Viszont egy másik tipp ami a hagymatea mellett még elég jó lett, végre kevesebbet köhögök, de még mindig mélyről, de egyre ritkább.
két dl hársfaméz kifejezetten ez. egy evőkanál fahéj egy kiskanál őrölt szegfűszeg.
ezt összekeverni és naponta 3-5 ször egy kiskanállal bevenni. Nagyon finom, s a szomszéd kislány is átjár "csemegézni"

Amire rájöttem, hogy nem jó ha megvárom hogy esetleg elkezdek dideregni, mert nem szeretek folyamatosan túl melegen felöltözni. Viszont sajnos a pizsamában sok a műszál ami miatt beleizzadok, s szerintem ezért is fáztam meg és kaptam el azt a fránya virust.
A bal oldalam már nem fáj egyáltalán, de a jobb bordáimat még mindig le kell szorítanom ha jön a köhögés.
mindjárt folytatom
elkészültem a borsófőzelékkel, most a húst forralom át, mert már 3 napos..
Rita, most látszik igazán milyen sokat nőtt Lilyke, hogy a másik nagyinál a konyhaszekrény mellett áll.
Magas hölgy lesz belőle.
A kis menyed is nagyon aranyos a kutyusokkal, itt Győrben is nagy gyakorlata van a menhelyes kutyasétáltatásnak.
Sajnos én nem mernék ilyet bevállalni a kezem miatt de a másik pedig a Sámuel reakciója lenne.
Egyébként tegnap lett volna a házassági évfordulonk, nov. 20. 1993-ban. Hogy elrohant az idő.
Nem volt tegnap hangulatom senkivel beszélni telefonon sem, úgyhogy csak voltunk egymásnak mint a befőtt.
Mivel Ő Rábaszentmihályon van a szülőkkel eltemetve, nem járunk ki, mert nincs senki akihez odamehetnénk két járat között, + átszállás.
Mi itthon szeretettel megemlékezünk Róla, ahogy anyuról, vagy anyósomékról, apunál ez kétesélyes.. még küzdök a teljes megbocsátással sajnos, még mindig .
Ennek a kétszeri átküldésnek nem lehetne véget vetni? teljesen mindegy hogy a rókáról vagy a cromról írok.
Legyen mindenkinek szép napja!