötétitve 34 fok van.
Ma levágtam Samu haját, mert volt hogy helyenként olyan hosszú volt mint az enyém.
Sajnos nem látom a képeket, hiába kattintok rá. De örülök hogy jól érzed kint magad, ez a nyár úgyis megint elrepül mint a pinty.
Ma ettünk végre dinnyét, de sajnos csalódás. Valahogy Samunak sem ízlett.

Rákaptam Gyuri bácsi történeteire, valamint az igaz történetek hallgatására a youtubon.
Legyen szép nyaratok továbbra is. Itt most rekordok dölnek meg, de már csak pár napot kell kibirni aztán úgyis minden visszaáll a normalitásba! xddd :D :ymhug: :x :-bd :flower1: :littlehearth:
nildiko

HozzászólásSzerző: nildiko » 2025. augusztus 29. 21:37

Sziasztok. Mindenkit szeretettel köszöntök. Nagyon eltávolodtunk, nem írunk. Nincs semmi amivel örömöt szerezhetnénk egymásnak?
Rita, hogy vagy, Lilykével biztos nagyon sok közös program van. Hogy vagytok Kata? Szépek a fotóid. Ujabban én felhőfigyelő lettem. Persze csak akkor, ha kiülök, és pont a fűzfa alá, és onnan nézegetem, milyen figurákat tudok kihozni a fehér felhőkből. A pamacsokat nem szeretem, az nem jó nekünk, és a földnek sem.
Szereztem egy jó ludtojás, ma már tyúktojás nagyságú dudort a lábamra. Kicsit elakadtam egy vezetékben, kint a szabadban, hát persze megrántom a lábam, az nem enged, és jól bevertem a lábam elöl . Most mintha két sarkam lenne. Most járkálok 4 naponta az SzTK-ba, nézegetek fel kell-e vágni, vagy megoldja a szervezetem. Kedden még megmutatom. Közben ugye, lecserélték a vérhigitómat /ha müteni kellene ezzel nem lehet/ szúrkálósra. Van benne tapasztalatom. Közben volt egy hidegfront is, elkéstem a lábbemutatóról, de azért fogadtak. Ja és jöttem ám, hátha valaki ír valami jót és szépet, ..... senki, így én sem írtam. Ágikát látom néha, és Katát is. Érdekelne még Paggy is, hogy viseli a helyzetet. Én talán kicsit gyógyulok a fiam elvesztése miatti bánaton. De még napi szinten többször is előjönnek dolgok, hogy talán így, vagy úgy kellett volna csinálni. Drágáim, írjon már valaki pár sort.
Kép
Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2025. augusztus 31. 12:50

Sziasztok Lányok, szia Ildikó! :ymhug: :x
Én is benézegetek, de mostanában annyi mindent hallgatok, hogy mire észreveszem már este is van.
Olvasom hogy megint megtréfált egy akadék, s kissé plusz hozadékot is hozott neked. Nem irigyellek.
Azt a vérhigítós dolgot szuriban akkor kaptam utoljára, mikor gipszbe volt a lábam. Igaz akkor 6o adagot.
A végére már kék zöld voltam, helyenként.
Amúgy én is elestem, mert bohóckodtam Samuval és úgy kéttérdre estem az ablak és az ágy között mint a pinty.
Jó sokáig nem is tudtam felállni sem.. de aztán sikerült.

Most főztem ki mirelit gombócot, mert a finom húslevest majd olyan uzsonna - vacsorára akarom majd enni.
A nagyobb részt már megettük, a húst mustárral, én így szeretem.
Vennem kellett másik tusolófejet,de most kétfélét, hogy mindenképp legyen tartalék.
Csak a taxi volt 7ezer, de nem tudtunk volna könnyedén odáig elmenni mert iszonyat hőség volt. Mindegy, visszafelé hétvégére megvettem a kenyeret meg az őszibarackot, így minden probléma megoldva.

Vannak élethelyzetek, amikre az ember nemigazán tud felkészülni, csak megpróbálja az ember napi szinten túlélni.

Ildikó, nagyon sokat gondolok ám rád, s ahogy látom szinte minden nap van eső felétek. A napokban olvastam a Balaton kevés vizéről, hát ahogy elnézem már szinte ki kellene hogy csurranjon. Ezek szerint a szinte napi esők nem sokat segítenek rajta.

A másik döbbenet amit olvastam hogy valahol pecáztak némely egyedek, s mivel nem volt kapás, mérgükben leeresztették a tavat. Hát csak pislogtam a hír olvasatakor. Amit tudtak felmarkoltak, a többi ott maradt... Mintha csak egy lavor lenne.... :-?? x_x :-q

Viszont nagyon büszke vagyok a fiatal generációra, hogy mennyi érmet szereztek mindenféle világbajnokságokban. :-bd :flower1: :littlehearth:

remélem majd azért a többiek is be be kukkantanak majd s talán írnak is, most hogy szeptemberrel mondhatni beindul a normális életvitel.
Vigyázzatok magatokra! Ildikó a képek meg most is mint akkor gyönyörűek! Nagy ölelés és puszim. :ymhug: :x :-bd :movingflower: :flower1: :littlehearth: ~o)
nildiko

HozzászólásSzerző: nildiko » 2025. augusztus 31. 13:15

Millió puszi Kata.
Most is lóg az első lába. Unokám elvinne megnézni a Balatont, és egy fagyira. Addig jegelem a szép dudort, amit növesztettem. Nem mindig esik ám egyformán az eső, ahogy azt írják. Sajnálom hogy te is elestél, neked nagyon fontos, hogy jól legyél. Remélem Samu is jól van, vagy csak nem írod meg.
Talán majd hozok fotót is,ha sikerül fényképeznem. A Balatont már régen láttam, pedig jártam Keszthelyen is.
Vigyázzatok magatokra, és is próbálok, de néha utamba akad egy vezeték, amiben elakadva, jól megrántom magam.
Millió puszi, Ritának is, és aki itt jár.
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2025. augusztus 31. 19:34

Sziasztok!

Hiába ígértem, hogy megpróbálok többször jönni, nem tudtam megtenni, de szerdától vége a nyári szünetnek,
és amíg Lilyke iskolában van, gyakrabban bekukkantok majd.

Még egy hónapot leszek itt, szeptember 28-án repülök majd haza.

Hamarosan jövök.

Addig itt hagyom Elzát a Jégvarázsból:

Spoiler: mutasd
Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2025. augusztus 31. 21:02

Szia Rita, de jó hogy te is be tudtál kukkantani.. a kis jéghercegnőd egy tünemény mosolyvarázs. :x :ymhug: :flower1: :littlehearth:
Ildikó, most Samuel is jól van, már szinte félálomban, ha nem sikerül a déli alvás ilyenkor már nehezen van fenn.
A tv-t is már kikapcsoltam, hogy az utolsó félóra már ne a tv villogásról szoljon.
Izgatottan várom az esetleges balatoni képeket is! :x :D :-bd :movingflower: :flower1: :littlehearth:

Vissza: “Társalgó”