Sziasztok Kislányok! Nagyon régen nem jártam itt, valahogy nem akaródzott jönni. Minden nap beléptem, hogy az új regisztráltak azonosítóját
aktiváljam, de beljebb nem jöttem, nem olvastam, nem írtam. Most itt vagyok és írok, de olvasni csak ezután fogok. Olyan
fura így fordítva, de azt éreztem, hogy ha az olvasással kezdem, szokás szerint annyi mindenre akarnék reagálni, hogy a felét
se lenne időm leírni.
Ha jól emlékszem, akkor írtam utoljára, amikor gyerekek megérkeztek hozzám. Másfél hétig voltak Miskolcon, majd együtt
jöttünk vissza Angliába. Azóta Lilyke nem jár óvodába, én vigyázok rá. Korábban kétszer is írtam, hogy megemelték az egyébként
is magas óvodai díjat, így egy csomó pénzt meg tudunk spórolni (kicsit több, mint egymillió forintot a szeptemberi iskolakezdésig).
Valamikor szeptember vége felé fogok hazamenni, mert kezdetben én fogom Lilykét iskolába hordani. Két hétig csak fél napra
kell bevinni a suliba, ezt a lányomék csak szabadsággal tudnák megoldani, márpedig a szabit a költözésre kell tartalékolniuk. Nagy
boldogság, hogy végre tudtak olyan házat venni, ami árban is jó, jó környéken is van, és nem kell rajta sokat újítgatni-javítgatni.
Most azért van időm írni, mert a többiek Manchesterbe mentek Melindáékhoz, aki egyetem óta a lányom barátnője. Már írtam,
hogy egy Lilykével egyidős kisfia van. A két gyerek nagyon szereti egymást, mindig várják a találkozást.
Talán két hét múlva elutaznak a lányomék a vejem édesanyjához, akkor írok többet, és képeket is rakok majd ki. Katáét is.
Remélem mindannyian jól-jobban vagytok! Mindjárt megtudom, mert kezdek olvasni.
Ui.: A nagy hőségből 14 fokos "őszbe" érkeztünk meg ide. Egy napig olyan nyomás volt a fejemben, hogy azt hittem, agyvérzést
kapok. Körülbelül még két hétig volt ilyen hideg (napot egy percre se láttunk, reggeltől estig szürke felhőtakaró volt felettünk),
aztán ide is megjött a nyár, de hőség nincs, az csak ritkán van Angliában, és ha van se tart hosszú ideig. Max. 24-25 fok van. Ma
például csak 19 fok volt, kellett egy vékony kardigán, amikor kimentünk.
A kép július 16-án készült: